Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen felül, ha bárki atomot dobna le, arra 5 percen belül érkezne a válasz.
Ez az atomhatalmak lényege, ezért nem fogja senki megtámadni se az oroszokat, se az amcsikat saját földjükön, és ezért háborúznak ilyen áttételes módon, főleg mások kárára.
Most is ott tartunk hogy az 1milliós hadsereg nem boldogul a 250ezressel.Legalábbis úgy néz ki.Szóval ha nem tudnak győzni így,akkor szerintem ledobják."akkor jól rohadjatok meg....."felkiáltással.
Atomot nincs értelme ledobni olyan területre, amire utána be akarnak vonulni. Abban mi lenne a haszon, hogy nyernek egy területet, amit még 40 évig nem lehet használni semmire? Nem hinném, hogy felső vezetői szinten így gondolkodnak. Meg hát igazából ha atomot vetnének be, annak lenne egy olyan üzenete is, hogy a hagyományos hadseregük lószart sem ér, mert ha egy 1 milliós hadsereg, egy 250 ezrest nem tud legyözni atom nélkül, az hogy néz ki?

És hát tömegpusztitó fegyver, ha egy nagyvárosra ledobják, azt már nemigen lehet kidumálni, hogy nem népirtás.

Ha belegondolsz, 1945-óta is voltak háborúk, és voltak csúnya nagy bukták, amcsiknak Vietnam, Afganisztán, ruszkiknak is Afganisztán, első csecsen háború, és ezekben sem dobáltak atomot. Látták a japóknál hogy mivel jár, azt hogy százezres nagyságrendben válogatás nélkül kinyírnak mindenkit, azóta nemigen akarta bevállalni senki. Népirtás, háborús büntett, hágai bíróság, kinek hiányzik?
Gondolom ha megtehetnék megtették volna, az amiknak sem sikerült vietnámban sem, most elvileg lesz ember bőven ha fegyver is akkor talán fordíthatnak, koreában először az é-koreaiak mikor megtámadták délt majdnem sikerült elfoglalni az egész országot, de az usákok partra szálltak középen és akkor ők jutottak a kínai határ közelébe majdnem elfoglalva északot mikor a kínaiak kb 300000 "önkéntessel" és sok tankkal, ágyúval stb. visszaszorították a mai vonalig, gondolom ilyesmire számítanak a sorozottak tömegével putyinék, vagy bejön vagy nem, kérdés milyen fegyvereket kapnak és mennyien maradnak az ukrik.
Na de ha már szarrá lőttek mindent akkor már csak be kéne sétálni.
Meg már nem biztos, hogy van annyi na meg levegőből még nem nyertek háborút, ahhoz még mindig ember kell, rengeteg.
Én kínára hamarabb tippelnék, hogy lecsapnak szibériára hisz azt a sajátjuknak tekintették mindig, abgyenhítés persze mindenkinek érdeke, de a nyugatnak nem biztos, hogy jó lenne egy széthullott birodalom egy csomó diktátorral akiknek mind lesz pár atomja.
Talán......de akkor mi is az értelme azoknak a gépeknek?Egyébként már jó pár hónapja elhangzott hogy az ukri légvédelem gyakorlatilag megszűnt.
Talán mert egy jó légvédelmet nem kockáztatnak meg.
Nem vagyok otthon ebben a háborúsdiban,de miért nem mennek vadászgépek és lőnek bombáznak szarrá mindent?Mi a faszér kell még 2022ben ennyi ember egy háborúhoz?
Ahh,az egesz olyan oroszos.
Elso korben felejtenek,sokat,45 ben kurvajok voltak varosi harcban,most nem.Jo lenne egy normalis tiszti kepzes,kreativitas es onallosagra kepezni oket,fejben az amcsik a jobbak.
Keves az ember,ezt megoldjak mozgositassal.
Az ukrik sorozott civilbol gyorstalpalon kepzett atlagja semmivel sem jobb mint a muszka ugynolyanja,kb annyi lepett le mindket oldalon.
A sikereket a kepzett kemenymag hozza.Ez fogy rendesen,meghalnak,lesebesulnek.
A bokkeno az hogy ukriknal nincs tobb,a muszkanal meg ket katonai korzet harcol csak,azokis max felgozzel.Se a keleti se az eszakiflotta,se a kozponti korzet.
Namost az a gond harkivnal hogy a csali herszoni offenzivaval kiuritettek az izjumi reszt.Plusz hulye es lusta vezetes nem eroditett.Par lehacolt milicia es a nemzeti garda volt ott.
Ahol volt ellenallas az ukri inkabb megkerulte,ezek pl rendori egysegek voltak.
Ha azt teszik ami delen van megakadt volna az egesz.
Es amennyi ne!heztechnika aramlik most lesz gond telen az ukriknak.
Rengeteg vonat megy tomve tankokkal es minden szarral.
Az ukik a nagy mennyisegu emberanyaggal es szovjet technikavaln nyertek.Ez megy a muszkanak is.
Csak tobb ember kell.Az most meglesz.
Vettek egy rahedli irani dront,es van legyartva egy evre eleg tuzersegi loszeruk.Elszsntak hogy lekapcsoljak ukrajna elektromos halozatat.Rengeteg gat van amit ra lehet robbantani.kepek,kb ez a cel.Siman megtehetik,eddig nem akartak.
Valahogy úgy érzem hogy addig nehezítik az oroszok helyzetét hogy ha nagyon nem fog menni a szekér putyinnak akkor bizony át fog hajítani pár nukleáris finomságot.
Nem lehet,amint elkezdene elinditjak a vegiteletet,egy salakka olvadt bolygon nem jo uralkodni.
Én azon agyaltam,illetve kicsit eljátszottam a gondolattal.Mi van ha az usa célja az hogy a jelenlegi helyzettel egész egyszerűen meggyengítse az orosz hadsereget,ugye minél jobban húzódik az ukrikkal a háború annál jobban gyengülnek,majd jön az usa aztán úgy ahogy van bedarálja oroszországot.
Inkabb elragodnak egymason kb egy evet.
Amugy csak aprosag,ukrajna gyakorlatilag mar most allamcsodben van,lassan felire csokken a nepesseg.
Ha nem adnak havonta 8-9 milliard eurot vagy dollart akkor osszedol mint a deszkabudi egyhet alatt.Es ez csak mukodesre kell.Fizetesekre nyugdijakra pofozkodni a muszkaval meg havi ugyanennyi.
A herszoni offenziva 4000 halott katonat kovetelt es nem jutottak sokra,harkivban igen de az is rendesen szedett vamot,jelenleg ok tamadnak a muszka vedekezik,igy nagyobbak a vesztesegeik.
Valszeg az osszes kepzettebb ero hullik most el.
Mi a garancia arra hogy az usakok nem gondoljak ugy jovore hogy mostmar sokba vagytok,eleg gyenge lett putyin szevasztok.
Afganokkal megtettek 20 ev utan,mar most tobbe van ez az ukri projekt.
Es meg nem is kezdtek el ugy igazabol rombolni a polgari infrastrukturat.
Te jo eg mekkorat robban a harkivi eromu.

http://youtu.be/DgHNwEij1lo
én úgy gondolom putyin elvtárs addig szuttyogott amíg már kb leszarja mindenki
az elején kellett volna egy kicsit okosabban, és egy kicsit agresszívebben eltaposni az ukrikat
abban a pillanatban amikor zárova lettek a számlák meg egyéb szankciókat csinált a nyugat azonnal elzárni minden gáz-olaj csapot aztán már régen meglettek volna a tárgyalások
Szerintem nem.
Akinek eselye van a putyint eltakaritani ahhoz kepest putyin egy full liberalis demokrata.Szoval pikpakk lessz egy full nacko uszkve ketmillios muszka had aki miutan darabokra szedte taktikai toltetekkelkel az ukrikat elmegy svajcig.
Es utkozben minimum az eszaki megyeinket uveges salakka olvassza.De kap kecskemet es kornyeke is a repter miatt.
Lehetnek oreg ocska fegyvereik,szar tabornokok naluk,egy dolgot nem akarsz,haborus termelest es negyszeresre duzzasztott orosz hadsereget.
Apropo a neokohnon olvastam ,a fo sajto kussol,megjelentek a shahed 136 irani dronok.
Szivatjak vele az ukrikat.

https://neokohn.hu/2022/09/18/...
fene tudja
szerintem kb kezdik belátni hogy ez egy zsákutca
fut a gyáva
Azt nem értem hogy a picsába nem szórta még meg őket atommal.Szerintem ő nem fog vesztesként kiszállni, legalábbis nem akar.
na az oroszok vesztésre állnak(kezeit széttáró) Menekülnek a sorozás elől(gondolkodós) Az egyik külpolitikai szakértő szerint nekünk az a kisebb rossz ha az ukrik nyernek(gondolkodós)
Nem kirekesztő csak elhatárolodik 😂
kirekesztő vagy(gondolkodós)
Ennyire volt rég ? Van olyan aki LEGOzót most meg szavaz
http://youtu.be/ED0Ack8Rxeo;t=443s
Előre?
Én a jövőben akkor sem, ha előre a tripláját.