Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha azt mondom rád hogy buzi vagy az esetleg lehet becsületsértő
de ha azt mondom hogy szerintem te buzi vagy az szabad vélemény nyilvánítás, annak nincs jogi következménye
Bogyó reinkarnálódott? Bár ennyi elvakult baromságot ő se tudott összehordani mint ez a techno
Nem rágalmazok. A rágalom a hazugság. De azért én tudok olyant, ami nem hazugság, csak kellemetlen...
Igen. A hohol nácikat.
Ájjámále kicsit. Gáz vagy
"jóoldali náciakat" az eu a nácikat támogatja? :))) mondjá még okosakat!!
ha olyasmit állítasz másokról, ami nem igaz, akkor beperelhet és nyerhet. ha becsmérled a másikat, akkor is beperelhet. a véleményszabadság nem egyenlő a másik megsértésével, rágalmazásával. ha nagy nyilvánosság előtt heccelsz embereket mások ellen, az is gond lehet. de ezek a szabályok kellenek, pont a magadfajta gyűlölködő személyek miatt.
"de jelenleg a szomszédos országot nem az amerikaiak támadják."

Nem, az amerikaiak "csak" megpuccsolták az előző kormányt, odaültették a bábjukat s háborút provokáltak ki a ruszkikkal, majd pénzel s paripával segítik a zukránokat.
Aha, tehát akkor a vélemény mégsem szabad.
Ja, akkor nincs jelentősége, hogy ki bombáz gátakat, csak akkor, ha a haladó szellemiségű, jóoldali náciakat szopatják ezzel.
Értjük mi ezt.

Ezért van a választásokon elkenve a fajtikáitok szája.
abban igazad van hogy fizikailag nem az usás harcol a szomszédban, leszámítva azt a pár tucat reddit huszárt
ellenben az usa érte el azt hogy a ruszki támadjon, plusz az usa önti a pénz és a fegyvereket ukrajnába
én 99% biztos vagyok abban hogy ez a háborúskodás addig tart amíg az usa meg nem szerzi ukrajna termőföldjeinek java részét(esetleg még egyéb finomságokat is), utána jön a békekötés, vagy orosz lesz a mostani háborús övezet vagy autonóm(utóbbira tippelnék)
utána ukrajna "felvirágzik" usa meg kurva sok bevételhez jut
egyszer munka miatt németországban voltam kiküldetésen és találkoztam egy lengyel csajjal, aki sajnos rasszistának bizonyult és gyűlölte a magyarokat. nagyon szar érzés volt szembesülni azzal, hogy konkrétan engem is utál csak amiatt, mert magyar vagyok.... azóta igyekszem nem általánosítani és egész népcsoportok ellen alap nélkül gyűlölködni vagy beszélni. alappal azért néha szoktam :)))
ha megvetően nyilatkozol, az lehet jogba ütköző, ez attól függ. ha nem ülsz mellé, azzal semmi baj. biztos sokan nem ülnek melléd sem és észre sem veszed, hogy miattad nem. nincs ezzel baj. ha nem veszel fel valakit amiatt mert valamelyik általad utált csoportba tartozik, szerintem ezzel sincs baj. csak lehetőleg ne tudasd vele, hogy amiatt.
az, hogy ki kinek mikor üzent hadat, annak nem sok jelentősége volt sem akkor sem most. a németek nem is üzentek hadat lengyelországnak. a 2. vh. óta zajló háborúkban talán nincs is hadüzenet. most akkor nem akarod érteni vagy tényleg nem érted, amit írtam?
az usa bűneivel is foglalkozhatunk, én nem fogom őket védeni, csak azért mert amerikaiak. de jelenleg a szomszédos országot nem az amerikaiak támadják.
lehet, hogy szerinted nem sok értelme van, de szerintem ezek éppen találóak és a mutatott viselkedésük alapján illenek az oroszokra. nézzél bucsai felvételeket, aztán talán megérted.
Erdekes es szelektiv a mrmoriad. En ugy tanultam, hogy s ii. Vh- ban az angolok uzentek hadat a nemeteknek...
Ja, es ha megvetoen nyilstkozom, vagy nem ulok melle a buszon, esetleg munkakeresokent elhajtom? Ugye ez nem fizikai megvalositas...
nem sok értelme van ilyen jelzőkkel illetni az orosz hadsereget és az államot
mert ha megteszed az usa jelzői ki sem férnének erre a lapra

az összes elnyomó állam/hadsereg ilyen, ilyen is volt ilyen is lesz
csak nagyon eltunyultunk és ezért fura ez nekünk, az erősebb elveszi a gyengébb javait, vagy akár az életüket is, ez mindig is így volt
az usának sokkal jobb volt a "reklámja" emiatt senki sem tekintett rájuk agresszorként, meg terrorállamként meg a fene tudja milyen hatásvadász jelzőket lehet még kitalálni
Hátrakötözött kezű holttesteket is találtak egy Izjum melletti tömegsírban.
https://hvg.hu/vilag/20220916_izjum_tomegsir_kinzas_kivegzes_oroszorszag_ukrajna
az ukrán hadsereg nem indított támadást moszkva ellen, ahogy tették a németek london ellen 1940-ben. óriási a különbség.
a mostani orosz barbár viselkedés kiváltó oka nem az ukrán hadsereg oroszország területe ellen irányult katonai akció, hanem a saját területeinek felszabadítása volt, amit a tehetetlen és bosszúszomjas orosz katonai vezetés így torolt meg. ennyit tudnak. terrorállam.
(az angol támadás moralitása mindenesetre még így is megkérdőjelezhető, hiszen ártatlan civilek ezrei halhattak meg.)
amint az utálatod átfordul esetleg bármiféle fizikai megvalósításba, onnantól fogva van lehetősége a jogrend miatt közbelépni. természetesen utálkozhatsz szabadon, amíg a gondolatok nem fordulnak át tettekbe.
Nem, hanem nem merem kijelenteni.

De a pontosság kedvéért megint: bizonyos jövedelmeket én is sokallok. A focit leszarom (a Forma 1-et is, meg az összeset is), de látom és a kollégáktól hallom, hogy általában kutyaütők a focisták nagy része.
Én meg a többit nem tudom... valszeg azokkal is lehet mókolni, de a sporttal biztos. Elég közelről láttam...
Annyira nem ismerem a feltételeket, hogy bármi bizonyosat kijelentsek erről.
De csak a sport? Közhasznú civil szervezet támogatása nem? Magyar Kármentő Alap? Nemzeti Kulturális Alap?