Ostoba vagy,ismét.ha a váltó olajos akkor ott valami hibás amit meg kell csinálni,ha csinálni kell akkor cserélünk olajat.Tudod,élettartam periódus.....Nem,amikor tiszta olaj minden az azt jelenti hogy valahol tömítetlenség van,legyen az egy cooler cső vagy bármi,ha rendszeresen van szervizelve akkor ezt a hibát észlelik javítják és nincs arról nem beszélve,most már belenéztem a videóba,hogy a hűtő járatok rozsdásak,ez mindent elárul a tulajról.Nem hogy fagyálló nem volt benne még desztvíz sem,azt ugye nem kell ecsetelnem hogy a fagyállónak kenési szerepe is van.
Ertelmeztem,te kijelentetted hogy az jo,csak a tulaj a trehany.
Tehat vagy szemre latod hogy jo,vagy csak vagyvezerelten a fos tdi helyett a tulajra kened anelkul hogy tudnal a tulajrol barmit.
Igy viszont a motor fos,te meg kokler hulye vagy. 🤔
Ok tetelezzuk fel hogy melleontik.Akkor nem MINDENHOL olajos,csak ott.
Tehat vegyuk blődit az igenyes tulajt.
Ő nem cserel valto olajat mer nem irja a gepkonyv.De ha kint van a valton az az olaj mert kihanyta magabol akkor most o igenyes vagy troger? 😆
Tehat osszegezzuk,a tetemes olajfolyas az az auto konstrukcios hibaja a tulaj irrelevans.
Az amikor csatak olaj mindene az nem tulaj hanem szarul tevezett tomites hiba.Tehat fos.
Ha meg mar belenyultak ilyen szinten tákimáki szerelok,akkor elromlott a muszer.Tehat megint az van hogy a motor egy fos. 😆
Milyen szakértelem ,mikor leírtam hogy én kérdezek szakértőktől,egyszer nem írtam hogy én vagyok a szakértő. Előbb értelmezd a szöveget és utána reagálj arra!
Latod milyen ostoba vagy,a te hihetősegedet es szakertelmedet kerdojelezrm meg. 😆
Magyarul ezen az alapin csak egy nagykepű gipszjakab vagy zero tudassal.
...de ahogy ehhez a gányoló szerelőhöz eljutott, nem tudhatod, eddigi élete során ki gányolta eddig... 🙁 Én nem vagyok VW gruppe fan, de azt tudom, hogy nem szar. Elhasznált, lerugott, elhanyagolt, na az viszont sokszor - tekintve az átlagos vevőkört 😂
Ez így van,minden márkánál találni konstrukciós hibás elemet,én ezért kérdezek márkaszervizes haverokat,pontosan el tudják mondani hogy melyik milyen,mi az amit érdemes elkerülni.
yoda nem tudott varázsolni, gandalf nem nem geci
lehet simán csak kifolyt 😄
de ez nem jelent semmit
nekem 20 évesen folyt az olaj az astrából 25 évesen meg nem
30 évesen ismét folyni fog ....
Nézd tényleg nincs ide belinkelni kedvem de szinte minden márkáról lehetne találni ilyen olyan videót
Csüngne a láncon dzsuvába és kijelenthető hogy szar
Van olyan VW típus amit én se erőltetnék mert nagy százalékba konstrukciós hibás de érezzük a szót
A hangsúly a nagy százalékon van amugy más márkának más nyavalya ....................... kb
Nem mondom hogy nincs más kocsi a földön csak a VW de nekem bejött minden szemszögből
Voltak kóbor más fajta autói is (Francia japán) de azok valahogy jöttek mentek elég gyorsan . Viszont a VW-ék mindig hosszabb évekig voltak nálam átlagba 7-8 évről beszélek .
De mint mondtam szerintem meghatározó a első kocsi is az meg 1978 1 golf volt 14 évesen került hozzám és nagyon GOOD volt 😁
Látod,ez is csak az ostobaságodat igazolja.Sok az olajsár?Én nem tudom nem nézted a csodás youtube videódat,de ha sok az olajsár az is csak a tulaj igénytelenségét bizonyítja .
Most mit sertodgetsz? 😆
Fos mind. 😆
Ez se ???????? 🙂 🙃 🙂 Senki ??? 😂
https://www.elemi.hu/magyarul-...
Holott csak fos. 😆
Tehat az eredeti allitasom az igaz,hogy a fosvagen fos. 😆
Tehat vagy szemre latod hogy jo,vagy csak vagyvezerelten a fos tdi helyett a tulajra kened anelkul hogy tudnal a tulajrol barmit.
Igy viszont a motor fos,te meg kokler hulye vagy. 🤔
Tehat vegyuk blődit az igenyes tulajt.
Ő nem cserel valto olajat mer nem irja a gepkonyv.De ha kint van a valton az az olaj mert kihanyta magabol akkor most o igenyes vagy troger? 😆
Tehat osszegezzuk,a tetemes olajfolyas az az auto konstrukcios hibaja a tulaj irrelevans.
Az amikor csatak olaj mindene az nem tulaj hanem szarul tevezett tomites hiba.Tehat fos.
Ha meg mar belenyultak ilyen szinten tákimáki szerelok,akkor elromlott a muszer.Tehat megint az van hogy a motor egy fos. 😆
Magyarul ezen az alapin csak egy nagykepű gipszjakab vagy zero tudassal.
Tud nekem segíteni valaki egy orosz levelezési címmel 😂
https://www.vadhajtasok.hu/202...
De lehet körbejárni a témát sok fél-e kép
Szerintem elég korrekt . Na itt egy VW
http://youtu.be/y0zeE7TvDxU
lehet simán csak kifolyt 😄
de ez nem jelent semmit
nekem 20 évesen folyt az olaj az astrából 25 évesen meg nem
30 évesen ismét folyni fog ....
Csüngne a láncon dzsuvába és kijelenthető hogy szar
Van olyan VW típus amit én se erőltetnék mert nagy százalékba konstrukciós hibás de érezzük a szót
A hangsúly a nagy százalékon van amugy más márkának más nyavalya ....................... kb
Nem mondom hogy nincs más kocsi a földön csak a VW de nekem bejött minden szemszögből
Voltak kóbor más fajta autói is (Francia japán) de azok valahogy jöttek mentek elég gyorsan . Viszont a VW-ék mindig hosszabb évekig voltak nálam átlagba 7-8 évről beszélek .
De mint mondtam szerintem meghatározó a első kocsi is az meg 1978 1 golf volt 14 évesen került hozzám és nagyon GOOD volt 😁