Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán kezdjük az elején.
Audi 3.0 Gen4-es CR motor.
Van rajta olajsár?Van.
Sok?kurvára.
Ennyi olajsár hogy jut oda?
yoda odavarázsolja,vagy a gandalf?
Ennél a motornál karbantartás ide vagy oda irreleváns.Dőlt belőle az olaj mint egy lukas tankerből.
Ha hiteles a fészerben szerelő ha nem a konklúzió az hogy ez fos.
Ahogy pipi is mondta. 😆
Tehát mutatsz munkát magadtól vagy kb olyan hiteles vagy mint a youtube-os? 🤔
Na várjál!Szóval ha az ölembe veszek egy motort elmondom hogy milyen egy szar majd ezt felrakom a youtubera,akkor az onnantól hiteles?Mert nekem nem.Tudod én ezt úgy szoktam hogy ha autót akarok venni és megvan a lehetséges márka/típus,akkor szépen beszélek a márkaszervizes haverokkal hogy mit lehet tudni és ez alapján szelektálok.Ez számomra hiteles,nem egy ilyen youtubeszerelő,pl mi ennek a motornak az előélete,van róla szó?Hogy pl egy lókupec cigányé aki lószállítót rángatott vele ,gondozás meg semmi?
Hát,az ő munkája látható,te meg olyan vagy mint a culumbo felesége,ha legalább látnánk tőled munkát,mondjuk egy ugyanilyen motort ami nem 2 tonna olajsárral van bevonva. 🤔
De gondolom nem lesz olyan.
Már megint youtube!
Pajtába szerelünk és törjük a magyart,egy golyóstollat nem bíznék ilyenekre.
Namostakkor blődi vagy pipi a megmondóember?
En hajlok pipi felé. 😂
Igy hagyom a fost.
A dögvész szervíz megvan? 😆

Ipari mennyisegu a fos. 😆
Tudom a youtube az nem mervado,blabla...... 😆

http://youtu.be/7otMK80cz2M
azért nézz utána kicsit mert ez nem fedi a valóságot 😆 pl ott a 90-es években fejlesztett benzin 2.4 es 5 hengeres amiből lett dízel is (nem tévesztendő össze a VW 2.5 TDI vel amit szintén raktak Volvóba) de előtte is volt saját motor igaz nem gyártottak százfélét így vettek is a 95-ös 460ba 1.8 rönyó motor van a 2006-os V70 embe 2.4 D5 volvo motor
Hagyd,pipi egyszer vett egy b3-as passatot a cigányoktól,hülyére vették vett egy szart.Azóta a saját hülyesége miatt a márkát szidja.
szandál+fehér zoknihoz nem ment a pazarló életvitel 😂
Ez a betegágy már háromszor meg kereste a árát 😉
Csak hogy tud nekem nem lehet hasmenésem ő meg nem állhat a útszélén meg (kivéve ha nem hajtok oszlopnak) így meg van a renomém 😃 👍️
Vw motort,te?Pedig az egy fos.
Azt ne felejtsük el hogy a volvonak volt minden csak saját motor nem.Csak 2014-től kezdtek el saját motoron dolgozni.Szóval volt ott renault ford vw-en át micsuig minden.
Gondolom dízelre cserélted benzinest...
Baszni kellett a fillért? 😁
persze mert a volvo motor igényeseknek való
a vw meg paraszt autó
ennyi
hát hajó nekem egy windy volt volvó penta hajtóművel és volvó motorral. Az utolsó években kibasztam belőle a volvó motort és kapott egy vw motort(fetrengős)
te jó isten ilyen autót nem szabad venni ez egy fos(fejét fogó) Add el a picsába vegyél rendes autót mondjuk 1 tojotát ne ilyen betegágyat.
Ne nézz ilyeneket!
Az ablak zsiráfban több a tény.
Teged utanozlak velemenyalkotasban,szoval ja,fos.
Nem vagy kivételes szerencsés,én is hasonló cipőben járok.
Tehát 25 éve volt egy kb 15 éves autód ami rohadt......ebből aztán le lehet vonni messzemenő következtetést.Nekem is volt,szintén gti,18éves volt,nem rohadt ment mint a disznó és semmi baj nem volt vele .
Nem ez volt.
Akkor csak kivételes szerencsés vagyok VW-kel
90 % -ba csak karbantartást költöttem rájuk . Értsd kopó alkatrész csere
Feher volt.