aha mind kovidba halt meg mi? A nagy faszt. De ne kezdjük már még ezt a kovidozást(óranézegetős) Gondolataim szerint 3 héten belül úgy is minden honnan megint ez fog folyni (fülét bedugó) Mondjuk legalább csökken a háborús nyomás a kovid újabb bőrének a lehúzásakor 😅
szerintem az elég meggyőző, hogy 3* elkaptam, visszamérettem magam szóval nem csak duma és kb. a legdurvább az volt,hogy fojt az orrom 2 napig(kezeit széttáró) Ez nem konteó(ujjával nemet mutató) Ha te ettől így be vagy fosva akkor kár kínozni magad az egészséges életmóddal(gondolkodós) Én majdnem mindent megteszek, hogy ne éljek egészségesen és még sem vitt el a kórság a 3 alkalomból egyszer sem 😂
szerintem kb mindenki elkapja 2-3 havonta
nekem is pont úgy kapart a torkom pár hete mint télidőben szokott
több embertől hallok ilyen fél-egy napos enyhe lázakat kb semmi egyéb komolyabb tünettel
lassan be kell szerezni az újabb oltási papírokat, fel kell készülni mindenre
Ha covid volt az eredmény úgy tudom volt boncolás minden esetben legfeljebb ha a körorvos mást írt a papírra akkor nem, ez most is így van faluhelyen, nálunk sem boncolnak mindenkit mert van helyi hűtő és az orvoson múlik, hogy kéri-e. De majd Mlas megmondja. Asszonyéknál kb. 2 hete újra tesztelnek és fél műszakokat küldenek haza mert pizitívok lettek. Az más kérdés, hogy ez a mostani nem okoz náluk olyan tüneteket mint a régebbiek.
nem lehetett
a szomszéd faluban meghalt egy öreg az oltás után nem sokkal, a rokonok vagy 3 orvosi bizottságnál meg hatóságnál voltak mire nagy nehezen boncolták
A bagos alkeszokat egy natha is elviheti, valamint a szamomra furcsa okmiatt a magyarok mindenkit koronavirus aldozatnak tuntettek fel, akiben a boncoliaskor megtalaltak a virust, az egy dolog, de a konteohivok eseteben az a baj, hogy van egy vezerszonok, az osszerak a fejeben valamit - es neha akar ra is hibazhat - es a kovetoik mindenre IS csak azt az egy mantrat mondjak mindenre.
Az itteni kolleganak is hiaba mondtak, hogy igen-igen, az ursula emiljei de azert tele vannak a korhazak, igen-igen, az ursula emiljei, de nemgyozik a temetkezesi cegei, igen-igen az ursula emiljei, de egy egy csomoan otthon fexenek es tok szarul vannak...
Megint le kell irnom amit a multkor, szamomra teljesen hiteles eu dolgozo meselte, mivolt, amikor a legjobban duhongott a virus. Van-volt influenza jarvany, de ez minden szempontbol teljesen mas volt.
Es ezen nemvaltoztat az, hogy a jarvanyon nyereszkedok kiknek adtak a zsiros megrendeleseket, sem az, hogy ez csinalt virus vagy tenyleg egy allatrol emberre atkerulo virus.
Ezekkel nem vitatkozom, mert nem tudom ezek igazsagtartalmat.
Tehat van egy biolaborban csinalt virus, amin a zsido gyogyszereszek nagyot szakitottak. DE AKKOR IS VAN VIRUSJARVANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kell megkövetned, hozzá sem szagolok a virológiához.
Azt azért megkérdezném, hogy azok a hatalmas virológusok bármit mondhatnak, mindent beveszel feltétel és csont nélkül??
A médiában bármit mond egy "vírusmatematikus", neked elég?
Nem gondolkodsz, hogy esetleg nem teljesen úgy van ahogyan mondják?
Feltétel nélkül elhiszel mindent mondjuk rusnyainak, aki egyébként eléggé érdekelt a vakcinabizniszben?
Vagy mondhatnám a nyugati faszokat is.
Az egyik gyökérnek a who-nál, a házastársa fejes a fájzernél.
De ilyen összefonódásokat napestig sorolhatnék, ahogyan meg is tettük egy éve, de ezekre soha nem reagált olyan aki ótásrajongó.
Ez neked rendben van?
Csak kérdezem?
De azért figyelmeztetlek egy apró, ám nem elhanyagolható tényre, hogy van két állítás, az egyik a tiéd, akiknek végzettsége:x a tudása virológiában szerintem nulla* és ez nem gonoszság, hanem feltételezés, illetve veled szemben a hírek a világból, ebben benne a magyar.
*ha mutatsz valami virológus végzettséget bizonyító okiratot, természetesen megkövetlek.
nekem is pont úgy kapart a torkom pár hete mint télidőben szokott
több embertől hallok ilyen fél-egy napos enyhe lázakat kb semmi egyéb komolyabb tünettel
lassan be kell szerezni az újabb oltási papírokat, fel kell készülni mindenre
a szomszéd faluban meghalt egy öreg az oltás után nem sokkal, a rokonok vagy 3 orvosi bizottságnál meg hatóságnál voltak mire nagy nehezen boncolták
Az itteni kolleganak is hiaba mondtak, hogy igen-igen, az ursula emiljei de azert tele vannak a korhazak, igen-igen, az ursula emiljei, de nemgyozik a temetkezesi cegei, igen-igen az ursula emiljei, de egy egy csomoan otthon fexenek es tok szarul vannak...
és meg tudnék 10 hasonló példát.
Ide vág a "zuhanó repcsin nincs ateista" mondás is 😁
inkabb hagyjuk is.
Nem akarom én elvenni a járványodat🤣
Ótass, makszoljál, de minket hagyjatok békén!
Es ezen nemvaltoztat az, hogy a jarvanyon nyereszkedok kiknek adtak a zsiros megrendeleseket, sem az, hogy ez csinalt virus vagy tenyleg egy allatrol emberre atkerulo virus.
Ezekkel nem vitatkozom, mert nem tudom ezek igazsagtartalmat.
Tehat van egy biolaborban csinalt virus, amin a zsido gyogyszereszek nagyot szakitottak. DE AKKOR IS VAN VIRUSJARVANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt azért megkérdezném, hogy azok a hatalmas virológusok bármit mondhatnak, mindent beveszel feltétel és csont nélkül??
A médiában bármit mond egy "vírusmatematikus", neked elég?
Nem gondolkodsz, hogy esetleg nem teljesen úgy van ahogyan mondják?
Feltétel nélkül elhiszel mindent mondjuk rusnyainak, aki egyébként eléggé érdekelt a vakcinabizniszben?
Vagy mondhatnám a nyugati faszokat is.
Az egyik gyökérnek a who-nál, a házastársa fejes a fájzernél.
De ilyen összefonódásokat napestig sorolhatnék, ahogyan meg is tettük egy éve, de ezekre soha nem reagált olyan aki ótásrajongó.
Ez neked rendben van?
Csak kérdezem?
De azért figyelmeztetlek egy apró, ám nem elhanyagolható tényre, hogy van két állítás, az egyik a tiéd, akiknek végzettsége:x a tudása virológiában szerintem nulla* és ez nem gonoszság, hanem feltételezés, illetve veled szemben a hírek a világból, ebben benne a magyar.
*ha mutatsz valami virológus végzettséget bizonyító okiratot, természetesen megkövetlek.