Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjuk ki a végét (gondolkodós) Most nagyon jönnek fel de hát ez várható volt.(óranézegetős) Amikor a népnek szar, elkezdi pocskondiázni a regnáló hatalmat függetlenül attól, hogy tehet e róla vagy nem. A mi vityánk nyilván nem tehet mindenről, de sok mindenről viszont igen(kezeit széttáró) A mi hazánkos laca több mint 20 éve ott tanyázik a politika szélén. A jobbik ámokfutása után kimenekült onnan és néhány értelmesebbet amitől jobbik volt a jobbik magával vitt. Ebből lett a mi hazánk(kezeit széttáró) Most nagyjából úgy beszélnek ahogy én is gondolom, gondolkozom. (meghajlós) Nem láttuk még országot vezetni, irányítani ezen oknál fogva nem is csalódtunk még benne. (gondolkodós) Nem tudjuk mit hoz majd a hatalom. A pénz mindenkit megváltoztat. Amikor külsős emberkék kezdik el tömni a zsebét nem tudjuk mi lesz a reakció(gondolkodós) 1 biztos. Én még nem láttam olyan embert a politikában akinek nem lett volna meg az ára(kezeit széttáró) Ez nem azt jelenti, hogy nem is létezhet ilyen, majd ha eljön az idő kiderül. Van még egy különös képessége ennek a Tóth Lacinak(gondolkodós) Nagyon jól elő tudja magát adni. Jó szónok, megnyerő, igazi ügynök vonal(gondolkodós) Az a fajta aki ha kell eladja a havat az eszkimóknak(gondolkodós) Van egyfajta kisugárzása amitől hitelesnek tűnő minden mondata(meghajlós) Egy jó kiállású, jó képű srác aki érthetően beszél a köznép nyelvén. Nem raccsol, nem selypít, nem dadog, nem ÖÖÖ-ik, nem értetlenkedik, hanem elmondja a meggyőződését közérthetően a közemberek számára. Ez a fajta előadó az akit jó hallgatni és szívesen végig is nézi az ember.(meghajlós) Majd látjuk meddig menetelnek, most egyenlőre felfele futnak a politikai, gazdasági, társadalmi körülmények ehhez számukra a leg optimálisabban állnak(kezeit széttáró)
A vona kozepszeu celebnek es megmondonak jo,valodi alternativanak nem.
Lathato mire ment a polgari kozeppartosodassal,hibat hibara halmozott,majd az elso kudarc utan nyulcipot vett.
Igaz a nackós vonan meg a max 25% on felul sose hoz tobbet.
igen
én benne láttam némi reményt, azóta biztos vagyok benne hogy a politika ilyen jellemet nem tűr meg
szóval a mi hazánk is vagy asszimilálódik, vagy megszűnik
Engem pofozhatna velük... :)
Mé, otthon tán jobb van? 😅 mert csak akkor illik kritizálni... 🤔
Mint a vona 12 évvel ezelőtt és ugyanannyira elgondolkodtató.
most ezért lehet lecsuknának
anno a közgáz diszkóban azért elhangzott párszor hogy gyerünk a capellához buzit verni 😂
Komolykodjunk.Nem en irtam.De maximalisan igaza van.
Pár szempont, minden rendezőelv nélkül, azok figyelmébe, akik nem értik miért jelentenek óriási problémát Sanna Marin „bulikázós” videói.

1. Alkalomadtán le kell ülnie Putyin, Hszi elnökökkel finn, vagy akár európai ügyekben tárgyalnia, és a twerkeléssel, meg a korábban közszemlére kitett testrészeivel nagyon komolyan megrongálta a saját (és az országa) hitelességét. Mit reagál faarccal arra a beszólásra, hogy nálunk az örömlányok viselkednek így? Vagy a külsejére tett szándékosan dehonesztáló megjegyzésekre (sovány - kövér, ez túl kicsi, az túl nagy stb.)

2. Az Igazából szerelem című film megjósolta a jövőt. Gondoljunk bele, milyen komoly párhuzamok vannak a fiatal nőket közismerten imádó Biden, és a Billy Bob Thornton kitűnő alakításában megjelenő nyomulós amerikai elnök között. Ezek után, hogy fog kinézni egy amerikai-finn legfelsőbb szintű tárgyalás?

3. Finnország komoly fegyveres erővel rendelkezik. De elhiszik-e az alkalomadtán a biztos halálba küldött katonák, hogy alkalmas a „party királynő” felelős döntéseket hozni? Úgy dönteni az ő életükről, hogy előtte vagy kokózott, vagy nem? Hogy nincs már a hajnali négykor befejezett buli alkoholgőzös hatása alatt?

4. Egyik felvételen sincs rajta a férje. Két férfi ölébe is beleült. Hárommal táncolt olyan módon, hogy az közeli kapcsolatot feltételez. Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban élő felelős ember ritkán, de inkább egyáltalán nem viselkedik a képeken látható módon. A klasszikus titkosszolgálati eszköz a mézescsapda, azaz a beszervezett szexuális, vagy alkalmi partner veszélye azonnal jelentős biztonsági kérdéseket vet fel.

Az elmúlt évek, biztonságos, amerikai hegemónia által garantált langyos vizének, ahol bárminek csak akkor volt következménye, ha az amerikai érdekeket sértett, 2014 óta vége. Kinyíltak a medenceajtók és megjelentek a cápák a pancsolós vízben. A medve mérges, a sárkány kitárta szárnyait, de a sas össze-vissza cselekszik és Európa azt hiszi, hogy az egész egy nagy buli.

Ébresztő emberek! Erőt kell mutatnuk, mert a nemzetközi kapcsolatokban csak ez számít! És ebbe nem férnek bele huszon-harmincéves bulikázós vezetők. A jó időknek vége, de ez sokaknak nem esett még le. És ha ezek között vezetők is vannak az nagyon nagy baj.
a haverom haverjának kiköpött mása vagy(fetrengős) Én a mai napig övtáskázok, mert a hasitasi nem kér kódot 😅
Ezzel kocsimmal másfél évig járkálgattam így (nem leszedtem a matricát hanem összetört a kocsi totál ) ami olyan nyílt volt hogy volt hogy kisebb közelharcot is okozott 😂 😂 😂 Főleg a 8-kerbe kaptam erősebb véleményeket 😃 😃 😃 de sokszor alig vártam tegyük hozzá 😉 😉 😂 😂
Számba lógathatta volna 😍
Kicsit szerelmes is lettem 😍 😍 olyan cukker volt ,ezért szenteltem neki két képkockát is 😂
Soha ne követem a divatot 😂 😂 " neked a divat mondja meg hogy ki vagy " 😂 😂
Persze a kép se mostani 😊Ezek képek Jobbik első 56 tisztavatáson készültek 😎 Még a Huszti Mátyás is ott volt Isten nyugosztalja 😔
akkor csak nem is jó annyira(kezeit széttáró)
most már biztosan jobban hat rá a gravitáció
mint ha lógnának a mellei(gondolkodós)
a kismuff nem volt rossz
úgy nézel ki mint fricsiricsi jászberényből (fetrengős) Mondjuk az övtáska odabaxós(gondolkodós) ki hord még ilyet?(kérdőjeles)
Na én arra emléxem amikor betiltották a fehér ing fekete mellény viselését(gondolkodós) A hülye rendőrök, meg elvitték a vőlegényt a templom lépcsőjéről fényképezkedés közben 😂
még nem volt kidolgozva a tuti recept (gondolkodós) Ami késik nem múlik 😅
Sztálin Blohinja sem volt túl kreatív de az is hatásos volt 😅
Szerintem meg abban az időben is a parasztok meg a panelprolik voltak azok, akik a tévének mindent is elhittek.
Most nagyobb az információhoz jutás, tehát nem is érdemes összehasonlítani a kettő időszakot. Illetve - részben erősítve a te véleményedet - a befolyásolási technikák is sokat finomodtak.
Én meg néztem .................................. nagyon oké 😃 👍️ csak van bennem egy kis ....... annak idején nagyon lelkesen menetem jobbikra amikor meg alakult ,és igen végre képviselnek minket is ............stb . Most már látszik hogy ugye nem 😌 Szóval szimpatikus Mi Hazánk csak az a fránya előélet
Ma ezek a képek hol készültek 😁 😁
sajnos nem is lesz változás
okok:
a tőlünk idősebbek a komcsi érában szocializálódtak, nekik az van amit a tv mond meg amúgy sincs bennük a rendszer elleni lázadás
a mi korosztályunk már nem egészen ilyen, bennünk azért él némi "lázadozás" de többségünk sokkal jobban félti az összeszedett kis javait hogy bármit is merjen tenni
a tölünk fiatalabbak meg már ebben a libsi gondolkozásmódban nőtek fel, plusz óvtuk őket mindentől is nagyjából semmi "hülyeséget" nem mernek csinálni, a legvadabb lázadozásuk az e-cigi...... az okatás is elérte már a célját szóval biorobot már a többsége
namármost egy ilyen néptömeggel sosem lesz itt lázadás, és ha nincs lázadás akkor nem fog semmi változás lenni

persze kivétel mindig akad, de nem jelentős
Akkor ezen az elven soha semmi változás nem fog történni mert ugyis.....