Dehogyis van ezekben hohol imadat. A tipikus magyar belso ellenzek kottajabol jatszanak, amit a krmany tesz vagymond, annak mindig az ellenkezojet szeretnek.
igazság szerint ez az ő dolguk
ha az egyik szomszédod megveri a másikat az a te dolgod is?
főleg ha egyiket sem kedveled......
nem tudom miért gyökerezik ilyen mélyen benned ez az ukrán imádat, de nagyon egyoldalúan látod a dolgokat
Csak a tenyszeruseg kedveert ukrajna max 5-6. Lemaradva orosz,kanada,usa,francia,ausztralia mogott.
Az is erdekes hogy ment a hirig hogy ha ukri nem exportal ehezes van arab-afrika kornyeken.Erre az elindulo osszes ukran hajo olasz,torok,nyugateuropa celra ment.
Egyiptom siman lemondott az ukran szallitmanyokrol es inkabb bevasarol az orosztol.
Szoval a mezogazdasaguk jelenleg nem olyan hude nagy volumen.
Az is erdekes teny hogy siman a foldek 1/3 mar a multicegek kezen van csont nelkul.Es pont a legnagyobb fegyverexportor multicegeinel.
"Hogy egy 44 milliós országban folyó háború miatt gyakorlatilag az egész bolygó szopik??"
Ha a világ legtöbb atomfegyverével rendelkező országa megtámadja a szomszédját (amelyik "mellékesen" a világ egyik legnagyobb mezőgazdaságával rendelkezik), annak szerinted kettőjükön kívül senkire másra nem szabadna kihatnia?
Átvitt értelemben volt megnevezve szomszédod. Lehetett volna Tóth Irma is.
De vagy te olyan okos, hogy értetted, csak farolsz.
Amit megértek. Jó motorozást!!!
A világ nagy cégeinek igen-igen jelentős része kettő darab befektetési tanácsadó kezében van!
Ezek a vanguard és a blackrock!
Mára gyakorlatilag uralják a bolygót, minden tetves vezetőt ők neveznek ki!
Ez a nyomorult kovid megmutatta, hogy azt tesznek amit akarnak és mindenki végrehajtja!!
Te miről beszélsz??
És? én is kimondom azt, hogy az ember színe a fehér.
Nyilván összehasonlíthatatlanul nagyobb a hatalma, de még mindig töredékének a töredéke, ami ehhez szükséges.
Te mit kérdeznél elsőnek a zsidótól ha mellékerülnél egy beszélgetésen?
Nekem eddig EGY ismerős halt meg úgy, hogy ráfogták a kovidot.
Én soha nem tartom magam gonosznak, de tudom, ha kiröhögöm a bagós buzikat, hogy milyen sors vár rájuk, akkor már annak tart a társadalom. Ja, az alkeszokat is. Meg a túlzóan bátrakat is.
Ó tényleg?
Szóval rendben van, hogy a világ legnagyobb hadseregével rendelkező, atomhatalom (usa) feje egy demens hugyosjóska??
Hogy a jelenlegi ukrán elnök egy huszadrangú kabarészínész, amerikai zsidó??
Hogy milliószámra hozzák be a niggereket afrikából és láthatóan szemethunynak a gaztetteik felett, miközben a fehérek egy rossz szót sem szólhatnak!??
Hogy egy 44 milliós országban folyó háború miatt gyakorlatilag az egész bolygó szopik??
Nem mellesleg ennek az országnak sosem volt olyan erős a valutája mint most!
Hogy a halálos világjárvány konkrét dátumok mentén "cselekszik"??!!
Meddig folytassam??
Minek kell történnie ahhoz, hogy kihúzzátok a fejeteket a seggetekből????
Indexen nem aktiv? 😂
Baski ez mar elvonasi tunet,50 nikotintapasszal kezelve. 😂