Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neemmmm, motorozósos
Masik?Ha most prohardveres ő is kiterek a hitembol. 😂
Az. Másik fórumon ezzel a nickkel tolja, bár ott ilyen sületlenségeket nem írt.
Emailcim alapjan gencsy,de hogy dani e?
No mindegy,de teny hogy kurvara szelektiv a tortenelem tudasa,a kelet es oroszok csak rooooossssszzzzzz,az usa es a nyugat csak joooooo es igazsagos. 😆
Hát TE biztosan nem írtad volna, ebben egyetértünk.
Az oroszok kezdték volna? nem a jenki zsidók és héják a szíriai olajkincsért, csak aztán jöttek az oroszok (évekkel később), amikor azt mondták, hogy elég már a jenki köcsögökből?
Mármint a "banánháborúk" néven elhíresült események során, amikor megszállták Dominikát, Haitit, Nicaraguát?
Gondolom EZT szeretted volna mondani.
(Ezek csak a te általad megjelölt történelmi események előtti időszakból valóak...)
Az meg ki a gechi?
Ez a gencsydani sokkal rosszabb mont bogyó.....ilyen fiatalon az agyhalál közelébe kerülni.......
Természetesen az összes kutató, hadtörténész mind hülye, csak és kizárólag te tudod az igazságot!
Csak tudnám hogy ha ennyire kibaszottul kurvasok eszed van, akkor miért nem te irányítod még az egész univerzumot...
Ez mennyire demokratikus és európai már??
Semmi kirekesztés, semmi megkülönböztetés!
Ja, a benes dekrétum is él még, ennek ellenére uniósak lehetnek!
Nem én írtam:
"Az afganoktol a rohadt jenkik eleg messze voltak es mit szamitott? A szirektol? A szerbektol? A hirosimai- nagaszaki emberektol?"
Félelmetes, hogy mennyire nyalod a hivatalos narratívát!
Amerika pontosan tudta, hogy jönnek a japcsik, azokat a szerencsétleneket beáldozták, nem először történt ilyen a történelem során!
De neked mindegy.
http://youtu.be/58DXSSBs4u0
Tudjuk, hogy a casus belli egy lufi volt. Gyanithato, hogy Bush Dick Cheney es az amcsi olajipar "babja" volt.

Ertem, hogy adott szemszogbol nem ugyanaz a ket szituacio (Ukrajna es Irak), de Pearl Harbor-t idecitalni kicsit erosnek erzem.
A szazadik harcolo felnek odamenve???? Amikor a jenki nacik a szir civileket bombaztak le?
Tehat szerinted a japan agresszio felmentest ad az osszes ezutan usa altal inditott haborura az elmult 80 evben?
jetfly?
nem is gondoltam hogy ismeri innen bárki is, egyik haverom bátyja alapította
Találtam egy jót ez motorosok is politika is 😃 pont ide illik 😁
https://www.elemi.hu/egy-nagys...
Ja, az egyébként egy percig se zavarjon hogy Szíriában pont a ruszkik harcoltak nem kis számban...
https://www.jetfly.hu/legierok...
Jaja, a japánokat is hogy megtámadták már a szemetek Pearl Harbornál...
Vagy csak a hozzád hasonló IQ-betyárok szerint történt ilyen...
Irak olajtermelese jo resze meg most is ingyen megy ki az usa ellenorzesi ovezetbol.
Nem tudod? ezek szerint akkor is csukva volt szemed, füled... 🙁 mint most...
azért szopik a világ mert műbalhé van
nincsenek adataim mennyivel kevesebb búza termett ukrajnában, de már szállítják kifelé serényen
Amúgy ha nem az olajért pont, akkor másért, de az usa modernkori történelmében csak- és kizárólag az volt.