Te most vagy hülye vagy, vagy engem akarsz hülyének nézni, de akkor meg hülye vagy.
Te azt írtad, hogy zavarna, ha a "Szovjetunió" nagyobb lenne és közelebb lenne, amire én azt írtam, hogy jelen technikai fejlettségnél a távolság mindegy is, mert a jenkik az leöldösték az afgán civileket meg a többit.
Senkit nem érdekel a rohadt hohol nácik gabonája, a büdös, rohadt, afrikai niggerek segílykéje a gabonával kapcsolatban meg pláne nem zavar.
Ez a fajta a REMÉLT saját ingyen boldogulását a jenkik a seggnyalóik kiszolgálásában remélik, nincs itt más magyarázat.
Az persze külön pikantériája annak amit írsz, hogy ahol esetleg vissza is lőnek, ott nem annyira érdekes a jenkik érdeke, és az afganisztáni pofáraesés csak továbbgondolkodásra kényszerítette őket.
Az aki a dnyeperen tul var oroszokat az igencsak eros szert sziv.
Oersze van az a konteo hogy meg sem allnak a berlini falig,de a berlini fal nem letezik. 😆
Azt is jeleznem hogy szovjetunio sem lehetseges,mert a baltiak nato tagok,ha azokat beijesztik atomhaboru lesz,akkor meg semmisem lesz.
A mostani realis eset hogy van egy kb 200ezres orosz kontingens jellemzoen a 80-90 es evek nagymennyisegu hadianyagaval felszerelve.Es van ellene egy rartslrkad allomannyal 7-800e ukran,jellemzoen ugyanazzal a posztszovjet hadianyaggal,amit mar most kb a teljes orosz katonai koltsegvetes osszegevel megtolt a nyugatatlanti szovetseg,plusz hirszerzes es valos ideju infok,kikepzes.
Ezekjel egyutt is pici lepesekkel csak hatral az ukran,mindket oldalon van 30-40 ezer halott.
De mig az orosz nem lat haborut a hatorszagban az ukran nagyin,az orosz picit szenved a gazdasaggal az ukran totalkar,20 evre.
Tudom van csodavaras az aktualis wunderwaffe bevetesevel meg a nyugat majd ujjaepit.
Persze,afganokat is sokaig epitettek,utana puff elinaltak.
A valosag az hogy a muszka beleallt,az uki is,ha rajtuk mulik addig nyomjak mig a muszkanal bekattan,mozgosit es atall hadigazdasagra,akkor lesz tenyleg a hatarainkon ketmillio orosz katona.
Barhogy szanom az ukikat teruletvesztes aran kene beke,mert ez az opcio nem erdekunk.
Tudom sajat terulet,onvedelem,onrendelkezes hüpphüpp........megtortent velunk is trianon,es mindenki szart rank.
hát nekem is valami műszaki kérdésem lett volna aztán kénytelen voltam reggelni. De ez a nem vagyok robot-nál megakadtam mert a begépelendő betűk számok olyannyira kacifántosan íródtak, hogy kb. a 30-ik kísérletre sikerült nehezen eltalálnom, hogy mire gondolt az író(fetrengős)
Aztán persze, hogy felbőszülve nyitottam az első beírásomat 😅 Lehülye faszoztam a kitalálóját, írtam, hogy a názához könnyebb bekerülni mint oda mi a fasznak képzelik magukat(kérdőjeles) Nos úgy emléxem a kérdés feltevéséig nem jutottam el, ott elég gyors a moderáció 😅
Valami olyasmit írt a rendszer, hogy örökre ki vagyok tíltva(fetrengős)
engem pl kurvára nem zavarna
az erősebb elnyomja a gyengét, ez mindig így ment
csak a libsik gondolják hogy ez nem így van
én nem tartom elképzelhetőbek azt hogy újra szovjetunió lenne, pedig az usás ámokfutást csak az tudná megállítani
jó persze kicsit érthetetlen kezdtem, de semmi anyázás nem volt
csak leírtam hogy elvi okok miatt nem használok és nem is fogok
aki nem fogyatékos az így is megérti
igazából nincs is rá szükségem csak az erősítő balansz potit kérdeztem meg hogy kössem ki szakszerűen
Te azt írtad, hogy zavarna, ha a "Szovjetunió" nagyobb lenne és közelebb lenne, amire én azt írtam, hogy jelen technikai fejlettségnél a távolság mindegy is, mert a jenkik az leöldösték az afgán civileket meg a többit.
Senkit nem érdekel a rohadt hohol nácik gabonája, a büdös, rohadt, afrikai niggerek segílykéje a gabonával kapcsolatban meg pláne nem zavar.