Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenképp célszerű, hiszen nekik készül
a tényleg intelligens akkor tud tanulni, még a hibákból is
"Felmerül azonban a kérdés, hogy valóban jó ötlet-e az internet népére bízni a jövő mesterséges intelligenciájának betanítását? "

Höhö. Két szó. Microsoft Tay. :D
csak ugyanúgy el fog kurvulni mint a többi
plusz a másik "két" oldal minden erővel küzd az ellehetlenítésükért
Öreg soros azon hüppög, hogy nem neki adták el az egész országot.
Asszem az fszb is dolgozik. 😆
Neha viccesek amikor filmekbe illő modszert valasztanak.Mint a navalnij novocsokja.
Erdekes hogy a legnagyobb putyinbiralo nyugatkedvence valahogy sosem esik ki sehonnan,csak ez a bena mergezes amibol fel lehet gyogyulni.
Ki erti ezt? 😆
https://24.hu/kulfold/2022/08/...
Ezek mindig kiesnek valahonnan......
Nem túl kreativak az igaz de hatásos módszer.
Kellettek már a parlamentbe.
bár úgy sem lesz 45 percetek. Azért hátha még is(gondolkodós)
http://youtu.be/DJBuj5w4zro
Ezek a libbantak szerintem egy másik tér-idő sikon mozognak vagy durván tudatmódosítanak.
Putyin???? Köze nincs hozzá csak alkalmazkodik. Azért mert szerintetek egy kibaszott nagy országnak.be kellene hódolnina zsidóknak meg az usákoknak szerencsére még nem igy van. Bár abban nem tudom mi lenne a jó nektek, hisz semmi.előnyötök nem származna hisz emberszámba se vesznek euban egy országot se.
Mire? Azt nem.vette át lölö.
azért nem maffia
mert azok elveszik, már az szerencse hogy ha túléled a dolgot
én egy ilyen adásvételről tudok, ott olyan pénzt kínáltak a cégért hogy ha minden eszközálomány értékét 100x áron számolták volna akkor is jobb volt az ajánlat
A Hell/Xixo pont jó példa.
fene tudja
ha nem lenne már régen egy körletben csücsülnénk recsken
az hogy egyenlőség nincs az más dolog, de amíg a régi rendszerben simán kaptál 5 évet egy nyilvános helyen történő rendszer gyalázásért most a nemzeti színház előtt akárhányszor kimondhatod az o1g szlogent nem fog történni semmi
az oktatás meg biorobotokat nevel már nálunk is ez pl angliában már elég régóta működik, szerintem máshol is
az egészségügyről más a véleményem, nem feltétlen a kormány a hibás azért a sok szarért ami kialakult, leginkább az orvosok a fő bűnösök
Közben..................
http://youtu.be/wH5ekYwMhC4
Ugyan már Ini, lófasz van itt (is) nem demokrácia!
Te is látod az "igazságszolgáltatás" , az egészségügy, az oktatás működését!
Az egy dolog, hogy itt-ott lehet pofázni, de ha soknak gondolják, akkor 17 év, vagy egy sünótó hátsó ülése!
A pufit meg hagyjuk, onnan azt tudjuk, amit akarnak, hogy "tudjunk".
pl nálunk demokrácia van, azt csinálsz amit csak szeretnél
azt választunk meg képviselőnek akit csak szeretnénk, ha nem akarunk választani akkor nem választunk
az hogy a választottak kibasznak velünk az is a mi hibánk, mert megvan rá minden jogalap hogy el lehessen őket távolítani ha a többség ezt szeretné
észak kórea az nem demokrácia, ott még a hajviselet is keretek közé van szorítva nem hogy a politikai választások......
Demokrácia???
Ini, az Isten szerelmére, mutass már egyetlen helyet ahol valaha demokrácia volt!!!
A folyamatos növekedésben egyetértünk, de az meg a kapitalizmus és a kamatos kamat következménye, mivel folyton elinflálják a pénzt!
Hál a égnek Biblia azt írja hogy senki nem bújik el meg a 00,01 % - ék sem 😃 😉
nem mentik meg, hiszen nem lehet
lekorlátoznak mindent, így hosszabb ideig kitart a készlet
kb 10 oldalon lehetne ezt részletezni
a demokrácia és a folyamatos növekedés már nem tartható fent sokáig
Na ha ő mondta akkor biztos hisz ő aztán tudja . Felismeri messziről
Talán úgy, hogy az általad említettek mind ezen náció tagjai!
Szerinted csak itt vannak Mészárosok vagy más országok hogy működnek ?????? Ha azt hiszed hogy Magyarok feltaláltak ilyen téren újat akkor tudod van egy rossz hírem 😂 😂 😂
azért írtam oda, hogy magyar, mert az előző mondatban a cigányt hoztam fel ellenpéldának. a tetves zsidózás nem tudom, hogy jön ide, esetleg a lelketlen neonáci éned ettől nyugszik meg? (vallási értelemben vett lélek nem létezik, úgyhogy mindenki lelketlen...)