most a mészáros a kisebbik rossz
az hogy a lőrincünk most üzletember vagy sem az lényegtelen, az a lényeg hogy minél kevesebb pénz menjen kifelé
és persze hogy nem bízok egyikbe sem hiszen mind egy szar szemét alak
Nem gondolnám "valós üzletembernek", és ezt elég régóta hangoztatom! Nem tudom akkor ezt honnan veszed?
Csak mindig ment a lehurrogás, hogy "merakkorasrabagvagyakárkiakikivisziapézt?" "Ezlegalábbitthonmarad"... Kérdés hol???
Mert ugye ez nem lölö hanem a vezér (áldassékaneve 😔) tulajdona, csak papíron nem...
De ő a nép szegény, egyszerű gyermeke! Ahogyan a vagyonnyilatkozatán is látszik!
Ez is felvet egy kérdést: Ha valaki ennyire szarul gazdálkodik a saját pénzével, ekkora fizetésből nem tud félrerakni, kellene bármiféle gazdasági hókuszpókusz közelébe engedni? Merthogy ugye eltüntetni el tudja ügyesen! De ez nem az ország érdeke, ha jól gondolom...
Ha a kommunikáción múlna már az urálra menekült orosz vezetést kergetnék. 😆
Amúgy érdekes,egyfolytában nyomják a "szakértők" hogy nagyonügyes,honvédő harc van meg szívós ellenállás,és hogy észak-délkorea határán lévő szintű a megerősített állások tömege,ami nagyon kemény 8 éve munkával alakítottak ki.
Majd két bekezdés után megy az hogy csapnivaló szintű az orosz,eltört a gerince,kifogyott a precíziós rakétától a kenyéren át a kézigránátig és ak lőszerig mindenből,és csak 40 km-t haladt előre.150 orosz tábornok esett már el stb.
És utána mondjuk sorban esnek el ezek 14 óta erődített városok.Tény hogy csigalassan,de ahhoz hogy ledarálják a védőket idő kell és 152-es lőszerek tonnái. 🤔
Viszont már a szlavjanszk-kramatorszk-avdivka vonalba is belekóstolt a muszka.
Minden várost úgy tör fel hogy a környező magaslatokat foglalja el,majd egy hónap alatt pépesre lövi mindennel ami van..........itt a pion egy kicseszett durva cucc,meg az uraganok.
Utána simán elözönlik két nap alatt a maradékot.Ami nem sok.
No az említett vonal után gyakorlatilag csak egy sima billiárdasztal van a dnyeperig,zéro megerősített állásokkal.
És ezen a helyzeten se a morál se a himars nemigen segít.
És te tényleg úgy gondolod hogy ha lényegében CSAK mészárost hozzák helyzetbe akkor tényleg jobb lesz? Ahhoz nem versenyhelyzetet kellene teremteni? Ahhoz nem a kisebb cégeket kellene helyzetbe hozni, ahonnan akár jó ötlet/jó üzlet is származhatna?
Szerintem elég annyit mondani hogy közbeszerzés! Remélem érted.
Amúgy egyet is értek azzal amit írsz, én is így gondolnám...
Az utolsó előtti mondatod viszont megmutatja, hogy te sem hiszel igazán ebben! Mert nem az a normális ahogyan magyarországon mennek a dolgok!
Nem vagyok biztos abban hogy a mészáros magyarország nagy jótevője lenne... https://g7.hu/vallalat/2021060...
Nem gondolnám hogy ez nekünk bomba üzlet volt! Neki a nyereség kivételének szempontjából nem kicsit!
Szerintem sok hasonlót lehetne találni.
Én normálisan kérdeztem hogy hány ukránnak segítettél hány ukrán menekültet fogadták be.De gyáva vagy válaszolni,feltételezem te is csak annyira vagy fasza gyerek míg szóban kell hirdetni az igét.
külföldi cég egyértelműen rossz
hiszen a haszon nem itt marad
most lehet érvelni hogy ha elcuccol a külfőldi cég akkor nincs munka, ez igaz is
de
ha a külföldi cég termel sosem lesz magyar cég hiszen nem tud versenyezni vele
a dolgozó meg vásárol a külföldi boltban és még kevesebb lesz a pénz
így szépen lassan leépül minden
és mielőtt megkérdezed jó-e az ha minden külföldit kizavarunk akkor a válasz az hogy nem hiszen akkor éhen halunk
a megoldás az hogy szépen lassan helyzetbe hozzák a magyar cégeket pl lölö és előbb utóbb rend lesz
elméletileg
persze ha a mini diktátor bevadul nem biztos hogy ez lesz a vége
Nem stílusom, de őszintén szólva nehéz szó nélkül hagynom mikor egy ilyen kis csicskageci belém áll a hazugságaival, aztán meg terel ezerrel!!
És igen, a gyökerekkel face to face is így kommunikálok!
Ezt sem mondta itt szerintem senki! Pont ez a baj, hogy őket tolják, viszont a magyar kis/mikrovállalkozások lényegében semmit sem kapnak.
De szeretném megkérdezni: Kik? Kik fizetnek óriási pénzeket hogy jöjjenek a külföldi nagy beruházók, és vigyék a hasznot? Kik csinálnak belőle kiemelt projektet? Ld: gödi samsung, "kiemelt beruházás"-innentől kezdve a polgárnak kuss... Ha ott lakik ha nem!
Külön szennyvíztisztítót építenek nekik, ja ez pont nem került bele abba a körbe amit le kell állítani! 1-et találhatsz ki építi?!?
Az akkor rendben hogy a mészáros érdekeltségében lévőnél nem kell spórolni?
Akkor a mostani nézetek mellett a külföldi vállalat jó vagy rossz?
Kösz a gyorstalpalót de eredeti felvetés még is az hogy egyik ország pénzügyileg garázdálkodik a másik országba
És ez a cafeteria nem egy tv mosógép ................... stb hanem csak pénzügyi zsonglőrködés . És a franciáknak több pénzük van zsonglőrködni mint a Magyaroknak .
az hogy a lőrincünk most üzletember vagy sem az lényegtelen, az a lényeg hogy minél kevesebb pénz menjen kifelé
és persze hogy nem bízok egyikbe sem hiszen mind egy szar szemét alak