Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem érdekes, inkább szomorú... Vágják a fát maguk alatt a barmok szorgalmasan.
Múltkoriban beszéltük az áram németországi árát Inivel...
hát azóta újabb áremelésről értesítettek: szeptember 1-től az eddigi 141€ helyett, ami ugye aug. 1-el 220-ra változott, most már 330 lesz.
Éljen-éljen 🤘
Ezmegitt erdekes nemet energaár cikk.

https://www.portfolio.hu/gazda...
Mondanal parat melyikekre gondolsz?
A diktatúráknak fokozatai vannak és úgy válik egyre keményebbé ahogy öregszik a góré és minél paranoiásabbá válik némi üldözési mániával megspékelve. A legöbb békében diktivé vált csóka először jó volt csak azép lassa megfőzte a népét.
Úgy érzem de, csak azt nem tartom igaznak amire te vagy ahonnan szedted átírtad.
buzi az(legyintős) Csak még kezdő buzi,kéreti magát(kezeit széttáró)
😄
Ezt a diktatúra szót mai világba elég nehéz értelmezni itt nálunk
Emlékszem hogy még a négy falközt volt téma amiről nem beszéltek a öregek ( nagyfater ,apám )
Az lehetett diktatúra .De itt O1G pólóval rohangálnak a emberek ,mindenféle média platformon nyomathatják nézeteik olyan szinten hogy ki hogy dögöljön meg teljesen szabadon
Egyedül kis rakétás embernél na ott van diktatúra, amerikai fiatal ember ugye meg kívánta az egyik képet, börtön lett jutalma amibe bele is halat . Na az erős diktatórikus
De ugye itt nálunk régen amikor taxiztatták a ember fekete kocsival este ott is volt diktatúra
Bogyo megsértődőt ??????? Vagy a TEK vitte te el ??? 😂 😂 😂
Ne is mond(fejét fogó) Múltkor a szafari parkban felültem a gyerekkel a nagy körhintára arra a láncosra ami már gyerek koromban is volt. Faxom gondolta, hogy a kezelő srác a telefonját fogja nyomkodni aszt megfeledkezik rólunk (szemeit körbeforgató) Az első 5 perc neccesen elment a második 5 perben már elég szarul kezdtem magam érezni(gondolkodós) Le akartam szólni a srácnak, hogy elég lenne ám de nem akartam magamat szégyenbe hozni a gyerek előtt(kezeit széttáró) Aztán hazamentünk én fél napig rosszul voltam 😂 A gyereket kérdeztem jól van e annak meg sem kottyant(kezeit széttáró)
A föld forgásának gyorsulása meg érdekelje azokat akik sokat szeretnek aludni, nekik rövidebb idejük lesz erre 😅
Akkor még sem érted a szöveg lényegét Virág elvtárs(kezeit széttáró)
Akkor nem is vagy igazi ballib, mert azoknál a buzulás trendi 😄
Ja ja.....mondtam neki többször is, hogy az anyja nyugdíját én fizetem. 🙂
Legalabb van aki az ocsed kiesett a
ado/nyugdijalapjat fizeti. 😁
...mer' nem szokta a cigány lova a vetést.

:-)
én szinte úgy élek amit írok, max egy kicsit többet dolgozom mostanában, mindenhol emberhiány van és sajnos nem jön össze a kedvem szerinti kicsike munka
bár most kinéz egy kicsit nyugisabb tmk-s meló 1 nyújtott műszakban azt lehet megpályázom, olyan mintha előjött volna a sérvem a többszáz kilós szarok emelgetése miatt, magyarul kibaszottul fáj a hátam
amíg heti 1-2 napokat dolgoztam semmi bajom se volt
Na végre ehy hazaköltöző új adófizető, lesz aki fizesse a nyugdíjam ha megérem, igaz az anyjaáét meg én fizettem eddig, remélem nem minimálbérre lesz bejelentve. 😁
De nem is kötelező úgy élned ellenben ne akard másokra kényszeríteni a saját felfogásodat ( bár már többször írtam, szerintem közel sem úgy élsz amit írsz ), én inkább élnék úgy ahogy egy átlag nyugati mint egy átlag keleti ember, jelenleg a kettő között vagyunk inkább keletre hajazva.
Szerintem pipi ilyesmirol beszel.

http://youtu.be/VNBnOukW_vo
nekem a nyugati életvitellel csak az az egy bajom van hogy hihetetlen mértékben pazarló
amiről már kb mindenki tudja hogy nem a jó irány
plusz azért körbe lehet nézni hogy hová vezet a nyugati szemlélet, pl kínában egyszerűen lehetetlen hogy kialakuljon egy olyan migráns "válság" mint nyugaton
ott ha valamit kekeckedik a nigger, akkor még abban az órában betörik a pofáját
és aki nem szervezkedik a rendszer ellen annak semmi baja sem lehet
szóval ha a kocsmában az öreg mao-t nem buzizod le ugyanúgy élhetsz mint mondjuk hollandiában, ott lebuzizhatsz bárkit, de mégsem teszed mert kurvára illemtudó vagy
Engem most ez érdekel: https://24.hu/tech/2022/08/02/... még a leglassabb körhintán is szédülök na meg mi lesz ha úgy felgyorsul ha szétrepülünk?
Kollégákat is hallgatom minden drága, eközben szívják a bagót egymás után... Az nem számít, mindenképp meg veszik. Akkor kár rinyálni 2000Ft/doboz bagónál. Két ember szívja a családban, lehet számolni éves szinten. Akkor van pénz lóvéra.
A nyugatot lehet választani, keleten ez igen ritka. Ez volt a beszéd lényege is és ez azóta sem változott sőt. Az más kérdés, hogy van itt igény diktatúrára és a szabadság csak a hanyatló nyugat ópiuma. 😄
itt volt egy lány aki kínában tanult egy ideig
amúgy a keleti részt szért nem szeretjük mert teljesen más életvitel mint a miénk, és nem india meg kína ami sokak szemében rossz hanem pl egy japán életvitel is elviselhetetlen
a nyugat meg kb olyan életvitel mint a miénk, csak pazarlóbb
és az ember szeret pazarolni szóval neki az tetszik jobban
mert ugye ha egy nap eszel 5 zsömlét és csak 5 zsömlét tudsz venni akkor valamiért nem vagy elégedett. e ha 15 szömlét tudsz venni és meg is veszed akkor sokkal elégedettebb-boldogabb vagy, még akkor is ha 10 zsömle a kukába kerül
Ruszkit asszem a paks2 miatt minimum 100 családot látott el az egyik partner bútorral egy tenderen,kifejezett nekik épített lakásokat.
Ők szerintem ruszkiban is jól éltek.
A csóróbbak ukriból jönnek,nem is értem miért,hisz az a demokrácia fellegvára,a jólét s az átláthatóság szívcsakrája. 😂
ezek szerint nem fogott meg a lényeg. (gondolkodós) Szóval ami miatt szabadulni akartunk a KELETTŐL most pont azt csinálja velünk a NYUGAT (kezeit széttáró)