Meg eletemben nem neztem vegig egy bayerzsótit sem.
Es szolok,F2 toronymagasan vezet az orbaninterjuk nezesevel a kossuthon.
De ha engem ennyire nem erdekel a szulohazam mint a migrinket,es csak epet hanynek tole mint o akkor nem itt basznam az idomet egy magyar motoros forumon.
Háááát... A virításnak/veretésnek komoly hagyománya van, iparág épült rá, kérem. Az Instagram, a Facebook, Tiktok, Youtube egyaránt abból élnek, hogy senkik valakinek akarnak látszani. Van, aki Moet pezsgővel mos Lambo felnit, más a valagát villantja, a harmadik GoPro-ra veszi, ahogy rendőrt aláz az XX-szel... Kinek milyen érvénytelen közlése van, ügye. (más kérdés, hogy erre még igény is van befogadói oldalról, ami külön elkeserítő)
Ha feltételezzük, hogy ez van mögötte és hogy alany erre épp ezt a helyszínt választotta, akkor az a gyűlölködés, amit kifogásolsz lehet akár okozat. Ha a közönség nem vevő rá és inkább negatív a visszajelzés (a fórumon megszokott formában), akkor az amúgy ilyenkor szokásos irigység-kártya villantása helyett gondolhatja az alany, hogy itt kérem a propaganda által bayerzsolti szintre lezüllesztett trollokkal áll szemben.
Nem tudhatom. Csak ötletelek az eddigiek ismeretében.
Ertem en hogy fiatal koraban annyi inzultus erte itthon hogy kimenekult,azt is hogy benyelte a multikulti propagandat hogy mennyire jo a szines keveredett tarsadalom a torok kebabos,a lengyel villanyszerelo,a cseh programozo es az igor az ukran hasznaltautonepper kezenfogva enekelgetik a kunbayat a nagy dojcs csalad vezetese alatt meses gazdagsagban epitve a mindenhato josagos europai uniot.
Minde szep,rendezett es megtervezett josag.
Ja,hogy a nagyit kibasszak az ablakon a penze miatt vagy a svedeknel egyheti zavargasok vannak a koranegetes miatt,esetleg parizsban havi buli ezer auto felgyujtasa,de becsben is egymasnak tudnak esni az antifaval erositett kurdok a torokokkel az mind az orban miatt van.
Mindezt ertem.
De mia jo retkes k. annyaert jon fel ide bizonygatni a sajat buborekvilagat amikor lathatolag a tobbiek nem vevok erre az arrogans faszsagra,minusz bogyo,de szerintem ot is csak kussban nezi le,szemtol szembe meg benyalja mert a gyoker szakallas orbangyulolo. 😆
Foleg hogy 2003 ban migralt ki,amikor pont vitya bukott pofara,tehat nem elole iszkolt labanciaba.
Ennyi gyulolet egy az eletevel messzemenokig elégedett,gazdag,eleg kivagyi (javakkal dicsekedo) ember ritka.
Felejtene el a picsaba egesz tole keletre levo szuloi orszagat,es jol el lenne a valasztott barataival torokoktol a labncokig mindenkivel.
De nem itt veri a nyalat.Mintha o fingta volna a passzatszelet.
Azt gondolja elhozza a bugris magyarnak a tutit,mintha nem jarna senki innen oda nyaralni,nem dolgozni a labancnak meg a nemetnek.
Hgyna picsaba a forumot,tuti van hadonszoruek klubbja neten,akar el is felejthetne magyarul,a kutya se banna.
úgy néz ki mint egy tengerjáró hajó amit középütt bombatalálat ért 😅
De cserébe fel lehet menni a tetejére sétafikálni(meghajlós)
A belépés is ingyenes, úgy, hogy a több száz mrd-os tákolmány biztos jó hamar visszahozza az árát 😂
A népligeti planetáriumra meg nem tudtak kivágni a zsebből 3mrd-ot ami meg az éves 40 ezres látogatottságával ráadásul önnfentartó volt(taps)
Nehogy elhidd már neki bazdmeg egy olyan kecó amit leírt 4-600000 euró Honnan lenne egy vasutasnak ennyi pénze?
Lehet, úgy sajátja, hogy van még rajta 30 év hitel 😁
Bogyókám(meghajlós) Múltkor kérdezted nekem mire jó ez a néprajzi diploma(kezeit széttáró)
nos nekem beérett a gyümölcse(meghajlós) hétvégén vettem át az új néprajzi Múzeum igazgatói posztját havi 20 millerért (meghajlós)
ja én ma tankoltam bogyóék ezt akarták (kezeit széttáró)
Bár blődinek is újságolhatnám, hogy 1 perc alatt tankoltam 1000 km-ert(fetrengős)
Spec inkább vártam volna 3 órát cserébe ugyanennyi km-ért kb. ingyen 😅
Ez gyűlölködősnek hat vagy sem, valóban igen sok kinti FB csoportban ez a műsor. Én is ezt tapasztaltam Nagy-Britaniában, 10 posztból 8 erről szólt, a maradék kettő meg a "jött Túró Rudi a lengyel boltba" kaliber.
Most hogy a diaszpóra tart-e össze, a gyenge nyelvtudás miatt lenne-e kellemetlen a fodrásszal a kötelező csevejt lenyomni vagy csak para van, hogy ha őslakos körmöshöz megy, le lesz húzva, azt nem tudhatom. Egyik felsorolt szolgáltatást sem vettem igénybe és nem is faggattam senkit efelől. De az tény, hogy az átlag magyar közel sem vegyül annyira az én megfigyelésem szerint, ellentétben pölö a csehekkel vagy a lengyelekkel.
Most felbukkant egy kerdes.
Ennyi gyulolet ami benned van minden irant ami magyar,miafaszt is keresel itt egy magyar forumon?
Foleg hogy a 85% at tiltod.Nem is latod.
Nem hinnem hogy az az egy szem hibbant bogyo miatt nem felejtettel mar reg el egyaltalan magyarul. 😆
Gondolom azok eddig is a nem fix áras üzemanyagból tankoltak, hanem szépen leakasztották a prémiumot és abból tankoltak, miközben elátokzták a törpe patást. :-D
Meg a fattyaik nem vették igénybe a kedvezményes ilyen-olyan kamatymentes hiteleket, meg az öregjeik sem vették fel a 13-ik havi nyögdíjat, meg majd a mostani januárig visszamenő emelésre is felteszik a kis kacsójukat, hogy köszönik de nem kérik! :-S
Mondom, nem tudom, mi a háttér, csak az előző posztokból kiindulva hánytam ide egy röpke anamnézist :D