Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen (gondolkodós) azt mondta a kutyájának ilyet oda nem adna ez egy szar. Különben meg akinek nincs 1 millás grílezző köcsögje az amúgy is egy senki(kezeit széttáró)
Miért tiltottad,hogy nem látod?
ha ennyire szar miért vásárol ott nép?
vagy ha ennyire fasza a külföldi multi miért dolgozik még valaki a hazaiban?
én mindig lidls lisztből sütök. Tulajdonképen 1-2 pizzériás ismerősöm ajánlotta azt mondja jobban dagad és olcsó ők is azt használják(kezeit széttáró)
Nem hinném hogy te a Lidl vagy az Aldi helyett a CBA-ban szeretnél vásárolni - vagy éppen dolgozni.
ha ezek ilyen veszteségesek miért nem mennek már innen el???
Téged nem szabad kiikszelni: te annyira hülye vagy, hogy az már szórakoztató! 😍 Zolinkkal ugyanez a helyzet. 😆
végü is bogyón, tecknón, rakson kívűl maradt akkor valaki (kérdőjeles)
ugye engem nem ixeltél ki?
Azt nagyon lelkemre venném(gondolkodós9) Tök jót szórakozok az együgyűségeden(meghajlós)
ha ennek utana tudná járni,hogy kell én már lépnék onnan szívesen(meghajlós)
nálatok sem bár mostanság mecsetnek hívják Őket(fetrengős)
én várom már ezt(meghajlós) Azt,hogy végre elszakadjunk már ettől a buzi bagázstól(meghajlós)
hát nincs semmink(kezeit széttáró) Mi itt rajzoljuk a pénzt(gondolkodós)
ha annyiból te kifűtöd meg világítod az pajti 6 nm-nél nem lehet több(fetrengős) elfér 1 ágy keresztbe a szobába?(kérdőjeles)
😂
kicsoda?
A migránst nem rád értettem(ujjával nemet mutató) Az invazív szerűen elterjedő kizárólag a szociális háló miatt odatelepült csőcselékről beszélek akik nem dolgoznak csak felveszik a segélyeket meg követelőznek.(kezeit széttáró) Te dolgozol, fogyasztasz a munkáddal megtermelt béredből és adózol az ottani társadalom hasznos tagjaként(meghajlós) Veled az ég világon semmi baj sőt kelletek oda nekik mint a falat kenyér de a csőcselék migránshorda, úgy gondolom egyre nagyobb problémát okoz az anyagiakon túl már morálisan is(gondolkodós)
jó sejtettem(gondolkodós) A villanykaróba több értelem szorult mint beléd (szemeit körbeforgató) el is mondom itt a szemköztinek a véleményemet a dologról 😂
Látod-látod: én még a hatósági áras OMV95-tel is az oroszellenes szankciókat támogattam. 😆 Nem a MOL-nak csináltam veszteséget.
Azt a szöveget ismerem, hogy jobb a benzin az OMV-nél mint a Mol-nál. Ha ebben hiszek és a kettő kútnál egyforma esélyekkel vagy lehetőségekkel lehet tankolni, akkor nyilván azt választom, amit jobbnak vélek.
De ilyen esetekben nekem eszembe sem jutna a rossz döntést választani.
Ilyent csak a buzik és balfaszok tesznek.
öntudatos magyarok szopatják az ömv-t 😉
Reggeli ügyintézés közben tankolnom kellett, elveim miatt amikor csak lehet a MOL-nál tankolok.

Az OMV kútnál kútfejenként 3-5 autó (első tankol, többi vár), a tőle kb 500 méterre lévő MOL-kútnál a 6 kútfejnél egy autó, úgyhogy simán várakozás nélkül tudtam tankolni.

Szóval kedves libernyák buzeránsok, lehet menni sorban állni a másik kúthoz.
az osztrák bár egy pöcs nemzet azért számolni tud
Az hát. Mg a szlovákoknak se ad mert szomszédja a,putyinbarátnak. Neked agyadra ment a meleg.
Nem az üzemanyag kevés, hanem aki elvigye A-ból B-be.
Olasz benya szűk 2 juró, osztrák 2,1-2,3