igen (gondolkodós) azt mondta a kutyájának ilyet oda nem adna ez egy szar. Különben meg akinek nincs 1 millás grílezző köcsögje az amúgy is egy senki(kezeit széttáró)
Miért tiltottad,hogy nem látod?
A migránst nem rád értettem(ujjával nemet mutató) Az invazív szerűen elterjedő kizárólag a szociális háló miatt odatelepült csőcselékről beszélek akik nem dolgoznak csak felveszik a segélyeket meg követelőznek.(kezeit széttáró) Te dolgozol, fogyasztasz a munkáddal megtermelt béredből és adózol az ottani társadalom hasznos tagjaként(meghajlós) Veled az ég világon semmi baj sőt kelletek oda nekik mint a falat kenyér de a csőcselék migránshorda, úgy gondolom egyre nagyobb problémát okoz az anyagiakon túl már morálisan is(gondolkodós)
jó sejtettem(gondolkodós) A villanykaróba több értelem szorult mint beléd (szemeit körbeforgató) el is mondom itt a szemköztinek a véleményemet a dologról 😂
Azt a szöveget ismerem, hogy jobb a benzin az OMV-nél mint a Mol-nál. Ha ebben hiszek és a kettő kútnál egyforma esélyekkel vagy lehetőségekkel lehet tankolni, akkor nyilván azt választom, amit jobbnak vélek.
De ilyen esetekben nekem eszembe sem jutna a rossz döntést választani.
Ilyent csak a buzik és balfaszok tesznek.
Reggeli ügyintézés közben tankolnom kellett, elveim miatt amikor csak lehet a MOL-nál tankolok.
Az OMV kútnál kútfejenként 3-5 autó (első tankol, többi vár), a tőle kb 500 méterre lévő MOL-kútnál a 6 kútfejnél egy autó, úgyhogy simán várakozás nélkül tudtam tankolni.
Szóval kedves libernyák buzeránsok, lehet menni sorban állni a másik kúthoz.
Miért tiltottad,hogy nem látod?