A legtöbb ember eljutott oda már a nagy nyugaton, hogy jelentőségét vesztette hogy mi a nemzetiséged. Az embert nézik...
Tökéletesen müködik évszázadok óta svájc, úgy hogy eleve négy teljesen különbözö nép alkotja a magot és ahhoz jönnek a mostanra már 30-50%-ot kitevö bevándoroltak. Aztán müködik, mert a nemzetiség egy olyan jelzö, mint hogy alacsony, vagy magas, vagy barna szemü vagy kék. egy tulajdonság amit nem maga választ az ember. Sem több sem kevesebb...
evvel én is így voltam, bár akkor még csak 7 ezer volt a burkolás
ha nem sikerül és leverem az egészet még akkor is olcsóbban jövök ki mint a burkolóval
egy "polgári" konyhában kb mindegy milyen a burkolás, az első sort kell egyenesen feltenni utána a többi adja magát
ha nincsenek idióta igények az 50-60 centi hosszú lapokra a keresztekkel el sem lehet rontani a dolgot
Kemény az élet, na :-)
A 13.-14. havi fizetésen kívül van minden évben adókiegyenlítés, ami pl kedvez a családosoknak. Én 3000 Eurót kapok vissza az adómból, ez kb mint egy 15. havi fizetés, és vannak egyéb támogatások, mint pl iskolai, vagy most az energia árak miatti jóváírások...Vagy Klimaticket, ami az olcsó tömegközlekedést jelenti.
Jövőhétre a 2 szobával + erkéllyel kész leszek aztán kezdődhet a burkolás(kacagós) Komplett fürdőszoba, folyosó, wc, konyha (kezeit széttáró) Megvettem minden szart hozzá, fasza csempevágót is. Engem nem fog lehúzni egy szaki sem négyzetméterenként 10 ezerrel. 😂
Sikerül ahogy sikerül nem várok fél évet meg fizetek fél milliót egynek sem 😂
mire kifizeti az albit 600 marad a zsebében(gondolkodós) /nem 680/ Pl. én nem jövök ki ennyiből(kezeit széttáró) Mellette fizeti a 2 eurós benzint meg a 30 eurós fodrászt. Fogorvost nem mondok azt ott ennyi pénzből nem tudja megfizetni azért haza kell jönnie. Éttermet akkor lát ha elmegy mellette a helyi járattal belülről nem. És tulajdonkép nincs semmije(kezeit széttáró) 4 millió ft négyzetmétere egy szaros lakásnak 😂 1 árán 10-et veszek itthon és nem sokkal kevesebbért adom ki 😅
Az ilyenekkel mi lesz egyébként öreg korukra? Nyugdíjból fizetik az albit kihalásig? (gondolkodós)
egy átlagos burkoló aki tud végezni precíz munkát is itthon megkeres 3-4 nap alatt kényelmesen 200 ezret
és mindezt úgy hogy hónapokat kell várni rá
de egy egyszerű kőműves segédnek is napi 20 felett van a fizetés
nem kell külföldre menni a nagy pénzekért csak dolgozni kell
Nagyon át vered magad azzal hogy átszámolod az Eurót... A kinti bérekhez vizonyítsd hogy mennyi ez az 1500 euró. Ló hímtag 😁nálunk Pesten meg már egy burkoló nem rak 10000 alatt egy négyzetmétert egy nap egy szoba ha lassan halad. Kinti közeli wellness szállóban az összes személyzet magyar azok is pont úgy néznek ki mintha gazdagok lennének 😂
Az a baj, hogy mindenki azt hallja meg, amit akar. A Bogyó fülébe csak az jut be, amit pl. te mondasz az öcsédről, amit az Index írt, stb. A másik oldal meg csak a migránsokat, a nyolcadmagával egy lakásban élő, minimálbérért mosogatókat regisztrálja.
Az echte németből a "progresszívje" lenyeli, mert úgy lett nevelve. Annyira megijedtek maguktól és attól vérszomjtól, amit Hitler felszabadított bennük, hogy még az egészséges mennyiségű nacionalizmust is sutba vágták. Sőt, Göring egyik lánya a józan eszét is, ő pl. önként sterilizáltatta magát, nehogy öröklődjön a... na, ő se tudja, mi. Szóval úgy tűnik, hogy egyesek annyira elfordultak a németségüktől, hogy most inkább önként feloldódnak a népek tengerében. Hidd el, ha a japánok olyan helyen laknának, ahol sok szomszédos ország venné őket körül víz helyett, ők is így lettek volna - ők is megrémültek maguktól utólag.
Aztán persze biztos van sok, akinek ennél több önálló gondolata van és felismerte, hogy nagyon túltolták ezt a Wilkommen dolgot. Még kell pár generáció, hogy objektíven feldolgozzák a huszadik századi történelmüket és magukra találjanak, csak nehogy egy Negyedik Birodalom legyen a vége...
Megéltem már sok mindent.
Vertek le anno a rendőrök, csak azért mert hosszú hajam volt, basztattak mert bőrdzsekis motoros voltam.
Voltam kisdobos, úttörő, a tököm tudja mi szart végigtoltunk és toltak végig a hátunkon!?
De arra mindig képtelen voltam, hogy csak és kizárólag a pénz által meghatározott lencsén át nézzem a világot.
Talán ezért vannak öreg vasaim és ezért vagyok elégedett az életemmel! 🤔
Most vagyunk éppen kint öcsémnél münchen környékén, szaros buszsofőr és 2200 túlóra nélkül, 650 mindennel együtt az albi........az tény, hogy 2€ a gázolaj viszont a többi holmi-kaja ára mint otthon ami drága az otthon is drága........én nem gondolom, hogy idejönnék, de azért nem szar, nagyon nem......
Látod kimész adnak azonnal mindent, mire vársz? Gergő is milyen jól el lakik a 25 emeletes beton gettóban repülőtér mellett 😁 saját óvoda... Aha, külön a bevándorlóknak 😁
Tökéletesen müködik évszázadok óta svájc, úgy hogy eleve négy teljesen különbözö nép alkotja a magot és ahhoz jönnek a mostanra már 30-50%-ot kitevö bevándoroltak. Aztán müködik, mert a nemzetiség egy olyan jelzö, mint hogy alacsony, vagy magas, vagy barna szemü vagy kék. egy tulajdonság amit nem maga választ az ember. Sem több sem kevesebb...