Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.blikk.hu/aktualis/...

Na gyerekek látjátok? Itt mi Nagykőrösön elkezdtük tanítani az ukrán menekülteket a beilleszkedésre. Táblákkal integráljuk őket 😅
Ja, meg okos is.
Beszél nyelveket, mondja, hogy brum-brum.
Jó nagy kutya
Vannak vagy 4-5000-en szerintem marad neked beloluk buliallat. 😆
hülyézel másokat, miközben....
https://nrgreport.com/cikk/202...
https://m.youtube.com/watch?v=...

Nezzuk meg, hogy a nyugati cegek tenyleg kivonultak-e az oroszoktol, VAGY a bevetel fontosabb-e mint arohadt, szar-szemet ukranok?
Hat persze, hogy a bevetel fontosabb.

Azt mar csak mellekesen kerdezem, hogy akkor nekem miert is kene akar csak 0,1 foknyit is csavarnom a futesemen?
a mol eddig lenyúlta a pofátlan méretű extraprofitot. most ugyan nincs extraprofit, mégis rekord negyedéve lett a "magyar" olajcégnek.
Wagnerék nagyot égtek ma! 😍

http://youtu.be/8t5MiCl8_ts
Szerintem de,elvakult szektás,mint a volt éjjeliőröm.
Csak az 60 éves volt és dohszagú.Jó hát amikor még nem volt kriptaszökevény az átkosban rendőr volt a leghülyébb fajtából.
Na ő üvöltözte a 2002-es kormányváltáskor hogy a gázárat az orbán miatt kellett a horngyuszinak emelnie.
Na lehet van raks és az éjjeliőröm közt rokoni szál. 😂
Egy órája mentem el mentem el mellette😁
én befejeztem
ekkora hülye nem lehetsz, direkt trollkodsz
Néha komolyan gondolkodom, nem-e direkt provokálsz itt, ekkora faxságokkal. Neked próbálnak segíte, te szerencsétlen, hogy tudj a szaros csettegődbe tankolni a többi csóró nyomorulttal együtt.
...és akkor neked az a problémád, hogy a 3000 jurós jövedelmű osztrákok az új verdáikba nem tankolhatnak a mi közpénzünkből támogatott benyát - mert azok biza' sorban álltak a magyar kutaknál... megszavazták az embargót, aztán mégis vásároltak az orosz olajból, pontosabban a gaz O1G által támogatott benzinből.
Tartásuk, elveik kb. annyi, mint a többi brüsszeli idiótának.
Ja mert az államnak nincs bevétele a jövedéki adóból, meg az áfából?!? Vagy azt elengedték? Ja nem... talán a jövedéki lett 120Ft helyett 115?!?
Amúgy nem sokkal olcsóbban kapjuk "mimagyarok" az olajat az oroszoktól? Pedig eddig mindig ezt hangoztatták...
Akkor mitől lett hirtelen 700Ft?
Akkor valaki hazudik!!!
Horvátok is vehetnek kedvezményes bérletet a világ legdrágább pályájára, mi meg nem, akkor ez hogy is van?
tényleg jó bevétel lehetett a 700 forintos gázolajat 480ért adni, még akkor is ha ez a molnak csak 300 forintos önköltségi árban volt
minél többet elad annál jobb a buli
éljen a libsi agy
amúgy én irigylem a hülyéket, nincs eszük nem kell hogy gondolkozzanak, kurva kényelmes és gondtalan az életük 😁
Szóval kap a magyar ember kedvezményt! De hogyan? Odaállsz a kúthoz, eddig mindenkit kiszolgáltak. Magyar, nem magyar! Mindegy volt! Hőbörgés volt, mert a határ mellett kihasználták sokan! Mivel azt tudjuk hogy a kormány ért a kommunikációhoz, ezért hiába volt rohadt jó bevétele abból hogy(ha jól emlékszem valami 30%-al több fogyott) külföldi is tankolt. Mivel ugye az áfát tudná de nem teszi, a jövedékit is minimálisan tudja csökkenteni, pedig nem tehetné! Ezért milyen jó is az hogy odaállok és eredeti áron számolok, de a fizetésnél ha bemutatom a magyar forgalmimat olcsóbban kapom... Egy kicsit azért diszkriminatív...
de a szép az egészben: Szóval mikor vége lesz az ár stopnak máris lehet mutogatni az eu-ra hogy tessék a gaz Brüsszel akarta így! És ti szépen benyaljátok! Miért nem találtak ki egyebet? Legyen rendes ár! Adjon MOL-os, bármilyen, "bözsiutit" akár km alapon, ccm-függően támogassa a km-ert NE 15Ft-al, többel! Ezeregy módja lenne ennek a megkerülésére, és biztos vagyok benne hogy lenne ott gógyi ezt kitalálni! De akkor ugye elúszik a másikrafogomhogyelk@rtuk... A nyájat meg etetni kell a gazbrüsszellel, mert még a végén szétszalad! 😂
itt is voltam, fasza a szerpentin, simán végigtoltam 0.5 bar nyomással bütykös gumival, úgy hogy egy ember bírt lépést tartani velem
előtte évben meg alig tudtam végigmenni rajta, hátulja ült eleje elmászkált
ennyit tesz egy futómű felújítás
Ez meg a vidraru, a fogarasban.
Transalpina
nyár végén szebb akkor alig van víz benne, számomra félelmetesen mély
Inkább motorozzatok😁
Nameg mennyi autopalya van?
akkor tévedtem, én abban a hitben voltam nekik nem kell
végülis akkor nem veszik meg hanem mint adó kiküldik csekken, szóval nem választható a vásárlás
motorra mi sem vettünk sosem, futóra sem kellett
ellenben a navara már kisteherautóként van nyilvántartva
Nekik ez van "súlyadó" helyett.
Nem, mindenhová kell - szintén szállásadótól tudom. Január elején megveszik az évest. Külön díj az autópályákra nekik sincs. Motorra meg semmilyen.