Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én két darab felrakott csempém akkor vajon mennyit érhet? (kérdőjeles) (gondolkodós)
ebből nem sok lúfaszt lehet érteni(kezeit széttáró)
Nos Feleségem keresztfaterja labanciába költözött 82-be. Vitte a feleségét és az 1 szem lányát. Tök átlag helyen dolgoztak/azóta nyugdíjba vannak már/ Az öreg egy asztalos üzemben a felesége egy bébiétel üzembe hipp vagy hopp vagy mi a f.szom a neve valamikor tele volt nekünk is ilyennel a spájz(fejét fogó) Na mind1 15 éven belül nekik ott saját pecójuk lett pedig nem top vezetői állásban dolgozott egyik sem. A lányuk bírónő lett bécsbe most, hogy nyugdíjba mentek eladták a kérót és utána költöztek. Szóval azt akarom mondan,hogy abban az időben két átlag melós albi fizetés mellett is össze tudott sprórolni egy pecóra kint most ez kb. lehetetlen(kezeit széttáró) Akkor ott jobban élnek mint 20-30 éve? Mert itt mi jobban élünk mint 20-30 éve(kezeit széttáró)
600 nem 680 nincs még 500 Ft az euró de persze még lehet (gondolkodós)
onnan,hogy a rokonok amikor jönnek haza osztrákiából meg németből akkor első dolguk fogorvos, maszek orvos és a fodrász(kezeit széttáró) Amíg ezek meg nincsenek be se köszönnek 😂
Nem tudom honnan veszitek ezeket a kamukat, öcsém a biztosítása mpst fizetett 3 fog cserét amihez 100€ hozzájárulást kellett fizetnie.....6 éve van kint és még 9 van a nyugdíjig, igaz, hogy kb. a minimált fogja kapni ami ne, nagy szám, de egy ilyesféle albi és a megélhetés kijön belőle, dőszölés persze nem lesz csak amit félretesz.
Tényleg? Egy ma kezdő foatal párnak, de akár öregnek sajátja? ......pajti ( vazz ezt 40 áve me, hallottam, de már akkor is gáz volt a knight riderben)...... 😄
Ne a jól keresni tudó egyedi ember bérét nézd hanem az átlag proliért mint én, az kurva messze van a 600000-től és ahogy írtam, az árak a éakhatáson és jelenleg a benyán kívül az kb mint otthon.
Na az van, hogy ahány embert kérdeztem burkolással kapcsolatban mindeni mást és mást mond.(gondolkodós) a jutub sem egyértelmű legalább 50 burkolós videót megnéztem(kezeit széttáró)
Szóval mindent IS értek burkolással kapcsolatban de az nem akar egyértelmű lenni, hogy elég e ha a ragasztót csak a falra viszem fel csempézésnél vagy kenjem meg a lap hátulját is(kezeit széttáró) Nos tegnap előtt beszéltem egy burkolóval Ő azon az állásponton van,hogy ha járólapozok ott kenjem meg a járólap hátulját is ragasztóval a csmpézésnél nem kell. Azt mondja ha jó a felület elég ha csak a falat taknyolom össze ragasztóval azt abba nyomom a csmpét a lap hátulját nem kell kenni mert felesleges. Én halottam már olyat, hogy akkor majd lepotyog a csempe stb. Mondta,hogy épen a múltkor volt olyan házban amit Ő csempézett és még nem potyogott le a csempe 15 év alatt pedig esze ágában sem volt megkenni a lap hátulját úgy hogy nyugodtan hallgassak rá(kezeit széttáró)
Nos le falfixeztem egy darab falat. majd folytattam a nagyszoba felújítást. Este meg bekevertem egy kis csemperagasztót aztán az egyik csempe hátulját telibe kentem a másikat meg nem.(kezeit széttáró) Fogassal felhordtam a falfixezett felületre a csemperagasztót majd egymás mellé felraktam a csempéket. Most várok(óranézegetős) Szerintem nekem erre nem lesz 15 évem de jövőhéten kész leszek a nagyszobával meg a terasszal aztán jöhet a fürdő. Visszafalazom a kádat meg felvakolom a falakat a konyha még csak utána jön, úgy, hogy lesz legalább 3 hét a próbacsmpéket vizsgálni van e valami különbség a kettő felrakása között(gondolkodós)
Dehogynem......
Sokkal hülyébbek már nem lesznek!
Tehát nem jó.
Senj, ott a vár.
Majdnem jo.
Javíttatni kellett, na! Annyi esze volt, hogy legalább letolta a trélerről.... 😆
Utso,majd este.
Szar kép. tenger legyen benne.,ne egy lepukkant gépmühely.
Elozetes.
Nekem 3 hétig bent volt a kulcs a motorba a ház elött. Ablak nyitva? Én sokszor az ajtót se zárom, utálom nyitni zárni. Kocsit sose zárnám ha nem gombal kéne,de sokszor az is elmarad.
Oltakozni voltál már?
"Wałęsa úgy véli, hiba lenne, ha az Európai Bizottság jóváhagyná a Lengyelország helyreállítására vonatkozó nemzeti tervet, ugyanis a kormány az erre kapott összeget csak ellopná és elherdálná."
Dettó ugyan ezt csinálja az ellenzék nálunk is semmi különbség(kezeit széttáró) Az tuti, hogy ezekből a pénzekből zsírosodik minden országban a ner ehhez kétség nem fér (kezeit széttáró)
legyen végleges(meghajlós) Azért mert gyakran nem egyezik a véleményünk és sok mindent másként látunk nem gondolnám, hogy ok lenne a kiikszelgetésre. Hallgattassék meg a másik fél is még akkor is ha a másiknak nem tetszőt mond(gondolkodós)
Egy kis alusapesz😉

https://maivilag.com/a-who-vol...
Ez satu hülye 😆 ésmég hazudik is szemrebbenés nélkül 😆
ki kellene küldeni a mi cigányainkat is arra a jóféle osztrák hegyi levegőre, mert tuti amiatt változtak meg ennyire