egy ismerős hölgy is futóbolond, aztán hónapokig csak sétált mert hiába lett oltva elkapta és alig kapott levegőt
még viccelt is hogy minden nap hashajtót kell szednie mert ha egyszer is akarna szarni valami izmosabbat nem lenne elég levegője kitolni 😂
Orvos öcsém is 5 hétig volt nagyon beteg, neki sem sokon múlt az élete. Még 2020 októberében, az oltások előtt....
55 éves volt akkor, de makkegészséges, és aktívan sportoló egyén (rendszeresen fut).
Nem több ismerősöm is bizonyíthatóan a Covid-tól halt meg: jellemzően idősebb (60-75 éves), de amúgy addig nagyjából egészséges emberek napok alatt mentek el a fertőzés után, lélegeztetőgépre kötve. Egyikük sem volt oltva - vagy még nem is volt oltás, illetve mások meg bevállaltan oltástagadók voltak.
én kettőről tudok
egyik egy nagyon rákos hölgy volt kb hetei-hónapjai voltak hátra lehetett kb 30 kiló, na azt elvitte napok alatt
egy másik meg eléggé ugyancsak eléggé elhanyagolt állapotú ember volt, de nem akart kórházba menni, mire vitték már késő volt
egy harmadik aki megsínylette de megúszta idősebb hölgy az hónapokig volt oxigén palackon itthon
de ismerek többet akinek a covid(ifluenza?) miatt voltak kisebb-nagyobb tüdő gondjai hónapokig, pl nem tudott futni mert nem volt elég a levegője
mondjuk ilyenből volt több oltott is....
Hányra mondták, hogy kovidban hunyt el?
Mert nagyon nem ugyanaz a kettő!!
Pár gyökér, párszor beismerte, hogy kb. mindenkit odaírtak, de megen átlépsz a tényeken!
ne is mond....
én télen megkötöm ami kell, csak ha valami agyalás van a parton akkor kell kötni
legutóbb is a buzi jászkeszegek miatt 2 golyót kellett felkötni de ehhez meg nem volt elég nagy a hajszálelőke, aztán eddig még ilyen gond nem volt nem volt ilyen megkötött
itthon kb látom a fényben, de a parton a ledes fejlámpával olyan vak vagyok mint amennyire a bogyó fanatikus
nem mondtam,hogy jobb(ujjával nemet mutató) De nem is rosszabb mint ahol 8 kiló az alapfizu(gondolkodós) Meg itthon jó eséllyel még a lakosság 70%-nak nem kell albérletet fizetni,mert saját tulajdonban lakik(gondolkodós) A fényes nyugaton hányan élnek a saját tulajdonukban??? Nagyából senki 😅
Egy hülye vasutas, de mindenhez ért 😂
még viccelt is hogy minden nap hashajtót kell szednie mert ha egyszer is akarna szarni valami izmosabbat nem lenne elég levegője kitolni 😂
55 éves volt akkor, de makkegészséges, és aktívan sportoló egyén (rendszeresen fut).
39 évesen éppen csak nem halt meg. ismertem. nem hogy beteg nem volt, de egyenesen fittnek számított....
A mondókád lassan hivatalosan is megdőlt (fetrengős)
egyik egy nagyon rákos hölgy volt kb hetei-hónapjai voltak hátra lehetett kb 30 kiló, na azt elvitte napok alatt
egy másik meg eléggé ugyancsak eléggé elhanyagolt állapotú ember volt, de nem akart kórházba menni, mire vitték már késő volt
egy harmadik aki megsínylette de megúszta idősebb hölgy az hónapokig volt oxigén palackon itthon
de ismerek többet akinek a covid(ifluenza?) miatt voltak kisebb-nagyobb tüdő gondjai hónapokig, pl nem tudott futni mert nem volt elég a levegője
mondjuk ilyenből volt több oltott is....
Mert nagyon nem ugyanaz a kettő!!
Pár gyökér, párszor beismerte, hogy kb. mindenkit odaírtak, de megen átlépsz a tényeken!
én télen megkötöm ami kell, csak ha valami agyalás van a parton akkor kell kötni
legutóbb is a buzi jászkeszegek miatt 2 golyót kellett felkötni de ehhez meg nem volt elég nagy a hajszálelőke, aztán eddig még ilyen gond nem volt nem volt ilyen megkötött
itthon kb látom a fényben, de a parton a ledes fejlámpával olyan vak vagyok mint amennyire a bogyó fanatikus
Basznék akkorát a hátára,hogy leszakadna a tüdeje 😅
A robbangatások viszont elég kézzel foghatóak voltak(kezeit széttáró)