én is azért tartom az asszonyt hogy vásároljon
nem vagyok én buzi hogy a botokat járjam
kiadom az utasítást mit kell venni és meghozza, legyen az bármi, pecacucc, barkács eszköz stb
évente szerintem max 10 alkalommal járok boltban, mondjuk idén a lidlben 2x is voltam mert akartam venni olvasószemüveget mert alig látom a horgot megkötni
De tiltottad???
Kenyér nem bonyolult(ujjával nemet mutató)
500 gr lidl liszt, 3 dl langyos víz, fél csomag élesztő, 2-3 ev olaj, kicsi só kicsi cukor és ennyi. fél óra kelesztés oszt mehet a sütőbe(kezeit széttáró)
napi 100 ezer ember van kint jó célpont lesz(gondolkodós) Menjél csak te is én inkább kihagyom.(kezeit széttáró) Majd ha valaha visszatér minden a normális kerékvágásba.(meghajlós) bár ahhoz meg kellene, hogy jöjjön az eszetek(gondolkodós)
szerintem nem. Bár a sörfeszten literesek a korsók már voltam kint(vigyorgós)
Aztán most fene se tudja ki mernék e menni. Jó célpont az a terroristáknak ugyan úgy mint a karácsonyi vásár(gondolkodós)
Az itthoni nettó 133 ezer minimálbérből kifizeti a polgár neked a 100 ezret az albira, a maradék meg nem elég a fűtésre / rezsire. Aszondod itthon sokkal jobb?
ja füzér(meghajlós) na ilyen qrva jól néztem ki 3 évvel ezelőtt(meghajlós) és azóta csak még jobban nézek ki 😂
A Perényi által dugdosott korona még mindig ott van egy ládában(meghajlós) Csak hologram formában(vigyorgós)
az 8 kiló egy átlag melósnak. (szemeit körbeforgató) Ti mit kaptok ott 8 kilóért? Itthon abból azért elkaristolunk (gondolkodós) Véleményem szerint 8 kiló nektek elmegy albérletre meg fűtésre úgy sejtem (kezeit széttáró)
"Ami pedig a NATO-t illeti, abba maga az ukrán vezetés sem akar belépni. Ott ugyanis másodrendű országként tekintenek Ukrajnára, hamis biztonsági garanciákkal kecsegtetik, mondta a volt ukrán külügyminiszter."
😂 De hát akkor miért indult el a háború(fetrengős) Hát miért nem mondták a szeretett ukrán barátaid a ruszkiknak mindjárt az elején,hogy nekik eszük ágában sincs belépni a nátóba(fetrengős) Hát elkerülhető lett volna ez az egész(fetrengős) -Te puta, mi nem akarunk belépni a nátóba(kezeit széttáró) -Te zselé akkor mi meg nem támadunk meg benneteket(kezeit széttáró) HBát ez ilyen egyszerű lett volna az ukránok meg most mondják,hogy nem is akarnak nátótagok lenni 😂
Egyébként meg ha ilyen hamis nátógaranciák vannak akkor a nátó miért ől ebbe az ukrán háborúba dollár száz milliárdokat???
tehát a fizetésed 1%-a fűtés(gondolkodós) Én az albikból indulok ki ott a távhő 15 ezer átlag / hó a konvektorosok is annyiból jönnek ki azt nálunk 110 Ft egy m3 gáz nem 900 (ujjával nemet mutató) szóval 15000*12= 180000/ év ha ezt vesszük 1%-nak akkor ehhez itthon 18 millás éves fizetés dukálna(gondolkodós) Az havi másfél milla nettó(gondolkodós) Nos azt merem állítani, hogy ezt az összeget egy átlag polgár még nem gyűri zsebbe itt nálunk(kezeit széttáró) abba viszont biztos vagyok, ha ilyen lenne a fizu akkor nem járna át másik városba bevásárolni alkalmanként 10 ezer ft- spórolásért(gondolkodós)
Manapság már nagyjából tényleg erről van szó, de csak kb. 200 típustervem van (és nem laptopon, hanem asztali gépen - alapból rühellek laptopon dolgozni, bár nekem is van egy). 😆 Kis szépséghibája a dolognak, hogy mindet én terveztem / ellenőriztem az elmúlt 12 év során. Ma már tényleg fél-egy nap alatt tudok árajánlatot adni bármelyikre, a saját típusterveim alapján. Szilárdsági számításokkal, alapozási tervrajzzal együtt, kompletten.
(gondolkodós) 400 ezer euró nálunk egy újépítésű kb. 150 nm családi ház melléképülettel garázzsal, kerítéssel, térkővel(kezeit széttáró) Ez mindegy hol van az építőanyag és a munka minden hol ugyanannyi /méregdrága/
200 eurós bérleti díj már az ilyen porfészekben sincs ahol én lakom(kezeit széttáró) 250 alatt nincs kiadva ingatlanom(kezeit széttáró)
Ez egy sokat hangoztatott valótlanság, nem célzottan egy félére adják hanem a kormányok kérik milyen területre kéne és nahy eséllyel arra kap és a lét a kormány osztja szét gyakorlati ellenőrzés nélkül, megvannak az ipari parkok amik tele vannak eu-nak köszönő táblákkal, hohy mennyi pénzzel támogatták a cégeket? Akkor arra kértek támogatást máskor másra, az eu nem tolja ész nélkül hanem arra adja amire kérik. Legalábbis én így olvastam mikor az évek alatt ezt sokadszorra mondtad.
szerintem bogyó ehhez a darus dolgokhoz is hülye. Csak van vagy 500 daruterv a laptopján ha jön valamire megrendelés kiválasztja a hozzá legközelebb állót azt behelyettesíti a számokat oszt kész(kezeit széttáró) Ehhez mérten a 750 eurós fizetést is sokallom(gondolkodós)
messze van
nekünk a lidl vagy 15 km, az már messze van nektek meg ott van a város szélén az max 5 km lehet
5 km távot biciklivel negyed óra alatt meg lehet tenni nyugger tempóban is
most tesztelem a kenyeret 3 napos és még teljesen fasza
a bolti másnapra egy halom fos lesz
annyit vettem rajta észre hogy a teteje kicsit puhább-ritkább mint az alja, de nem vészes, szerintem egy jobb élesztő ezt kiküszöböli
plusz el kell találni a víz mennyiséget, mert most csak saccra ment bele a mennyiség
engem idegesített a kis buzija, még trollnak is hülye, ha a közelembe lenne verném minden nap
Figyu: mi CBA-ba már sok-sok éve nem járunk. A magyar üzletláncok közül csak a COOP-ABC-be, de oda is csak bizonyos (akciós árú) dolgokért. Most például a 250 grammos őrölt Omnia kávét ők adják a legjobb áron. Egyébként kétnaponta Spar, Aldi, és havonta kétszer a Lidl (ide többet járnánk, de messze van, kocsival kell menni)
nem vagyok én buzi hogy a botokat járjam
kiadom az utasítást mit kell venni és meghozza, legyen az bármi, pecacucc, barkács eszköz stb
évente szerintem max 10 alkalommal járok boltban, mondjuk idén a lidlben 2x is voltam mert akartam venni olvasószemüveget mert alig látom a horgot megkötni