Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van, megjött a menzeszed? Vagy mitől lettél ilyen agresszív kismalac? 😆
Meg mindig nem fogta fel,eltiplizett az uj otthonaba,elegedett,mindene megvan,a legjobb neki.
Huzzon el a vereres faszba egy osztrak motoros forumra viritani.
Nem itt kene vernie a nyalat hogy magyarorszagon minden IS a legrosdzabb,buta,szemet emberek lakjak akik nem ertrnek semmit a vilagbol.
Tehat rendben menny anyadba kedves idengebeszakad kretén,nem kotelezo telefosni a forumot. 🤔
Csak azt, hogy fogalmad sincs milyen egy 5 csillagos luxus lakás 😂
Nem hinném, hogy voltál már olyanban, Magyarországon csak 2-3 van
asszony rokona is kint van az usában vagy 30+ éve
autószerelőként nagyon jól élt
több autójuk volt mint nálunk egy utcában
aztán ráesett egy kocsi a kórházi díjak vitték fele gépjármű állományt a lábadozása meg kb minden egyebet
innen küldözgették a rokonok a pénzt hogy ne haljanak éhen
persze utána ismét lett bőség csak közel sem akkora
mostanában meg itthon látom sokat talán hazacucolt végleg nyugdíjasként tengeti az életét
Igen, a hitvány, tanulatlan, lusta embereknek sehol sem jó.
De az nem igaz, hogy külföldön nem lehetsz soha senki...Magyar szemmel biztosan furcsa, hogy emberek ide-oda költözgetnek a világban, de nyugaton meg évtizedes tradíció...és nem a menekültekre gondolok. 5 lakás van a házunkban de van köztünk olasz, meg német is, mi magyarok, meg osztrák és szerb....Teljesen normális itt hogy valaki valahonnan származik, senki fel sem vonja erre a szemöldökét.
Az sem igaz, hogy vezetö beosztásban ne lehetnél Ausztriában. (nem kamion vezetésre gondolok), szinte minden kórházban vannak magyar orvosok, nálunk a vasúton is felsöveztöig vannak magyarok.
De , ha az ember a NER rendszer része, akkor még joggal láthatja is így...
Ez így van...
Mindig könnyebb ketten, meg nem pályakezdőként, meg nem képesítés nélkül...
Ez máshol sem más.
Eleg sokan viszik sokra kinti elettel.
Egy kozos bennuk,nem ugatnak vissza napi szinten.
Az a defektes lelkieletu nyomoroncok szokasa. 😆
hát én is a lakásfelújítással kapcsolatban mindent a jutubon nézek(meghajlós) De akárhányszor elkészülök egy ilyen 50-60nm -es lyukkal mindig egy 5 csillagos luxus szállodai szoba kategória lesz a végeredmény egy sima középszerű lakás helyett(gondolkodós) Mi a jó francot ronthatok el??? (kérdőjeles)
Én néhány ilyenről is tudok(meghajlós) bár ez a kevesebb. Nekem van egy csomó régi cimbim aki 20+ éve hagyták el kishazánkat. Mondjuk döntően amerikába maradtak kint volt akit még én vittem ki a buszmegállóba 23 évvel ezelőtt 😅 Rögös út vezetett felfelé de gyakorlatilag a semmiből teremtettek saját egzisztenciát. Volt aki sima festőként indult és most is az kint a saját házában él, mellette küldte haza a lóvét apjával felépítetett egy 150 négyzetméteres vadi új házat most kb. 80 millát ér minimum, de elkészült a 400 nm-es rendezvény háza egy régi lepusztult épületet újítottak fel csontra 150 milla az sem takarná most be. Egy másik cimbi ugyanígy kezdte takarító cége van meg azóta már saját éttermei. Amikor kiment 500 dollár volt a zsebében egy hónapra szoló turista vízum és zéró nyelvtudás (kezeit széttáró) Egy 3-ik cimbim szintén 20+ éve van kint Ő belőle nem lett sok minden kamionsöfőr bérelt házban él napról napra 3 válásán van túl meg kb. szétszívta már az agyát 😅 nos el lehet érni mindent is akarat, kitartás és alázat kérdése, de valóban a legtöbb az aki itthon dolgozott nettó 150 ezerért aztán kiment mosogatni 1600 euróért azokból tulajdonképen sok minden nem lesz(kezeit széttáró)
mert nem így van? 😄
na jó de hát ugyan ez a helyzet nálunk is adott(kezeit széttáró) Itt is van két kereső(kezeit széttáró)
aha
Én is elértem mindent amit akartam, pedig fiatalabb is vagyok. Ja, és ezt itthon tettem.
ezt az igényt sosem értettem
mert ha bármi értelmeset alkot, legyen az kamion felújítás vagy muskátli ültetés annak van értelme megosztani másokkal
pl egy csomó eszközt szedtem már szét úgy hogy előtte videón megnéztem
de akár a napelem projekt is 100%-ban a youtube videók alapján készült el( végén egy kis facebook csoport segítséggel)
e akár pecás videók főleg a víz alatti felvételek is hasznosak tudnak lenni
de olyanok hogy defektes lett a gumim a pályán és nincs pótkerekem, vagy 1200ccm mellekkel faragok vakami faszságot a kertben full értelmetlen és ezeket mégis többen nézik
a tiktok meg konkrétan egy kretén bázis 😂 és milliók basszák el ott az idejüket
Nem,hoztak.Amugy mar reg vót.
Haza teccett gyünni?
De csak tolja a hulyeseget.........tolja.
itt kérem a propaganda által bayerzsolti szintre lezüllesztett trollokkal áll szemben.

Ez van akinek eddig nem volt világos?
Már vagy tíz éve mindent elértem amit akartam. Olyan dolgokat is amit álmodni sem mertem. Azóta csak élvezem meg fonomítgatom ezt az állapotot...
De majd jól megmondják akik értenek is hozzá, hogy külföldön minden magyar mosogat 1600-ért, meg egy senki marad örökre...
Attól függ hol, na meg elfelejtkezel róla a hogy a legtöbb ember nem egyedül él. Még egy fiatal pár esetében is 3200 az a kétszer 1600 és azt se felejtsd el hogy van plusz két teljes havi fizetés is....Na meg nem minden régióban 1000 Egy albérlet, egy egyedülállónak meg egyenesen luxus lenne egy ilyen drága...és itt a legrosszabban keresö rétegről beszélünk, ami azért nem törvényszerü hogy mindenki mindig pályakezdö marad élete végéig...
Ö sem, mert hát kamuvitéz minden szava.
Mozdonyvezetö aki elöl ül és vezeti a jármüvet
Vonatvezető pedig a főkalauz, aki felel a mozdony utáni kocsikért, sok esetben ez a mozdonyvezető, mert csak egyedül van a vonatban vasutas (tehervonat, kalauz nélküli járat).
Ennyi. De ezeket a valóság nem érdekli. A magyar egy szent, isten kiválasztott népe, így tökéletes, de csak akkor ha a határokon belül él persze....
Mér nem szarjátok le?
Valami identitászavaros buzi, aki önigazolást keres arra, hogy neki milyen kurva jó auslandernek lenni!
Lelke rajta, remélem sosem jön haza!
A beteg agyára a bizonyíték, hogy itt bassza az anyját, de aki mást mond mint amit ő, azt letiltja!
El kell engedni!
Hat,kibaszottul nem erdekel,tuti van nemet motoros forum is,a tagas nagyvilag varja.