Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puhapöcs vagy, ma majd 300-at mentünk, felét hegyen. Elég is volt 😁
Az osztrákok külön "szankciója" Putyin-barát kormányunk ellen.... MOL-benya meg nincs elég.
A madaras nem,szoval faja. 😁
Majd mikor az "nyugatról" jönnek gabonát öröltetni, mert nem müködnek a villannyal hajtott hengermalmok az elhibázott energia stratégia miatt.. ;-)
Meg újra lehet majd forgatni Don Quixote -t is szigorúan konzervatív stilusban. :)
En meg vagy 20 csinaltatnek,az egyikert meg siman ledozeroltatnam a valyogbarlangod,csak ugy,trollkodaskent. 😂
Egy hülye motoros mégis megállt egy fotóra.
én néhány helyi dolgot ismerek csak, itt pályázni lehetett egy konkrét dologra
pl építettek a szőlők közé egy aszfalt utat, a semmiért
de vagy megépítik azt az utat vagy nem csak arra volt a pénz, nem lehetett másra felhasználni
most hogy fejlesztik a vasutat szinte meg is fog az az út szűnni, mert megszüntetik azt a vasúti átjárót ami összeköttetésben volt vele
szóval nem úgy van hogy ad az eu pénzt aztán osszátok hogy akarjátok, szerintem ezer euróból jó ha egyet lehet értelmes célra fordítani
De nem az a tortenet, hogy az EU adja a lovet, a helyi burokracia meg kitalalja, kinek adja?
Mert akkor csak lehetne olyan helyre tolni, ami tenyleg termel is bevetelt, nem szelmalmokra, ahol max szelfizel egyet.
Egyebkent mindegy is, melyik kormany lenne hatalmon, ha most DK-s bizottsag dontene, kinek adnak zset, tuti boven jutna kvazi celtalan turisztikai latvanyossagokra, akarcsak most. Azzal a kulonbseggel, hogy nem a Fidesz holdudvarahoz tartozo epitesi vallakozo csinalna, hanem egy DK kozeli.
Na de mit hozott az üvegtigris, mint hasznot? odamentek csinálni egy selfit, aztán ennyi...
Kaszó
ez úgy van hogy bivalybasznád alsó pályázik egy valamire, legyen turisztikai cél
épít bármit, és le sem fogja szarni senki sem
de ha épít valami extra faszságot lehet hogy egy mém lesz belőle és elkezdik látogatni
pl az üvegtigris büfé is egy nagy halom fos minden tekintetben mégis egy időben mekkora májer volt aki ilyen képeket tett fel

és a lényeg: vagy megépíti azt a szart vagy nem, arra van a pénz és semmi másra......
ellenben egy ténylegesen turisztikai értékkel rendelkező terület 99% hogy nem fog pénzt kapni, hiszen az bevételt hozna, és az eu nem szereti ha a gyarmatoknak saját bevételei vannak
Pontosan erre gondoltam... megfelelő helyen egy megfeleö beruházással ennyi pénzből embereknek lehetett volna munkahelyet teremteni és sokszorosát lehetne megkeresni a befektetett összeggel. Mert ennek sok haszna nincs hogy páran megállnak fotózkodni. Ez olyan mint a Kaszó. hatalmas fejlesztéseket csináltak, tényleg igényes a lombkorona ösvény, a kisvasút, a vadaspark, de mindenen látszik, hogy a cél a pénz elköltése volt, arra már nem gondoltak hogy haszna legyen. Egyik húsvétkor pár éve elmentünk megnézni. Csodaszép idö volt, jót sétáltunk, szép az egész falu. De
Egy kis büfé nem sok, de annyi nem volt nyitva, holott kb ezer turista volt ebbe a kis apró faluba. A kisvasút sem üzemelt, pedig kb három teljes vonatra való érdeklődő volt, egy egész kis tömeg verödött össze a kasszánál és volt a téma vagy fél óráig, hogy ezt hogyan is gondolták...Szóval a penz el lett költve, keresni nem akarnak vele és szerintem a biztos pusztulás lesz a sorsa rövid idö alatt, hogy lehessen újra sok pénzt beletolni...
Ja, a vaskeretes portálajtó, meg a fém csigalépcső belül odabasz....
Mire adta különben? Mert ha pl turizmus fejlesztésre, akkor kb kismillió ötletem lenne amibe fektetve folyamatosan munkát adna embereknek és pénzt hozna....Pl lehetne benn szállás, vagy valamilyen gasztronómiai létesítmény, vagy egy múzeum...
A kiírás szerint turisztikai fejlesztések céljára kaptuk a pénzt. Miért egy jelentéktelen, semmiféle turisztikával nem rendelkező porfészekre kellett elbaxni? Mert a helyi építési vállalkozó fideszes volt?
De legalább szép.
Bizony, jól írod, a legszebb mindig az ösz.
bogyó baszki
arra gondolsz hogy az eu adott 211millát kórház fejlesztésre vagy mondjuk egy kecskesajt üzem létesítésére, de a geci orbán azt mondta szarjunk az eu szájába és építsünk belőle valami szélmalom utánzatot?
Ja, a képen látható műmájer sz@rra 211 millió forint EU-támogatást basztunk el. Köze nincs a régi, eredeti szélmalomhoz....
Csak 141 km lett, és a 31-32 fokos hőség miatt rendesen kidöglöttem a fekete cordurában, fekete sisakban. Idén nyáron sem sok motorozás lesz, már látom. A kora tavasz, késő ősz az én "motoros idényem". Derekam is megfájdult, szóval hanyagolom a műfajt....
Én meg bicajozni, vagy futni...még ki kell néznem hogy milyen az idö...
Na, elmentem motorozni egy kicsit. 😇
Semmilyen sör sincs Pet palackban.
ìgy néz ki a sör :-)
Nem mondod, hogy nálatok a Lidl-ben nem kapni petpalackos Argust?! 🙁