A rohadt cigányok ezután egy nagy lófaszt felzárkóztatási pénzeket, az eddigieket is vissza, meg az egyetemi plusz pontokat is.
Ja, egyetem, cigány...
Ha már egyenlő bánásmód.
Nem olvastad az elözményeket...Egy gerinctelen mániákus hazudozó szerint nyugaton nem lehet étolajat kani és különben is hullák ezrei fetrengenek már az utcán, mert utolérte öket az éhhalál és a hanyatlás...
Vissza kéne keresnem önmagamat, amikor a különleges hadműveletek legelején megmondtam, hogy itt a zsidók a fő szarkeverők. Az új izrael területének előkészítésébe köpött bele most Putyin.
A zsidók felélték a jelenlegi helyüket, amit amúgy is szarul választottak ki.
Az alábbi képet kell értelmezni, megnézni az azon szereplő személyeket, és a kagan, pontosabban a kaganovics névre rákeresve, hogy miféle emberek viselték. Pl. a fő orosz ukrán-komcsi, a lazar kaganovics.
Ha mocskolódsz itt, akkor tűrd el te is a véleményt rólad. Nem durcizni kell, hanem visszafogni a nagy pofádat. Ha olyan jó lenne ott neked, akkor nem támadnád az ittmaradtakat ennyire...
Mindenben. Te leírod, hogy én barátaim minek tartanak engem. Hazugság, gerinctelen, suttyó, baromság. Ahogy minden egyes hozzászólásod. Még embert nem tiltottam le eddig te téged lefoglak, igaz téged embernek sem tartalak....
Na, ha már ilyen jó barik lettünk, elárulod végre, miben is hazudtam eddig? Mert ez így elég ciki... 😅
...és mi ez a királyi többes? azt tudtad, hogy tárgyalás-technikában (a személyeskedés mellett) ez már a biztos vesztés jele?
Sokkal nagyobb barom vagy mint aminek eddig gondoltalak...de ez van a környezeted biztos eddig is tudta, mostanra mi is meggyözödhettünk róla...és bármennyire hihetetlen nekem számtalan dolog van amire büszke lehetek, míg te csak arra hogy a ordas nagy hazudozó bunkó furkó vagy, egy lény amit embernek sem szabad
na nevezni...
A mi körzeti nővérünk a nyugdíj mellett dolgozik, és 500 rugót kap kézhez... És nem mi fizetjük túl, törvényileg ennyit kell kapnia x év munkaviszony után.
Elhiszed, vagy linkeljem be a fizetési kimutatását?
Dehogynem tudom, mi vagy 😅 egy hontalan migráns, az osztrákok csicskája 😅 Szóval ezt mindketten tudjuk, a különbség annyi, hogy te büszke vagy rá 😂
Azt amúgy elhiszed, hogy nem élsz jobban, mint én?
Az orvosokat "kitömték" rendesen - az ápolóké egyszerűen nem igaz, hazugság - legalábbis Kalocsán biztosan. Van nővér / ápoló ismerősöm több is. Még a Covid alatti napi 5-6 túlórával, teljes melóval töltött hétvégékkel együtt sem kerestek ennyit - bruttóban!
az ilyen összehasonlító listák csak arra jók hogy a népet félre vezethessék
pl mennyi ájfón vagy lapostévé fogyott akkor és most?
mennyi autó volt az utakon és mennyi benzin fogyott?
stbstb
pl algériában a benzin negyede mint nálunk mégse él olyan jól ott a nép mint itt
https://www.facebook.com/telexhu/posts/616074520189440
A rohadt cigányok ezután egy nagy lófaszt felzárkóztatási pénzeket, az eddigieket is vissza, meg az egyetemi plusz pontokat is.
Ja, egyetem, cigány...
Ha már egyenlő bánásmód.
A zsidók felélték a jelenlegi helyüket, amit amúgy is szarul választottak ki.
Az alábbi képet kell értelmezni, megnézni az azon szereplő személyeket, és a kagan, pontosabban a kaganovics névre rákeresve, hogy miféle emberek viselték. Pl. a fő orosz ukrán-komcsi, a lazar kaganovics.
Hozzá nagy részben köthető az ukrán holodomor.
A zsidó itt is spekulál!
De ezek szerint ott mégiscsak hiány van, ha így fogalmazol!!?? 😂
😂
...és mi ez a királyi többes? azt tudtad, hogy tárgyalás-technikában (a személyeskedés mellett) ez már a biztos vesztés jele?
na nevezni...
Utana mond hogy eu konyoradomanyol tartja el magat.
Mert ez igy netto hazugsag.
Elhiszed, vagy linkeljem be a fizetési kimutatását?
Azt amúgy elhiszed, hogy nem élsz jobban, mint én?
Tájékozódj!!!!
Jó ott neked, mi meg majd valahogyan túléljük a veszteséget!
pl mennyi ájfón vagy lapostévé fogyott akkor és most?
mennyi autó volt az utakon és mennyi benzin fogyott?
stbstb
pl algériában a benzin negyede mint nálunk mégse él olyan jól ott a nép mint itt
ezt is nézd végig...