Miért kellene tudni a pontos összegeket? Mennyivel lesz jobb a megítélése a lecsúszó gazdaságnak töle, ha kiderül, hogy egyáltalán nem is kap Magyarország EU-s támogatást? A szar attól még ugyan olyan szar marad....
Ó tényleg??
Az megvan, hogy a fájzer főnök felesége meg valami eus egészségfaszomnak a feje, persze nem erőltetik a zótást, áááá !!!??
Ilyen összefonódásokat napestig lehetne sorolni, de a szemellenződtől nem nagyon vennéd észre!
Kitántorogtál, leszarom, mi közöm hozzá!?
Mindenki ott boldogul ahol akar.
De az undorító, ahogy okádsz visszafelé!!
Igen, vannak bajok, voltak is meg lesznek is!
Szerencsére máshol minden rendben van!
De ez (volt) a hazád és a haza nem egy párt vagy egy köcsög politikus!
Ez a haza nevelt fel, itt tanultál (?), ettél, szartál, léteztél!
De te ezt nem fogod fel ésszel, mert nincs eszed!
Csak remélni merem, hogy nem jössz vissza!
Tehat tudod az osszegeket,vagy csak levegobol kapott hazugsagokat tolod?
Egyszeru pedig,megmondod mennyi az eves eu konyoradomany,es megmondod mennyi az eves kotsegvetes,ha egyezik igazad van,ha kevesebb az EU penz hazudsz.
A tobbi dumad csak kinos terelés.
Csak halkan jegyzem meg netto befizetok leszunk.
Igy hazudozz.
Nyilván. Ezert elöny, ha az ember nem minden gondolkodás nélkül szop be minden hírt, ami neki tetszik...Mert a haverom azt mondta (ha egyáltalán igaz) kezdetü mondatokra alapozni ideológiát....nem bölcs dolog...
Ha egy akkora ország (fogyasztó) mint a német, olaj importja hirtelen 30%-ot esik, akkor ott biztosan lesznek fennakadások. Annyit nem lehet azonnal pótolni, ezt még a leghülyébb is megérti, neked is mennie kéne...
Persze a libsi sajtó elhallgatja, mert ott nincs diktatúra 😂 ezt is tudjuk.
kicsit várom hogy ez mikor fog megtörténni
ha bekövetkezne 2-3 év után térdenállva könyörögnétek hogy jöjjön vissza
én mist us vártam higy nyerjen a zajos, eddigre kb mindenki mindenkivel összeveszett volna
a budapesti bőségszaru mellett se tudnak meglenni marakodás nélkül pedig számolatlanul talicskázzák kifelé a pénzt
Ilyen hírek napi rendszerességgel bukkannak fel. Ha csak fele lenne igaz, is nagy baj lenne, de nagyjából minden ilyen hír még igaz is és a kutyát sem érdekli...Azzal bizony foglalkoznak, hogy kitalálják, hogy a nyugaton már éheznek, meg áruhiány van, meg hogy szétbasznak mindent a migránsok, meg hogy elpusztulnak Putyin olaja és gáza nélkül...
Rakosgatta be a facebbokos videókat meg az euronews posztokat hogy magyarország mekkora szar hely, rajtunk nevet a világ és hasonlók. Amiket közben egyértelműen megcáfoltak és kiderült hogy hazudtak, minket próbáltak besarazni a homokosok.
Aztán mit ad Isten, megláttam egy hazaáruló poszt alatt a mocskolódó kommentjét, megnéztem az adatlapját. Szinte minden bejegyzése arról szól hogy Magyarországot fikázza, még akkor is ha a vak is látja, hazugság. Ezzel próbálta felszopni magát az osztrákokhoz, ahol maradt ugyanúgy egy semmirekellő hazaáruló.
A rajtunk átutazó németnek nem adunk családi pótlékot, munkanélküli segélyt, nyugdíjat se... akkor üzemanyag ártámogatást miért kéne?
Ezeket mindenki megkapja otthon. Abban biztos lehetsz, hogy a németek kapnak olyan támogatásokat, amit mi nem. Olaszok, horvátok kevesebbet fizetnek pl. az autópályáért...
http://youtu.be/_o0fCGEwKuY
Az megvan, hogy a fájzer főnök felesége meg valami eus egészségfaszomnak a feje, persze nem erőltetik a zótást, áááá !!!??
Ilyen összefonódásokat napestig lehetne sorolni, de a szemellenződtől nem nagyon vennéd észre!
Kitántorogtál, leszarom, mi közöm hozzá!?
Mindenki ott boldogul ahol akar.
De az undorító, ahogy okádsz visszafelé!!
Igen, vannak bajok, voltak is meg lesznek is!
Szerencsére máshol minden rendben van!
De ez (volt) a hazád és a haza nem egy párt vagy egy köcsög politikus!
Ez a haza nevelt fel, itt tanultál (?), ettél, szartál, léteztél!
De te ezt nem fogod fel ésszel, mert nincs eszed!
Csak remélni merem, hogy nem jössz vissza!
nem is értem miért kell ezeket a hülyéket arról meggyőzni hogy hülyék
hiszen ezt sosem fogják fel mert hülyék
Lemondott?
Megbukott?
https://www.napi.hu/nemzetkozi...
Egyszeru pedig,megmondod mennyi az eves eu konyoradomany,es megmondod mennyi az eves kotsegvetes,ha egyezik igazad van,ha kevesebb az EU penz hazudsz.
A tobbi dumad csak kinos terelés.
Csak halkan jegyzem meg netto befizetok leszunk.
Igy hazudozz.
Szerencsére gáz sok irányból jöhet és jön is.:
https://fgsz.hu/
Persze a libsi sajtó elhallgatja, mert ott nincs diktatúra 😂 ezt is tudjuk.
ha bekövetkezne 2-3 év után térdenállva könyörögnétek hogy jöjjön vissza
én mist us vártam higy nyerjen a zajos, eddigre kb mindenki mindenkivel összeveszett volna
a budapesti bőségszaru mellett se tudnak meglenni marakodás nélkül pedig számolatlanul talicskázzák kifelé a pénzt
A nyugati valosagtagadast itthon fujjak fel - az itthoni hajlitott valosagot meg mashol.
Aztán mit ad Isten, megláttam egy hazaáruló poszt alatt a mocskolódó kommentjét, megnéztem az adatlapját. Szinte minden bejegyzése arról szól hogy Magyarországot fikázza, még akkor is ha a vak is látja, hazugság. Ezzel próbálta felszopni magát az osztrákokhoz, ahol maradt ugyanúgy egy semmirekellő hazaáruló.
Hát a faxomat 😅
Ezeket mindenki megkapja otthon. Abban biztos lehetsz, hogy a németek kapnak olyan támogatásokat, amit mi nem. Olaszok, horvátok kevesebbet fizetnek pl. az autópályáért...