Mert tudtam,hogy a Bp-i néprajzi múzeum lesz 2022-ben átadva az ország évezredes leg drágább projektej a városligetben az 56-osok terén 😅 Már az építkezést is megdöbbenve néztem, azt a több száz méter hosszú épületet amit 100 mrd nem takart 😆 na ide kell a végzettség, hogy igazgathassam, havi 20 millás fizetésért 😂
hát ez qrvára nincs így(fetrengős) Nem végez kötelezően jobb pozicíóban aki előnnyel indul(kezeit széttáró) Alant épen írtam számtalan koldus ismerek akinek meg voltak ezek az előnyei de nem élt vele.
Te is írtad soxor, hogy neked sosem volt szerencséd(kezeit széttáró) Amikor bőrönd szám kerestétek a fekete pénzeket a borhamisítással ha nem elbaszod, hanem jól befekteted te sem itt tartanál8gondolkodós) A pénzt megforgatni nem azt jelenti, hogy vasvellával felmény a padlásra átforgatni a papírpénzt, hogy be ne rohadjon 😅
Eből a megközelítésből igen furcsa,mert nyugat európának nincs ilyen. Épen azzal üzletel ahonnan a pénz jön zsebbe, különben meg mutyiban azzal is üzletel akivel őszerinte nem 😂
volt munkatársam járt ki minden évben svájcba, nővére ott élt, azt mondja egy hangosat nem lehet fingani mert mindenre szabály van
autóval kilométereket vonatoznak egy-egy lassabb jármű után
kb okyan geci ott a nép mint a másik rendszerben a románok voltak, mindent is figyelnek és már ott is a rendőr egyből
Haver mondta, hogy németben sincs étolaj, mert abból sokat ukránból vettek... és az most ugye akadozik. Volt egy nagy szállítmány, benne volt az újságban, de azt meg megvette valami német AID segélyszervezet, és segélyként visszavitte Urajnába 😅
Mikor ezt mesélte, mi sírva röhögtünk 😂
mi zsírral főzünk de party lesz és kellett volna olaj a fritőzbe
pl a lidl nemnis volt olaj
teszkóba is 2 litert adtak egy embernek
csirkemell is limitált mennyiség volt, comb szárny nem is volt sehol
cukor se volt a lidlbe
vannak itthon is gondok
😂 Te nem voltál még Svájcban, ugye? Az egy diktatúra, egy rendőrállam, önkéntes besúgókkal.
Az egészet a "független" bankrendszer tartja még a helyén, és azért mert az egész világ fekete vagyonkáját ők kezelik 😅
Én voltam már kint többx, sok helyen élnék szívesen, de Svájc nincs a top10-ben sem ☹️
Németben élő barátom mondta, hogy az összes fricc raklap számra veszi az étolajat, tartós élelmiszert - szerinte durvább, ami kint megy, mint nálunk a kovid elején 🤔 jólnevelt Herr Müllerek egymással tülekednek a Hoffer parkolóban 😂
Neki jobban hiszek, mint ennek a bevándorlónak, aki azt mondja, kint minden kolbász 😂 és semmi gond 😂
"orosznál több tízszer erösebb EU gazdaság" - álmodban. Az erőt mindig a terület és az erőforrás határozta meg, és a népesség.
Létszámban Ejrópa nagyobb ugyan, de túltenyésztett, elöregedett és elhízott, valamint a koherencia sincs meg már benne, ami 40-50 éve megvolt. Lejtőn vagyunk erősen.
Te 42 éves korodra nem tanultad meg - hogy demokrácia nem létezik 😂
Állítólag létezett valaha "ősközösség" de minden nyom arra utalt eddig, hogy már a legelső emberek közt is voltak elöljárók, vezetők, meg voltak plebsek. 😁
Kétciklus?
Az is szopacs,ki kell tiltani egy pártot mert véletlen 2x-3x rászavazott a nép?Demokrácia mi? 😆
Ez olyan mint a balos angliusok addig népszavazzunk míg olyan eredmény jön ki amit akaruk nem?
Ha nincs csak komplett elmebeteg alternatív banda akkor lejtsük meg a gyagyások felé mert szegények szétbasznák istenesen szivük szerint?
Látod, ezt nem bírod a kőfejedbe bevenni, annyira kulák a gondolkodásod 🙁 Nem "extra pénzért" javítottam targoncát, gyártok villanyautó kábelt, meg indítok be konténer méretű 1500 LE-s aggregátort - hanem mert jó az elismerés érte, és meg tudom csinálni. Persze, az se baj, hogy pénzt kapok érte, de az nem érdekel egyáltalán. épp ezért nem is dolgozok, mert semmi szükség rá - azt csinálom, amit te állandóan mondogacc, hogy "megtehetnéd" ... de nem fogod, pénz kecccsölés közben fogsz elpatkolni 😅 százmilliós vagyonnal 😂
Ha azt szeretném, hogy a te akaratod érvényesüljön, akkor ahhoz mindenkire érvényes játékszabályok kellenek, meg olyan korlátok amik szintén mindenkire érvényesek. Mint kampányköltségplafon, maximum két kormányzati ciklus, stb...
Dehogy arra...az emberekre...a demokráciára nincs igény. bár a szivük mélyén érzik, hogy így nem jó a rendszer, ezért egy látszatot fenntartanak...a lista amúgy egy lószar...fele olyan oldal amit a kutya sem olvas, na meg a kormányellenesnek megnevezetteket is szoktam olvasni és tolják a kormánypropagandát ezerrel...
Te is írtad soxor, hogy neked sosem volt szerencséd(kezeit széttáró) Amikor bőrönd szám kerestétek a fekete pénzeket a borhamisítással ha nem elbaszod, hanem jól befekteted te sem itt tartanál8gondolkodós) A pénzt megforgatni nem azt jelenti, hogy vasvellával felmény a padlásra átforgatni a papírpénzt, hogy be ne rohadjon 😅
autóval kilométereket vonatoznak egy-egy lassabb jármű után
kb okyan geci ott a nép mint a másik rendszerben a románok voltak, mindent is figyelnek és már ott is a rendőr egyből
Mikor ezt mesélte, mi sírva röhögtünk 😂
pl a lidl nemnis volt olaj
teszkóba is 2 litert adtak egy embernek
csirkemell is limitált mennyiség volt, comb szárny nem is volt sehol
cukor se volt a lidlbe
vannak itthon is gondok
Az egészet a "független" bankrendszer tartja még a helyén, és azért mert az egész világ fekete vagyonkáját ők kezelik 😅
Én voltam már kint többx, sok helyen élnék szívesen, de Svájc nincs a top10-ben sem ☹️
Neki jobban hiszek, mint ennek a bevándorlónak, aki azt mondja, kint minden kolbász 😂 és semmi gond 😂
https://mozgovilag.hu/2018/01/...
ha kínából holnaptól semmi se jönne ide vége lenne mindennek
egy erős gazdaság nem ilyen
kurva sok az európán kívüli függőség
Létszámban Ejrópa nagyobb ugyan, de túltenyésztett, elöregedett és elhízott, valamint a koherencia sincs meg már benne, ami 40-50 éve megvolt. Lejtőn vagyunk erősen.
Állítólag létezett valaha "ősközösség" de minden nyom arra utalt eddig, hogy már a legelső emberek közt is voltak elöljárók, vezetők, meg voltak plebsek. 😁
Az is szopacs,ki kell tiltani egy pártot mert véletlen 2x-3x rászavazott a nép?Demokrácia mi? 😆
Ez olyan mint a balos angliusok addig népszavazzunk míg olyan eredmény jön ki amit akaruk nem?
Ha nincs csak komplett elmebeteg alternatív banda akkor lejtsük meg a gyagyások felé mert szegények szétbasznák istenesen szivük szerint?
Mitszívtál? 😂