Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. 😆
Az csak nekem tűnt fel hogy a csodás ausztriából németországba jár vásárolni ez a bánat betanított munkás ?
Jut eszembe, te nem akarsz kivándorolni? Ott már tényleg az eu van. Buzikkal migránsokkal.demokráciával, dől a lé és.minden ingyen van.
Rád pont így tekintenek kint.
Te marha, te is magyar bevándorló vagy, egy migráns. Mi is tudjuk ők is tudják.
http://youtu.be/wUEr7TayrmU

"Az eredmény az, hogy Oroszországban nem működik a fékek és ellensúlyok rendszere. Egyetlen ember döntése alapján brutálisan és ok nélkül indítottak inváziót Irak... izé... Ukrajna ellen"

Az a kurva Freud :D
igazad lehet (gondolkodós) hisz te is kint vagy(kezeit széttáró)
De jó lenne ha hazajönnél és ezeket a gondolataidat megosztanád a néppel… az alja magyarokkal, mondjuk egy mi hazánk gyülekezőn 🙄
Sajnos ez egy ilyen szabad társadalom...az hogy valaki szar alak még nem ok arra hogy ne legyen joga vagy lehetősége itt lenni. Még neked is lenne :-) LOL
Ez egy nyilvánvaló baromság, csak ezzel vigasztalod magad, mert tudod, hogy magyarországon az sem igaz amit kérdeznek, nem hogy az amit a TV leközöl vagy egy híroldal. Míg az átlag nyugati nyelveket beszél és az öregek is elvannak az világhálón, így hazudni nem nagyon lehet. Nincs olyan esemény,a mit nem örökít meg egy telefon, vagy ne lenne a helyszínen valaki aki megcáfolja. lásd, hogy nincs étolaj nyugaton...Ti beszopjátok, közbe meg 600millió ember aki nap mint nap vásárol felröhög rajt amint leveszi az étolajat a polcról és beleteszi a kosárba....
Hogy te eltartasz valakit azt erösen kétlem...ahogy Magyarország is könyöradományokból tartja még magát egy ideig az Eu utolsó helyein...de Albánia is már előzősávra váltott....A migránshordára valóban nincs szükség...félbolond, dologtalan haszonlesöböl túlteng a kínálat már így is, nem kell a konkurencia...a buzik is túl igényesek a rossz egészségnek örvendö, ápolatlan, botrányosan öltözködő, modortalan, viselkedési problémákkal küzködö átlag magyar meg valamire való buzzancsknak sem kell....
az osztrákoknak persze hogy jó, hiszen ők a német mép cigányai
cigók meg jól élnek mindenhol
Szerintem maradjunk annyiban, hogy aggodalomra ti adtok okot 😂
Azon kívül, hogy el tartunk benneteket még a faszságaitokat is ránk akarjátok erőltetni. Orbán kétségtelen a legnagyobb tolvaj a széles határban. Ellop mindent ha mozog ha nem. Ez tény(kezeit széttáró) Cserébe nem engedi a nyakunkra a migránshordát, kifizethető mértékben tartja a megélhetést és még csak buzinak sem kötelező lennünk 😂 Nálatok már nem így van(fetrengős)
Ezt terjesztik a tudatlanok, amúgy meg 99,)%-ban még most is azt tanulják a gyerekek a történelemről amit még én az átkosban...vagyis gyakorlatilag köbe vésett...
értem(meghajlós) Egyébként gondoltam, hogy ilyen bevándorló gennyedékek csinálják ezt(kezeit széttáró)
De akkor minek engeditek az ilyeneket be????
Sajnos a második kép bal felsö sarkán a piros felitaratot nem fotóztam le. Az van rajt, hogy ne tankolják el az emberek az olajat és hogy egy vásárlás során a maximális mennyiség 2 liter... De ezt végül egy amúgy szükségtelen áremeléssel megoldották...
te vagy az a nagy történész?
Arról annyit érdemes azért tudni az mindig formálódik attól függően, hogy az adott időben épen ki van hatalmon 😅
Úgy, hogy a történelem nem egy kőbe vésett dolog amire lehetne hivatkozni(fetrengős)
😂 te egy hazug kis semmirekellő vagy, ott állhattál reggel nyitas után pár perccel hogy csinálhass egy képet. Látszik a képen, nem sok van azokban a dobozokban. Máskor dugig van a raklap, nem hiányos hanem teli dobozokkal.
Te auslander…
Már nem lesz meg a lehetöségük és ök már nem is fognak akarni. Nem ismernek majd mást, el sem tudják majd képzelni hogy lehet majd máshogy élni, ahogy egy afgán sem tudja elképzelni, mi lehet abban jó hogy egy nönek szava van, meg hogy a kecskét megbaszni bün....
Ha nem is ismered el de legalább nem tagadod, hogy minden információt megfosztanak csak azt adagolják amire át akarnak nevelni benneteket. És még is bennünket baszogatnak, egyoldalú újságírással és jogállamisággal 😂
Akkor a kérdés merül fel, miért nem tolod te is el a biciklit nyugatra. Ott jó világ van, demokrácia meg minden, ez meg itt egy szar. Húzzatok el innen jócmessze, nincs szükségünk az ilyenekre mint ti 🤷🏼‍♂️ A vasutas haverod cselekedett, elment, most ausztriában egy bevándorló lehet mert cigánynak nèzik hiszen magyar.
Amikor elöször írt a portfolio (ugye lipsi, de mégis kormánykommunikációt terjesztö szennyoldal), már mentek a viták róla hogy de hiszen minden hol van olaj. Akkor csináltam képeket, de nyilván a vakok ennek sem hisznek...nekik vannak nagyotmondó haverjaik, meg egy 99%-ban orránál vezetett sajtó és azok mindent jobban tudnak...a képek azon a héten készültek, amikor állítólag nem volt olaj...
na akkor a jövő generáció majd változtat ha akar(kezeit széttáró) ezen mit rugózól? én most élek, most akarok normális keretek között élni(kezeit széttáró)
Egy jó diktátor még lehet hogy jobb is mint egy szar demokratikus parlament, na de Orban egy rettenetesen szar diktátor egy rablóbanda vezér... És ezek ehhez bólogatnak nagy megelégedettséggel, ami több mint aggodalomra ad okot....