Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viccország: „Megdöbbenéssel értesültünk, hogy a 23 óra 58 perckor megjelent kormányrendelet két perccel később, 00:00-kor már hatályba is lépett. Most próbáljuk beállítani a rendelet szerint a kasszákat piaci árra, vagyis alaphelyzetben 720 forintos üzemanyagárat kell fizetnie a vevőnek, kivéve, ha forgalmijával igazolja, hogy magyar forgalmi rendszámú a járműve, mert akkor a 480 forintos hatósági áron számolnak neki. Mindez rengeteg konfliktushoz, atrocitáshoz vezethet, mert akinél nincs ott a forgalmi, annak a drágább árat kell megfizetnie” – mondta Egri Gábor, aki nonszensznek nevezte az egész rendelkezést.
https://24.hu/fn/gazdasag/2022...
"amit tudnak felvásárolnak amit nem azt tönkreteszik utána vásárolják meg" ehhez egy idézet: "Magyarország vezetője az illiberális demokrácia feltalálójának szerepében tetszeleg, de a legtöbb ember a maffiaállam megalapítójaként tekint rá" - Soros György
"nem vernyoghatna az eu" ha Ausztriában a magyarok majdnem kétszer annyiért tankolhatnának, mint az osztrákok, orbán verné a legjobban az asztalt.
Te is beletörődsz. Mit jártatod itt a szádat?teszel ellene? Nem. Az hogy itt ezt leírod nem jelent semmit. Nem akarsz beletőrődni? Akkor cselekedj!
Te meg nem menekultel el az orbani diktatura fertőjébol? 😂
Borrrrrrszasztó,kibirhatatlan allapotok,legutoljara tenyleg koncsszioban lopta el a gellerhegyt es allami magangepen fogja rogan elhordani debrecenbe,majd hatvanpusztara. 😆
Én egyébként úgy csinálnám hogy az ország közepénl lenne egy kút ahol a külföldi is tankolhat. Innentől a lehetőség biztosított lenne nekik is, nem vernyoghatna az eu. Az hogy akkor már nem érné meg nekik, az meg az ő bajuk,de lényeg hogy a lehetőség biztosítva van.
Aztakurva... mi lenne ha nem csak a pénzt halmoznád hanem utaznál is? Lehet akkor nem írnál ekkora baromságokat! Vitya lop, bele kell törődni... Miért is? Mert te is meg tudod csinálni a kis sefteléseidet?
Migránshordák... Cicabogár ehhez nem kell külföldre menned, a cigókat itt is tömi az állam pénzzel(nem gyurcsány, nem soros, a mostani kormány). Vagy csak nézd meg a gödi samsungot, hány külföldi dolgozik itt, bérel neki komplett házat a cég, amit igénytelenségükben istenesen lelaknak... Ki intézte hogy kiemelt beruházás legyen? Ki engedi hogy külföldiek dolgozzanak ott? Akik az esti kocsmázás közben igen messzire elkerülendők!
Ha gyúrcsó maradt volna a góré, IMF hitel... Hogy is állunk a kínai, orosz, és még istentudja honnan felvett hitelekkel? Amúgy ami az életben biztos az az adók és a halál!
Leegyszerűsítve: külföld: nem lopnak annyit, de este nem mersz kimenni az utcára bizonyos helyeken, Mo: ellopnak lassan mindent, és nem mersz kimenni az utcára bizonyos helyeken... Hmmm...
Igen: ehhez képest a Zoli civilizált. 😆
Ez nekem is szemet szúrt és nem is értem, hogy ez miért lett hirtelen baj mindenkinek? Illetve értem, szóban kiállunk mellet verdesve a gazok ellen, de azért nehogy má' ne kapjanak olcsított bármit. Jó lenne a fix áras termékeknél is ezt bevezetni, hogy csak a magyarok vehessenek belőle és akkor majd hallgatjuk, hogy fellázadnak az osztrákok mert nem vehetnek olcsó farhátot. 😵 🤑
Hát ennél tényleg nem sok "lejjebb" van... bár a múltkor volt olyan fetisiszta rendezvény, hogy kutya jelmezbe öltöztetve sétáltatták egymást. Ezekhez képest az LMBTQ-sok civilizált népek 😅
Kiakadtak az osztrakok hogy nem tankolhatnak 480 ert.
A pofam leszakad......... 😂
Eloszor is ugy van hogy gazdagok,es ezzel is segitik az ukrikat.
Masodsorban orbani diktatura,pfujj,es putyin a magyatproknak juttatott olajbol haboruzik.
Na tipli 2,20 ert tankolni moralisan elfogadhato és szaudi olajbol keszitett benzint,ja hogy azok nem feministak? 😆
ismét fordítva ülsz a lovon
a "nyugati demokrácia" által kijelölt úton szeretne az ellenzék haladni
egyszerűbben fogalmazva gyarmatokat akartak csinálni a keleti blokkból
ezt részlegesen el is érték
amiben igazad van hogy orbán egy újkori királyságot alakít ki a strómanokon keresztül
amit tudnak felvásárolnak amit nem azt tönkreteszik utána vásárolják meg
úgy gondolom a nyugati csicska gyarmati léttől ez egy kicsivel jobb, nem sokkal de mégis országos szinten kicsivel jobb
és ez kurvára nem tetszik a "nyugati demokráciának" hiszen azért fektettek be nagy pénzeket hogy utána még többet tudjanak kivenni

szóval neked, nekem, meg a többi kisembernek semmivel nem lenne jobb, az hogy rosszabb lenne-e nem tudom, szerintem nem, de jobb semmiképp
amúgy szerintem min nagyon jól élünk, ha a rezsi duplája lesz még akkor sem éhezik egy átlag család
Mit vergődsz? 🤔
Már "bizonyítottatok"!! 😫
Mert az ellenzék nevű "szarcsimbók" képviselői azok, akik úgy-ahogy a '89 óta óhajtott irányba szeretnének menni.
Ezzel nyugtatod magad?
Kár, mert nem igaz!
Ez hogy jön ahhoz amit írtam??
A fidesz szar,ez nem kérdés, de ti még a híg fosnál is rosszabbak vagytok!
... csak így sokkal könnyebb letolni az emberek torkán. Mosolyogva nyelik be.
1989-ben vártuk a Kádár-korszak letűnte után az igazi, (nyugat-) európai demokrácia felé fordulást. 30 év alatt eljutottunk ugyanabba a szarba, mint amit anno "szocializmusnak" hívtak. Attól még szar marad, hogy nemzeti színű pántlikával kötjük át.
Lehet, de náluk a "sor" fogalmát társadalmi közmegegyezés hozta létre, nem egy despota.
Azon mindig átléptek, hogy az ellenzéknek nevezett szarcsimbókok, mindent szeretnének, csak olyasmit nem ami a Haza hasznára válna!
Nem a fideszt védem, de az összefosás, normálisan gondolkodó, épeszű embernek semmiképp nem jelenthetett alternatívát!!
Szerintem semmivel sem balkánibb mint a németeknél, franciáknál!
Náluk sokkal durvább a reakció ha kilógsz a sorból!
Rossz az értelmezésed. Többeknél ez a korral jön, talán egyszer megérted - de jobban jársz úgy, ha nem... egyszerű élet, biztos lóvé, tudod, hányan vágynak erre?
na ezért kell kilépni belőle gyorsan, hogy ne sodorjon tovább magával(gondolkodós)
értem én az elismerést (gondolkodós) Értelmezésem szerint az elismerés az pénzben kifejezett dolog(kezeit széttáró)