Igen, és ezek örülnek, hogy bezzeg orbanisztán milyen fasza egy hely, árplafon van a gázolajra, ha beledöglik is a benzinkút, meg a csirkefarhátra, amit máshol kapni sem lehet, mert nem vagyunk kutyák... Mindenki éhezik a világban, de bezzeg a pusztabetyárok, náluk dúskálás van...
Itt is vannak magyar bevándorlók, a legendás öreg diesel szarjaikkal...meg más keleteurópai vademberek...elég egy városban két tucat ilyen, aztán üres az összes élelmiszer bolt polca , mert elfogy a napi étolajmennyiség amit kiraknak.
sokan vagytok így. egy haverom 2000 körül emlegette, hogy egy jó diktátor sokkal jobb, mint az itthoni demokrácia. én már akkor húztam a számat, mert talán mélyebbek voltak a történelmi ismereteim.
Abból a szempontból teljesen mindegy hogy mennyire cenzúrázott a sajtó, hogy elmegyek vásárolni és ott az étolaj a polcokon vagy sem...lehet hogy egy napig nem volt, mert evitték raklapszám tankolni, de ettöl még sem hiány nem volt sem pánik, sem katasztrofa. kitették másnap ugyan azt 5 Euróért, aztán ennyi...
Ezt most nem értem(kezeit széttáró) A mesés gazdag nyugaton számít, hogy ki mennyiért tankol? Hirtelen duplájába kerül az üzemanyag azt a néhány éves 15+ millás autókba elkezdenek étolajat önteni??? A végén még lehet az is ki fog derülni, hogy az is számít mennyi a fűtés(gondolkodós) Ha meg ilyen csóró nép a német akkor mi a halál faszának szankcionálgat? Ez arrafelé így a normális?
Érdekeeees, két hozzászólás alatt már változott, semmilyen olajat nem raktak polcra, csak az olcsót nem rakták polcra.
Hogy is lehetne hinni egy olyan hazug, alja semmirekellő nyomorultnak mint te ?! Szerinted a migrikkel sincs baj, te a feleséged és a gyerekeidet is rájuk mernéd bízni. Egy ilyen baromnak higgyünk el bármit mint amilyen te vagy?! Egy hazaáruló alja csicska vagy, semmi más. Odamentél, egy utolsó auslander vagy, itt meg előadod hogy vagy ott valaki.
Nem, mert mind írtam, az általatok libsinek mondott oldalak is kormánypropagandát tolnak. A nyugat hanyatlik, éhezik, magyarország meg elöre megy nem hátra....
Tajparaszt...én itt élek..nem egy nagyot mondó haverom, nem az újságban olvastam, hanem megyünk kábé kétnapont aboltba...vegig volt olaj és van most is...te meg úgy szopod be a putyin pénzelte Fityisz propagandát ahogy akarod!
Igen, a te értelmezésedben hazugság...Hogyan lenne hiány? Mitöl fogyott el észlény? mind tavalyi termlés? hova tünt a raktárakból szerinted??? Erre írtam legutóbb, hogy kormány propagandát tolnak az alapban ellenzékinek kikiáltott oldalak is. Akkora hiány van, hogy semekkora. 1-2 napig nem tettek ki olajat a polcokra a legolcsóbb fajtákból, mert nem akarták hogy elautózzák...
Marhaság. Kb egy hétig volt zavar az eröben, mert az 1,29-be kerülö olajat (napraforgó és repce a diszkontokból) elkezdték tankolni az emberek a 2,30 Euróba kerülö gázolaj helyett. Ekkor átmeneti áruhiány alakult ki, azon egyszerü oknál fogva hogy nem tettek ki olajat a polcokra. Aztán szépen beárazták az étolajok literenkénti árát 2,5-5 Euró közé és szépen feltöltötték a polcokat. de hogy semmilyen olaj sem volt kapható, olyan egy pillanatra sem volt. Eleve gondolkodj logikusan. A most boltokba kapható napraforgó és repce olajak tavalyi termelések, mind raktárban áll, pontosan annyi van , mint amennyinek lennie kell és az ára is csak azért lett magasabb, mert különben eltankolnák, nem azért mert hiány van belöle...
március 30-i a cikk. Azóta sok víz lefolyt a dunán. Tőlem már sok éve nem kérnek forgalmit renccám alapján mindent IS tudnak már(kezeit széttáró) Nos a cikk szerint is a mái napig 5-50 ezer ft-ig büntetnek ha nincs nálad ha egyáltalán elkérnék. Aztán lehet, hogy később nem kell, de ha jó árasított bengát akarsz tankolni akkor inkább hordod tovább 😅
Haggggyál mán ezzel a szarral!!
Hol van itt egyenlő bánásmód??
Ha minket basztatnak az senkinek sem fáj, ha mi teszünk valamit ami szerintük izé, akkor meg ajvékol az egész tetves eu!
Benes dekrétum, nyelvtörvények, románok, szlovákok általi vegzálások érdekes módon nem zavarnak benneteket!
Amit pl. te is művelsz, azt hazaárulásnak hívják és egy jobb időben meg is volt a méltó "jutalma"!
Hogy is lehetne hinni egy olyan hazug, alja semmirekellő nyomorultnak mint te ?! Szerinted a migrikkel sincs baj, te a feleséged és a gyerekeidet is rájuk mernéd bízni. Egy ilyen baromnak higgyünk el bármit mint amilyen te vagy?! Egy hazaáruló alja csicska vagy, semmi más. Odamentél, egy utolsó auslander vagy, itt meg előadod hogy vagy ott valaki.
Hol van itt egyenlő bánásmód??
Ha minket basztatnak az senkinek sem fáj, ha mi teszünk valamit ami szerintük izé, akkor meg ajvékol az egész tetves eu!
Benes dekrétum, nyelvtörvények, románok, szlovákok általi vegzálások érdekes módon nem zavarnak benneteket!
Amit pl. te is művelsz, azt hazaárulásnak hívják és egy jobb időben meg is volt a méltó "jutalma"!