egyébként mija faxt csinálsz, hogy 1 héten 2x igazoltatnak? Van amikor 5 évente int le valami fasz 😆
nem mondom, hogy qrva sokat megyek de még is csak járom a fél országot évente cirka 30 ezer km-e (gondolkodós)
annak se rossz. Szerintem zotyának kicsapnának az asztal sarkára 500 milliót kp-ben nem ragaszkodna ahhoz sem, hogy maradhasson ügyvezető a bútorboltjában 😅
igazság szerint nem kérnek már nagyon semmit. (kezeit széttáró) Az autóra egyáltalán nem, tőled legfeljebb egy fényképes igazolványt mind1 mi metrókártya is lehet ha rajta a fényképed 😆
hát pajti ha cégemet túlárazva vennék meg 1 percet sem gondolkoznék rajta(meghajlós) A fiatal, teli terves haverod meg egy igazi fasz. (kezeit széttáró) fel kell markolni a dohányt oszt kész(kezeit széttáró) Ha annyira sok a teliterv akkor csinál egy másik valamit a kapott pénzből. Bár én a helyében vettem volna a lajvén 50 ingatlant azt küszködjön a vállalkozásokkal az akinek 2 anyja van 😆
hova vándorolna(kérdőjeles) ez itt egy élhető diktatúra okos tóni 😆 40 évig kelet európa legvidámabb barakkja voltunk, most nyugat európa legvidámabb barakkja lettünk 😅 Ez a kis ország az ahol jobb az élet mint a leigázó országban. És mind1 melyik rendszer gyarmatól. a cocializmusban oroszországban nem éltem volna szívesen a kapitalizmusban meg németbe meg franciába stb. 😅
és az se igaz, hogy nagyjából cenzúrázva van minden? jutub, insta, face stb. Csak azok az információk elérhetőek amit meg akarnak etetni az ottani emberekkel? Nem csak te egyedül élsz németországban (gondolkodós) ímélben kell küldeni itthonról letöltött tartalmakat mert ott nem megnyitható 😅 Az igazi független szabad sajtó és a demokrácia fellegvára mi 😂 Térdig gázoltok a mocskos cigányokban de legalább a következő télen fáztok talán már éheztek is. Légyszi ide ne gyere vissza (könyörgős)
attól, hogy elektronikusan ellenőrzik még nem változik az a szabály, hogy nálad kell, hogy legyen(gondolkodós)
Különben meg nem vagy köteles 480 -ért tankolni drágában is tankolhatsz ezért szerintem senki nem fog megfedni(gondolkodós)
nem vártunk mi semmit 😆 Asse tudtuk merre az előre. Egyszer csak ott voltunk egyedül és tanácstalanul. 40 évig megmondták mit és hogyan csináljunk aztán egyik pillanatról a másikra magunkra maradtunk. Persze nem sokáig. A nyugat lecsapolt bennünket gyorsan 😅
Az elve megvan,csak nem szeretne alkalmazni,az ő döntesük a szankciós öntökönlövés,tartsák is be es fizessék a fullos árat,hat nem er meg ennyit a szláva ukrajni? 😂
nem mondom, hogy qrva sokat megyek de még is csak járom a fél országot évente cirka 30 ezer km-e (gondolkodós)
Vihetik az egeszet. 😆
ilyen pittyentős izé nincs náluk? Felénk van már ilyen(gondolkodós)
Különben meg nem vagy köteles 480 -ért tankolni drágában is tankolhatsz ezért szerintem senki nem fog megfedni(gondolkodós)
Különben meg forgalmi nélkül ne tankoljon illetve egyáltalán el se induljon(gondolkodós)