Nem én rinyálok állandóan, hogy itt milyen szar 😁 pedig megfordultam már pár helyen, elég sokat láttam.
...egyébként hol is írtam én olyat, hogy Brüsszel ország? Te emlegettél "demokráciát", arra példa... vagy az nem jó neked?
"A nagy hal megeszi a kis halat" - ez a kapitalizmus, legalább te ne mondd már, hogy ezt is a Zorbán találta ki. A két idióta ballibsitől még elnézem 😁
Ja, ez is hazudik mind 😅 https://www.portfolio.hu/gazda...
A barátom szoftver fejlesztő, aki a szakmájában dolgozik kint, a felesége tanár - nem ilyen szaros betanított munkások, mint te. Nekik jobban hiszek.
Mondom, annyira nincs igényetek a demokráciára, hogy azt sem tudjátok mi az...
Miért kellene kitiltani egy pártot? Egy párt az nem egy ember! Nálatok már nincs is olyan a fejetekben hogy párt, az maga az ormány viktor tekintetes öcsászári felség és semmit több...
Mondjuk amiket lenyú....ööö......felvásárolnak, azok mind jól prosperáló cégek voltak addig is!
Annak meg azért ne tapsoljunk már, hogy felépítek valamit, beleteszek ötletet, pénzt, energiát, kockáztatok s mikor már élvezhetném a gyümölcsét, jön az aktatáskás, pesti, ügyvéd és megjegyzi, hogy "hallom eladó a céged!"
Ha nemet mondok pedig ledarálnak!
Te miért nem vándorolsz ki valami "élhető demokráciába" pl. Brüsszelbe?
Nekünk ez jó itt, ami van, ezt ne akard megváltoztatni... ha nem tudsz hozzá idomulni, mehecc. Kint biztos szívesebben is olvasnak majd tőled sorosgyuri idézeteket! 😅
az eu nem így működik, láthatóan nagyon nem érted. egyrészt a forgalmit már egy-két éve elektronikusan ellenőrzik a rendőrök, el sem kérik a papírokat. másrészt nem hozhatsz diszkriminatív szabályokat az eu-ban. németország szerette volna, ha a külföldiek fizettek volna az autobahn használatért, miközben a németek nem fizettek volna. mivel ez diszkriminatív törvény lett volna, ezért nem léptették életbe, letettek róla. orbánék agymenése ehhez hasonló, nyilván ők is tudják ezt. ha az eu szól, akkor megint lehet uszítani brüsszel ellen, stb.
"Több céget ismerek amit felvásároltak, mindegyik virágzik, fejlődik, gyarapodik!" 1. miből vásárolták fel? 2. milyen know-how-t tudsz mondani, amivel a nemzetközi piacon is fel tudnak tűnni? az állami csecsen történő lógás az nem eredmény, hanem kudarc.
egy normális, élhető demokráciát kellene kiépíteni, nem pedig megalkudni erre vagy arra. egy orbáni maffiaállam nekem soha nem lesz elfogadható, elvi okokból. az, hogy a mészáros nevén vannak százmilliárdok, abból az átlagmagyarnak semmi előnye sincs, viszont orbán és környezete mind milliárdosként tengeti napjait, miközben papíron adott esetben semmijük sincs.
Te most ezt csak viccnek raktad be ide?! Mi az hogy nincs nála a forgalmi?! Kötelezően nálad kell legyen, ha a kasszánál nincs, kisétálsz érte! Nonszensz? Végre kijavították ezt a hibat és most már logikus és helyes! Így kellett volna kezdeni! Magyar kedvezményt magyar autós használhasson.
Akinek külföldi rendszamos a kocsija, sanszos hogy ott dolgozik, tehát oda fizet adót és nem ide. Ne is tankolhasson olcsón.
A fuvarozók már más kérdés, magyar fuvarozónak is kellene kedvezmény még ha nem is a 480…
Az a szerencse hogy felvásárolják amit csak tudnak, így ha egyszer valami oknál vfogva elszabadul a sok hülye ebben az országban és leváltják a jobb oldalt a balra, nem tud majd mit eladni kizsákmányolni a baloldal.
Tönkreteszik és utána vásárolják fel?! Több céget ismerek amit felvásároltak, mindegyik virágzik, fejlődik, gyarapodik!
Elmehetnének a picsába Soros imádó hülyék.
egy dolgot felejt el mindenki
ha külföldinél van minden vagyon minden üzlet minden cég azt baszhatjuk(kuba esete ismerős?)
ellenben ha magyar kézen vannak ezek a dolgok akkor csak néhány torok elvágásra van a nép az újrafelosztástól
és ezt tudják fent is lent is....... szóval a nép még mindig jobban jár egy magyar királlyal mint egy francia-német-stb királlyal
...egyébként hol is írtam én olyat, hogy Brüsszel ország? Te emlegettél "demokráciát", arra példa... vagy az nem jó neked?