Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó, tévedésben vagy, nem minden magyart mocskolok, csak akik már bemocskolták saját magukat....az új barátaim szemében meg neked fogalmad sincs hogy mi vagyok, bár azt hazudsz nyilván amit akarsz, véredben van...
Na jó, csak "pergola". De egy havi teljes fizumba belekerült az anyaga - pedig a munka ingyen volt (asztalos szomszéddal kooperálva...)
Az nem segít rajtad, ha mocskolod az itthon maradt magyarokat, mert az új barátaid szemében te is csak egy tetves magyar bevándorló vagy. Mi legalább itthon vagyunk a Hazánkban...
garázst kihagyhattad volna a listából 😆
Mert én azt egyiket sem kaptam - nem vagyok rájuk jogosult.
Akkoriban a házat reparálgattam éveken át: hőszig. ablakok, új fürdőszoba, járólap és parketta mindenütt, padlásszigetelés, kőporozás, garázs építése, stb.
Akkor gyalog járt vajon?
A minimálbér a csok a családi adókedvezmény az szja mentesség az szja visszatérítés miért nincs ott?
mégsem 2010-ben vettél új kocsit hanem az azóta összespórolt pénzeden
de gondolom ez neked nem tűnt fel 😂
Mondja ezt egy betanított munkás 😂
Csak összefolyt masszát látnak, kár vesződni velük, funkcionális analfabéták!
Nem kizárt különben.
Ez csak úgy....
Mi baj lenne az étolaj ellátással? Amit felsoroltál az az ellátás része?
Pont annyi olaj van, mint mindig, hisz a tavalyi termesztés fogy még idén. Mivel a gázolaj drága lett, az étolaj csak felébe került, elkezdték tankolni. Erre belötték az árat úgy hogy ennek ne legyen értelme...Semmi gond az ellátással. Az értelmeddel van, de ezt a környezeted biztosan régóta tudja...
És mit mondasz a Zolinkra? Hithű orbánista szélsőjobbos - pedig hát ugye ő is "szivárványos". 😆
Szerintem az összes ráérő magyar furgonos raklapszámra veszi itthon a nagykerből a "rezsicsökkentett" étolajat, és viszi ki amoda.
Ne bántsd őket, nekik se kötelező buzinak lenni. Önszántukból lettek azok 😅
Aha, most megvilágosodtam 😁
- figyelmeztetni kell a birkákat, hogy ne tankolják az étolajat
- max. 2 litert adnak
- azt is qrva drágán
...de azért semmi baj az étolaj ellátással, csak a magyar média (meg az én barátom) hazudik. Értem! 😂
Azt sosem szerettem igazán. Büdös...
A tőtöttnél nincs jobb, ráadásul adózott és legális. 😍
De mehecc keletre is. Ott mondjuk van priluki......
mi lenne vele tőtöttcigi nélkül?
Kitelepitelek! 🤔
Mé,ott sporolhat par centet? 🤔
Pedig kéne