Ó, tévedésben vagy, nem minden magyart mocskolok, csak akik már bemocskolták saját magukat....az új barátaim szemében meg neked fogalmad sincs hogy mi vagyok, bár azt hazudsz nyilván amit akarsz, véredben van...
Az nem segít rajtad, ha mocskolod az itthon maradt magyarokat, mert az új barátaid szemében te is csak egy tetves magyar bevándorló vagy. Mi legalább itthon vagyunk a Hazánkban...
Akkoriban a házat reparálgattam éveken át: hőszig. ablakok, új fürdőszoba, járólap és parketta mindenütt, padlásszigetelés, kőporozás, garázs építése, stb.
Mi baj lenne az étolaj ellátással? Amit felsoroltál az az ellátás része?
Pont annyi olaj van, mint mindig, hisz a tavalyi termesztés fogy még idén. Mivel a gázolaj drága lett, az étolaj csak felébe került, elkezdték tankolni. Erre belötték az árat úgy hogy ennek ne legyen értelme...Semmi gond az ellátással. Az értelmeddel van, de ezt a környezeted biztosan régóta tudja...
Aha, most megvilágosodtam 😁
- figyelmeztetni kell a birkákat, hogy ne tankolják az étolajat
- max. 2 litert adnak
- azt is qrva drágán
...de azért semmi baj az étolaj ellátással, csak a magyar média (meg az én barátom) hazudik. Értem! 😂
de gondolom ez neked nem tűnt fel 😂
Pont annyi olaj van, mint mindig, hisz a tavalyi termesztés fogy még idén. Mivel a gázolaj drága lett, az étolaj csak felébe került, elkezdték tankolni. Erre belötték az árat úgy hogy ennek ne legyen értelme...Semmi gond az ellátással. Az értelmeddel van, de ezt a környezeted biztosan régóta tudja...
- figyelmeztetni kell a birkákat, hogy ne tankolják az étolajat
- max. 2 litert adnak
- azt is qrva drágán
...de azért semmi baj az étolaj ellátással, csak a magyar média (meg az én barátom) hazudik. Értem! 😂
A tőtöttnél nincs jobb, ráadásul adózott és legális. 😍