Ez is elszigetelt egyedi eset es orosz propaganda,bar en nem is kerestem de mnimum 3-hasonlot talaltam par nap alatt.
Persze a moral es a lakossag tamogatasa magas az orszagban,kozvelemenykutatasok alapjan. 🤔 http://youtu.be/S4p88FX1CaE
beleszületett a jóba
nagypapi kulák volt aztán bár papíron elvettek mindent volt eldugdosva pár bőrönd zseton
pipinek egy dolga volt csak nem kellett elkurvázni a pénzt
nem Ő azért nem szedte meg magát mert lusta volt hozzá(kezeit széttáró) Szeretne jobban élni bár tegyük hozzá most sem él rosszul. (kezeit széttáró) De ezt úgy szeretné, hogy cserébe ne kelljen csinálni semmit. Én kb. 45 éves koromig ledolgoztam annyit mint aki 40 év után megy nyugdíjba. Most ha kicsit lazítok azt esetleg fél évig sem csinálok semmit már nem nagy tragédia(kezeit széttáró)
szórod ám a pénzt(gondolkodós) Mondjuk akkora zsírtartalékkal rendelkezel, hogy kihúzod egy darabig kajálás nélkül is(fetrengős)
Van egy haver 178 cm olyan 150-160 kg forma(gondolkodós) Nem rég volt bent a gasztroenterolódusnál és beszélgettek. Kérdezi tőle, hogy doktor úr a testömegemhez képest milyen magasnak kellene lennem az ideálishoz? Ránéz a doki az asztal mögül azt azt mondja hát kb. olyan 4 méternek(fetrengős)
Te azért nem szedted meg magad mert tehetségtelen vagy és balfasz a lehetőségekhez. De ez sem igaz mert csak vettél egy uj autót.
Az utolsó diplomás is többet keres mint te, szerintem a munkaadód is kiröhög mekkora balféket talált.
ez pontosan így van.az audinál is ez van,a magyar alacsony bérekkel ellensúlyozzák a kinti gyárban adott fizetéseket.mi lóvé lenne ha ennek a sok munkásnak ott kint kéne fizetést adni.eszük ágába sincs innen elvinni.annyira meg talán nem hülyék hogy elmennek az ukrikhoz akik még azt sem tudják hogy kell lehúzni a wc-t.
nem mondtam, hogy vitya ingyen biztosítja a jólétet(ujjával nemet mutató) a mértéktelen síbolás nekem is nyitogatja a bicskát a zsebembe mint minden jóérzésű embernek. (kezeit széttáró) De rá kell jönni, hogy ebbe bele kell törődni(kezeit széttáró) A te nyugati haverjaid legtöbbjénél sötétedés után az utcára nem mernek kimenni az emberek a migránshordától akiket ráadásul Ők tartanak el(gondolkodós)
Többek között ettől is megkímélt vitya (gondolkodós) teneked szerencsére fogalmad sincs milyen a saját hazádban a saját városodban a saját utcádban félelembe élni(gondolkodós) ha gyúrcsó bohóc marad volna a góré azóta már tudnád(gondolkodós) Hogy értsd ilyen fasza kis európai ország lehetnénk. Már 2010-ben imf hitel kellett a hazudtunk reggel délben meg este kormánytól (gondolkodós)
ezek kurva erős nagy raklapok nem égetem el
van belőle vagy 10 db
100x120asok egy műanyagos cégtől kéregetek mindig ha épp ott csinálunk valamit
gadználran is legakább 4-5 ezer az ilyen, 5x annyi akácot lehetne venni rajta mint ami fa van benne
amúgy bogyó te még mindig elhiszed hogy be tudtuk volna hozni a nyugatot?
mert nekik csak azért jó mert nekünk nem
csomó ismerős mondta már hogy ugyanannál a cégnél(pl eckerle) a németeknél legalább dupla pénzért jó ha 3/4 annyi munkát kell végezni mint itt
szóval az itteniek megkeresik az ottaniak bérét is.....
Persze a moral es a lakossag tamogatasa magas az orszagban,kozvelemenykutatasok alapjan. 🤔
http://youtu.be/S4p88FX1CaE