Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi erővel minek rendeleti kormányzás? reggel böfög valamit a Kicsi, aztán az lesz a törvény. van 3 millió debilünk, akik ehhez is tapsolnának.
Dehogy,meg olcso energia is lenne nekik.
Amugy haho,a vilag sokkal nagyobb mint az EU.
Bar tecsak valyogbarlangot latod.
"A veszélyhelyzet Orbán számára lényegében azt teszi lehetővé, hogy rendeleti úton kormányozzon, és teljesen megkerülje a parlamentet. " nem ez volt kádár alatt is? csoda, hogy a sok homo cadaricus, akinek jó a langyos sör is, leszarja??
Kérdezek valamit.Van a nemzeti dohánybolt,neked tökéletesen megfelelő ott megvenni a cigit,van mindig,fizetsz kapod.Majd jön egy másik dohánybolt aki azt mondja,figyelj,az a dohánybolt szemét onnan te nem vehetsz többet cigit,majd mi szerzünk neked,nem tudjuk hogy honnan mikor és hogy jut-e elég és drágább is lesz.Te ehhez bólogatnál szépen és loholnál az új helyre a cigidér,vagy azt mondanád hogy velem nem volt szemét fizettem kaptam a cigit, továbbra is onnan veszem?Nem kell a mellé duma,melyiket választanád?
"és igazán gondot sem okoz az oroszoknak" - hát, ezt gondold újra. abs és légzsák nélküli járműveket tudnak gyártani. haditechnika egy jó részét nem tudják legyártani, így hadiexport sem lesz, ez óriási kiesés. a lakosság nem tud online fizetni, külföldről rendelni. nem tudnak az eu-ba utazni. rengeteg termék megvásárlása lehetetlenné vált. az infláció 2x annyi mint nálunk, a rubellel külföldön nem tudnak fizetni, mert nem konvertibilis. ráadásul a gabona export blokkolásának feloldását a szankciók megkötéséhez szeretnék kötni az oroszok, tehát ezzel elárulják, hogy nem kicsit fájnak...
Igen, az. Meg ami a Lőrincünk zsebébe folyik - bár szegénynek rendesen betett a járvány, tavaly csak 60 milliárddal nőtt a vagyona.
Az extraprofit az a profit, amit pl. a MOL tett zsebre az elmúlt években, amikor a relatív olcsó orosz olajat világpiaci áron adta nekünk tovább?
Szerintem vissza sem tartanának....
(Viszont az összes multi gyártó eltűnne az országból - mivel hogy vámhatáron kívülre kerülnénk.)
Pont ki kene lepni masnap az eu-bol.
Dzsizus,jákob bazmeg,ezert dobtad a feleseged? 😆

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Még. Pont azt kellene beszüntetni.
Miért adná ugyanannyiért? Egyébként jelenleg pont annyiért adhatná, mert világpiaci árat fizetünk érte az oroszoknak.

Oldják meg (bármennyiért) és adjanak belőle nekünk is ÖNKÖLTSÉGI / BESZERZÉSI áron. Nem jótékonysági szervezetről van szó, pláne nem a "legférgesebb gyümölcs" irányába... Hidd el, csak azt fogjuk kapni, amit az elmúlt pár év alatt kiérdemeltünk.
De,a tranzit jon most is.
Hol írtam hogy ingyen?Nem csak hülye vagy vak is.Figyelj,leírom újra. "biztosítsa a nagy eu a gáz utánpótlást ugyanannyiért amennyiért eddig is hozzájutottunk"
Ugyanannyiért!!!!Érted?
Miért adna nekünk ingyen BÁRMIT? 12 év óta más se csinálunk csak keresztbe teszünk az EU-nak és állami szinten lopjuk a pénzüket. Előbb-utóbb megunják, ebbe bele kell törődnöd neked (is).
Bulgárián keresztül nem hiszem.
ja,mondtam már.semmi gond tiltsa be,de akkor biztosítsa a nagy eu a gáz utánpótlást ugyanannyiért amennyiért eddig is hozzájutottunk.Amíg ezt nem oldja meg ne pattogjon hogy mi honnan vesszük.
Szerbeken,bulgarokon,keresztul.
Balfasz.
Én az EU helyett nem is az orosz gáz felhasználását tiltanám be, hanem a tranzitját.
MÉG nem vagyunk határosak Oroszországgal, szóval max. palackban GLS futárral. 😁
A ruszki kuldi olcson. 😆
Ja, de náluk LESZ gáz, nálunk meg nem... Nálunk hadiállapot lesz fűtés helyett, hogy ne merjél kimenni tüntetni az utcára.
hát jól megtalálta(fetrengős) kb. 4-szeresére fog emelkedni a lakossági gázuk is az ipariról inkább nem is beszélek(fetrengős)
Nem tudom, Bogyó meg a hüjje haverjai Brüsszelben mitt aggódnak ezen a rendeleti kormányzáson, vészhelyzeten... hisz csak annyi jelentősége van, hogy nem kell a parlamentnek döntenie, elég Viktor... jegyezzük meg halkan, arról a parlamentről van szó, ahol 2/3-a van 😂 úgyis rábólintanának mindenre 😂 akkor mi értelme is van?
A lengyel meg azon vergodik mert a norveg extrahasznot csinal.Tehat dragabb.
Es meg nem is kezdett el vsarolni a nemet holland dan stb.
Azok felverik az arat.
Es nem lesz eleg.
Bar te hulye vagy mint a kitaposott kozakcsizma.