A szeszbe mi van beépítve?! Annyi ótvar pálinkát főzöl otthon legálisan, amennyit csak akarsz! Termelheted a szőlőt / bort is ész nélkül magadnak. Hol van ezekből BÁRMEKKORA adóbevétel?
haver jut eszembe
valamelyik nap zaklatta a font sanyi" titkárnője" hogy ugye megy szavazni stbstb
aztán valami olyat kérdezett hogy számíthat-e a támogatására a szavazáskor, haver mondta neki persze hogy számíthat a támogatásra, ha ő is kap támogatást
de nem akartak fizetni a gecik 😂
egy tízesért én is elmentem volna, felélesztettem volna a 2008as tavasszal szavazz fasszal kezdeményezést
Nem a csalast vedendo, de megemlitem, hogy 20 eve Baranyaban eleg volt egy nagy bogracsos porkoltfozes es egy Bango Margit fellepes is (a helyi MaSZoP szervezeseben). :D
nekem volt egy biztonságiőr ismerősöm azt jól ismertem legalább 15 évig csavarta a spanglit
sokszor még meló közben is
utána felhagyott a szakmával és utána az egész füves életvitellel is lett feleség gyerek stb, aztán olyan mint a többi 50+éves ember semmivel se hülyébb mint az átlag
Az most is megtörténhet, és attól hogy valahol legális a fű, nem jelenti azt hogy szabad befüvezve vezetni, lásd pl alkohol, legális de nem vezethetsz ha fogyasztottál az amúgy legális alkoholból.
Na ebben egyetértünk. Ezerszer jobb egy cigi mint az esti söröcske vagy valami tömény.
Nevetgélés, teljes ellazulás, félóra kikapcs aztán egy jó alvás.
Persze, de a palinkanal normalis esetben visszatart, hogy nem 40-50 percig hat. A fuvel kapcsolatban - mivel el volt nyomva a tarsadalom tudattalanjaba evtizedek ota - nagyon hianyosak az emberek ismeretei, igy konnyelmuek es konnyen kottazzak el.
Mint ahogy naponta tízszer is bedobhatom azt a jó kis feles pálinkát. Munka előtt, közben és utána is. És az ország tizede be is dobja: lásd a rengeteg ittasan okozott munkahelyi- és közlekedési balesetet.
Mondtam: egy sz@r, fárasztó hét után szombat esti lazulásnak gondolom pont tökéletes lehet.
szerintem fele háttér már megvan, vannak nemzeti dohány boltok, egészen jól működő rendszerrel
igazság szerint csak egy kamerás-ujjlenyomatos regisztrálási rendszer kellene hozzá pluszban
besétálsz, arcfelismerő+ujjlenyomat aztán lehet vásárolni, ha engedélyezi a rendszer
De ha bemesz a trafikba es barmikor megveheted, csak a jozan itelokepesseged all annak az utjaba, hogy reggel meloba menet, majd ebedszunetben, aztan munka utan hazafele, majd vacsora elott, vegul lefekveskor be ne dobj egy spanglit.
Mert ezzel a tempoval bizony 5+8 even belul szeretettel varnak a neurologian...
Dohányt viszont magadnak sem termelhetsz.