Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"ilyen esetről nem tud egyik sem beszámolni" - még. Buzi királyfis mesekönyvvel viszont már próbálkoztak...
Akkor pláne csak útban van neki a prideon.
Nem is vagyok szakértője egyiknek sem, csak van véleményem mindkét témában.
Ha látnék mellette egy franciakrémest és kávét, akkor az előbbi megjegyzésedet a motoros ruhádra vonatkozóan, ezzel a képpel együtt a felsorolt dolgokkal együtt: elfogadnám.
Egy mérőszalagot igazán mellé húzhattál volna.... 😆
fejlődsz
ez egy rendes női adag, három ilyen után már nem sok süteményt tudnék enni
én tegnap szülinapi partin voltam sokk rissz-rossz töltötthús elcsapta a hasam ma tejberizst eszek egész nap
vagyis fogok mert még semmit sem ettem
...és meg is állna ott, mint anno Vona. Nemzeti radikális párt sosem fog 6-10%-nál többet szerezni. Ha kemény marad, azért, ha elpuhul (és próbál szélesíteni) akkor meg azért. Vona ezt demonstrálta...
Ez rendes adag? 😆
mégsem buzulok, mert van bennem tartás
nyugaton nincs az emberekben tartás, már itt is látszik ez a tendencia, de nálunk még nem minden gerinc zselé
ja, jákobod annyira hisz benne amit mond, hogy ott sem lesz az esti nagy égésen 😂
(fetrengős) fura ezt a te szádból hallani aki nem dolgozik és unalmában folyamatosan faszságokon töri a fejét 😅
szerintem estére ne a pattogatott kukoricát készítsd, (ujjával nemet mutató)hanem a 100-as csomag zsebit 😆
lehet, hogy nem az arányokon múlik.
Persze most is bebizonyítja, hogy hülye, mert ha áthúzta, csak a statisztikát javítja, mert az lesz majd, hogy az ÉRVÉNYES szavazatok 9x %-a arra adott felhatalmazást a kormánynak, hogy...

Szerencse, hogy a lippppsik és a komcsik maradék esze is arra használódjon, hogy a cigiboltból hazataláljon.
ne dobjál(ujjával nemet mutató) Neked egyértelműen a 2 farkú kutyák a jó megoldás(meghajlós)
Na te elmondtad a te verziódat én elmondom az enyémet. Szóval vityáék nyernek ez 7 szentség(kezeit széttáró) Aztán az összefosás is kivesz a tortából 1 nagy százalékot. Abban bizzunk, hogy a mi hazánk egy 8-10 % körül bekerül, hogy lehessen a parlamentben mérleg nyelve(gondolkodós) Ha nem így sikerül akkor "béna kacsának" nevezett formáció jön vagy is egy mindenre is alkalmatlan bedöglött parlament (gondolkodós)
Aztán ahogy mondod a támogatásokat az év végéig kivezetik. Megszűnik az olcsó hitel a csok az 50% családi kedvezmény. Ez valószínűleg csökkenteni fogja az építkezések és beruházások számát, reményeim szerint esni fognak az ingatlan árak is(gondolkodós) Szerintem sajnos nem eléggé.(kezeit széttáró) 10-15%-os ingatlan árcsökkenéssel számolok az év végéig (óranézegetős) jobban szeretnék egy 50-60%-osat(gondolkodós) Az ingatlanoknál belendült drágulás egyszerűen elképesztő és hihetetlenül irreális.
Aztán nyakunkba kapjuk a további sz.rt. Az üzemanyag árról lekerül a sapka majd szépen 800 Ftárt fogunk tankolni mi is 1 liter benzint vagy gázolajat. Persze ettől kevesebb autó nem lesz az utakon(ujjával nemet mutató) Ez a drágulás mindenek a még nagyobb arányú drágulását hozza magával(kezeit széttáró) Nem segít a bajban az sem,hogy vitya az évezred kölcsönét vette fel és osztotta szét az embereknek a mai napért(órát nézegető) Az államadósság szarabúl áll mint 90-ben. Aztán a gáz és a villamos energia ára sem marad meg ezen a szinten. Amit még pontosan nem tudunk, hogy a 110 és a 38 Ft hová fog elmenni, ha a németekből indulunk ki akkor valahol az 1200 ft és a 110 ft között félúton fognak találkozni a lakossági gázárak ez jó hír nekem mert kell majd az akác(gondolkodós) persze ez most függ az ukrán háborún is, meg, hogy putyi mennyire akar kibaxni velünk vagy látta a jószándékunkat mikor már egész európának nem lesz gáz nekünk régi ismerettségre való tekintettel hátha ad még(gondolkodós) A nyugati határrészeken sem a fogászatokat, fodrászatokat kell nyitni, hanem melegedőket a labancoknak 😅
Elmondta 😁 bár nem kérdeztem
Jakab péter olyan hülye hogy azt se tudja mire szavazott. Már mostszóba se áll mzp-vel pedig még az eredményt se tudja
De mentünk bótba így útba esett... 😆
Baszki még nekem felnőttként is tök félelmetes fazonok 😂 😂
Ha ilyet láttam volna gyerekoromba tuti hogy évekig sírtam volna fel a ágyamba 😬 😭
👍️
A papirra? Vagy be is kameráztad 😅
Aszontad nem mész szavazni
Mi is letettük az x-eket… én nem befolyásolom a baratnomet sem, mégis odatette, ahova kellett 😉
Ez három hely, de erre a kb. 1 milliárdnyi emberre azért több kell.
Még nincs mindenhol, de ne kelljen már bemutatni a módszereiket!
Negyven éve még program volt "buzit verni" (nyilván az sem volt normális dolog), ma meg elvisznek ha csúnyán nézel egyre!