Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebéd óta... este meg szomszédolás... választás előtti stressz oldás. 😂
Azért remelem vacsora előtt is megágyaztál, ahogy illik 😄
Jöhet a desszert...
Nálunk ezt el szokták mosogatni 😆
Mondanám, de az enyém és rohadtul tele lettem. 😇
mond hogy a rokon kisgyerekek vacsorája
ha nekem ennyit tenne az asszony a tányérra biztos hogy megverném 😂
Erre szavaztam vacsira. 🙂
Aki a mi hazankra szavaz,az a fideszre szavaz,a mi hazank a fidesz falova. 😂
http://youtu.be/jWiPVopXZXA
Már az is? Te jó Isten 😂
Csondbelegy,te atteteles fidesz szavazo vagy. 😂
Ugye? 😂
Mer egy picit jobbrabb van mint a tobbi. 😂
Mi a búbánatos lófaszér nevezi minden agyhalott jobboldalinak a puhos cigányt és a bandáját????
Pomtositok picit.
Az eu csatlakozas azer maradt el mert putyin tobb penzt ajanlott a janukovics vezette ukriknak.
D mar elott konyekig bele volt nyulva az amcsik altal.
A nuland altal emlitett 5 milliard dollar eleg volt a valtashoz,es a janukovics eroszakos tuntetes leveresei nem nyertek el a nep tetszeset,jott porosenko.Na ott indultak be durvan a helyi nackók.
De nem ilyen csettintesre oribaribol orihari,inkabb szep lassan mint amikor a bekat forralod.
Putyinnak nem tetszett,de meg nem csinalt a krimen kivul semmit.
Utana jott a nato be-vagy nem be.
Itt kitalalta a kis zold emberkek donbaszban dolgot.
Nato tag nem lehet aki haboruzik.
Ukri nem ertett se a beszedekbol se a tobbibol egyre jobban tolta a harcot.
Aztan putyin latta a toketlen europai politikat,a szankciok semmit nem ertek,bide szarul vonult ki afganbol,kina izmozik a csendes oceanon stb.
Es meglepte.
Szerintem egyszerubb lett volna megvarni a valsztast azt meghekkelve oroszbaratot valasztazni.
Nah, ilyen mélységig én ezt nem követtem, csak valahogy úgy emlékeztem hogy viszonylag jóban voltak a Krímig.
Van vagy 1,5 millió cigó... ha ez a fotó az ára, hogy a ballib ne kerüljön kormányra, sztem megérte 😁
Sőt olyan is volt, hogy az orosz többség a magyar többséget… 😅
2014 elott is volt huzavona, de nem ennyi. A korabbi kormanyok pl. Kucsma vagy Janukovics oroszbarat politikat folytattak. A ketto kozt volt a nyugatosabb Juscsenko kormany, o volt az, akit doixinnal megprobalt a KGB eltenni lab alol es elegge megcsunyult az arca egy idore.
Az ukranok egy resze mindig is nyugat fele tekintgetett, a masik feluk meg vagyott vissza az orosz olelesbe. Ahogy a ruszkik talpra alltak Jecin utan es megerosodtek, a kelet fele huzok aranya is megnott. Ettol fuggetlenul az EU es a NATO fele huzast mar a Juscsenko idejen bedobtak a nepnek, azok meg kajaltak az otletet. Ezert voltak kiakadva sokan, mint a sezlony rugoja, amikor Janukovics kitalalta 2013-ban, hogy o megse ir ala az EU-val.
Nem.
Nem vagyok túl járatos a nagypolitikában, de ez az egész nem úgy kezdődőtt, hogy az ukrán-orosz testvérnépek, örök béke-barátság, oroszok+EU szavatolják Ukrajna egységét, biztonságát, stb...aztán az oroszok egy szép napon elfoglalták a Krímet, majd megpróbáltak elszakítani 2 megyét, és azóta van feszkó közöttük? Mert 2014 előtt nem rémlik hogy hallottam volna bármi ellenségeskedést ezek között...
akkor még nemigen volt szó NATO csatlakozásról, az csak akkor lett téma, miután az oroszok lecsippentettek egy fél Dunántúl méretű részt tőlük. Szerintem valahogy így lehetett a sorrend, nem fordítva
Nem orban penzelte?
Hazudik. 😆
Es a hutuk meg a tuszik,az is orban miatt volt. 😆
puzsér már megint alaptalanul támadja szegény miniszterelnököt. a győzike és a kisgrofó igazi polgárok, akik aktív építői a polgári, nemzeti keresztény magyarországnak. nem kell foglalkozni puzsér hülyeségeivel, ő is valszeg CIA ügynök, mint zelenszkij meg az MZP. remélhetőleg a választások után politikai és jogi elégtételt fognak venni a sok nemzetellenes árulón. hajrá GROFORBÁN!