Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fura ezt mondani HAB 1-es értékelése ellenére blődi messze jobban ért mind a 2-őhöz mint te(kezeit széttáró)
ha jól sejtem sikertelenül 😆
Letettük voksunk mi is, a kevésbé szarabbra. Oszt jó szezont mindenkinek felekezettől független. ✌️
Én el sem mentem volna szavazni(gondolkodós) De mivel tudtam, hogy te mégy kénytelen voltam elmenni, hogy semlegesítsem a te szavazatod 😆 A népszavazásit átlósan áthúztad(kérdőjeles) Pedig hülyéknek lett kitalálva 4 nemre kellett x-elni(kezeit széttáró) Volt olyan érzésem, hogy ez már neked összetett és nem vagy képes megoldani(fetrengős)
Este 11 körül hogy fox te már sírni 😂
Remelem majd bedarálnak pár Fideszes és Osszefogasos komcsit 😂
Nekem az tetszene ha ők ketten a fidesszel érnék el a 2/3-od. Lenne két értelmes párt a hazaárulók ellen 🥺
haverom testvére óvónő, sógor gyereke meg óvodás 2 különböző helyen
ilyen esetről nem tud egyik sem beszámolni

a nyugati világgal az a fő gond hogy túl sok pénzük van, és nem tudnak magukkal mit kezdeni, le kellene csökkenteni a fizetésüket tized annyira és máris nem faszságokon törnék a fejüket hanem dolgoznának többet és el lennének fáradva
Dúló Dóla dalálója? 😆
Azért ha bejut az MHM és ráadásul sikerülne közel jutni a 6-8%-hoz, azt mondhatnánk, hogy az első lépést megtettük 😉
Látod, az az ami miatt még az unokánk is ebben a posványba fog hemperegni!
Tudjuk, hogy nem jó, "de jóvanazúgy", ha valaki mégis szembemegy, akkor meg jön a "ez meg mit vergődik"!
Majd nyolcmilliárd ember él a földön, de pár ezer degenerált, szénné szopat mindenkit!
A kovid már megmutatta, hogy nincs remény!
Azért remelem nem mindegy 😉
Azt tudja valaki mikor lesz ma a tervezett választási szerver leállás? 😆
Dehogy kerülnek be a parlamentbe. Kis ország vagyunk, annyi hülye szavazójuk még nekik sincs.
"Sokan mondták, hogy Magyarországon csak akkor lesz kormányváltás, ha majd áprilisban havazik."

Akkor hát eljött a nap! 😍
Azt azért elmagyaráznád nekem, hogy miért szeretnél buzipropagandát az iskolákba, miért fontos neked a nyugati agyrém megvalósítása nálunk is 🤔
Az egyik egy skót, a másik talán egy németországi fotó!
jobbik is így kezdte, nagy nehezen bekerült, vártuk a csodát, és elkurvult
így végzi minden egyéb pár is, egyszerűen nem tud ott maradni aki más
Igazából ha nem akarod gyurcsótányékat vissza - akkor ez jó hír. Amúgy háború van, feltűnt?
Ha az ellenzék intézte, hatalmas öngól, ha a Fidesz, akkor ügyes taktikai lépés... a kieső mihazánkos szavaszó sosem fog az összefosásra voksolni. Hogy bent lesznek-e a parlamentben 5,5%-al, őszintén: nem mind1?
be kell látni a nép nem érdemli meg a harmadik utat, ha lenne némi agy az emberekben akkor mindenféle facebook oldalak nélkül is terjedne az ige
de a nép agya olyan szinten van már most átprogramozva, hogy menthetetlen, bégető birkacsorda, még az is aki azt hiszi magáról hogy nem az
én is, te is mindenki is, nem is akarunk gondolkodni
nyomat majd az eu pénzt mindenféle faszságokra, hogy legitimizálja a másik oldal a helyzetét
2. potya pénz? Neeeem, komám, privatizáció. Ami állami vagyon, arra rámennek az eu hiénák megint. Lesz sodexo, gdf suez, meg bárki, akinek még jut valami... Az marad csak magyar kézben, amit eddig lőrinc lenyúlt 😂
a kisebbik rosszban lehet valami igazság, minden bizonnyal jobb választás az hogy naponta 1x vernek meg vagy 2x, de szerintem egy idő után már kurvára mindegy lenne
Összehangolt, egyre fokozódó DDoS terheléses kibertámadás alatt van a Mi Hazánk Mozgalom tegnap este óta elérhetetlenné vált honlapja, így a párt Facebook-oldalának törlése után újabb eszközt vetettek be a harmadik út elhallgatása érdekében
Nincsen is pöcse 😅 szoknyában meg nem járhat, mert megszólja a falu - hiába no, arrafelé még nem olyan felvilágosultak a népek 😅
a kisebb rossz elve 😅 mi biztos, ami biztos, négyen tolunk egyet a szekéren. A kölkeim akarnak majd CSOK-ot, és egyik se buzi 😅
amúgy elmondom mi lesz
1: nyer az o1g, ekkor szépen lassan kihátrál az eddigi kedvezményekből, persze szigorúan külső okok miatt kénytelen meglépni (brüsszel beszopat , migránsok, háború stb) összehúzzuk a szíjat nyelünk pár nagyot aki eddig vityusz fan volt és nem jut plusz pénzekhez elkezdi egyre jobban utálni
országos szinten kevesebb bevátel kevesebb lopás kevesebb juttatás kisebb jólét
2. nem nyer az o1g, ekkor elkezdődik a másik oldali öröm mámor ami pár hétig tart mert miután össze kellene állítani egy működőképes kormányt megkezdődnek a bajok, szerencsés esetben sikerül is
ekkor elkezdik a "brüsszel" seggét fényesre nyalni, jön egy kis potya pénz, ami nagyjából semmire sem elég de addig futja amíg nem kezdenek el ismét mindet is idegen kézbe kijátszani, ami ugye sosem hozott még árcsökkentést......
persze közben mint az előző esetben minden kedvezmény megszűnik mert ugye az o1g elkúrta( meg amúgy is bármit elbasznak az a vitya hibája lett mert ugye ő rontotta el mi csak megjavítjuk)
esetleg egy bokros csomag 2.0 ha nagyon nem lesz pénz semmire sem
lesz sírás szíj összehúzás meg minden egyéb finomság

tehát
így is szar lesz meg úgy is szar, miért is kellene köztük választanom? dobjanak fel egy pénzt aztán majd lesz valami
Eddigse arra használta amire kell, azért zavarja a buziszavazás 😅