Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt olyan is volt, hogy az orosz kisebbség a magyar kisebbséget… 😉
Arról persze fingod sincs, mit szopatták az ukránok az orosz kisebbséget... talán még jobban, mint a kárpátaljai magyarokat, pedig azok is kaptak.
Ezt is tönkretetted 😂
Hazaertem,felora,biztosnem. 😆
Ez ilyen lassú szakaszos 😂
nekem szét szokott akadni az a csuklós fej mert úgy szarrá van kopva, múltkor már egy zacskót húztam a fejre úgy pattintottam össze
a vonóhorognál működik, de az ablaktörlő ugyanúgy szétakadt
De 15 perces intervallum?
Fos olasz,naci salvini a harmadik oka. 😆
hát ez ennek az elődje volt.......
Ez olyan mint cigány gyerek a zebrán. Látnak nem látnak... 😆
Figyelj oda, mert az első állás a kapcsolón szakaszos törlés… megy megáll megy megáll… 😂
Megin megallt,szemet orbanputyin. 😆
Ujraindult.
Ez meg szent zajos erdeme. 😆
Nabazeg,megallt az ablaktorlo.
Orbanputyin az oka. 😆
Fogd meg a söröm 😂
nem érted a lényeget
minden egyes ukrán+orosz halálát putyin okozta, evvel nem lehet vitába szállni hiszen putyin kezdte a az egészet
de
ami miatt ez kialakult csak a jelenlegi ukrán vezetőség miatt van, ez tagadhatatlan
szóval ha ez a buzi nem az usa faszát szopkodja hanem a putyinét mint ahogy az elődjei tették egyetlen ukrán se halt volna meg
meg merném kockáztatni ha csak simán semleges marad(már amennyire ez lehetséges) akkor sem alakult volna ki a mostani helyzet
ez arra emlékeztet engem mint akikor kicsi voltam faterék baráti körében mindig felbujtottak hogy "nem mered megboxolni a bácsi hasát) én meg mertem......
De ruhellem az édes sört 😂
Édes az élet... 😇
az orosz egységek mosógépet vittek volna a szegény rászoruló ukrán testvéreik részére, de a gonosz ukránok megbombázták őket.
ne higyjünk a mosógéptolvajokat kiáltó nyugati agymosó propagandának!

https://9gag.com/gag/aKmW6vj
azt kihagytad, hogy színész! a buchai lakosság csak statiszta, le akarják járatni a tisztakezű putyin békefenntartási műveletét. szégyen, hogy a báb/színész/zsidó zelenszkij és a hazug nyugati média mit művel. nem látják a valóságot. még jó, hogy itt magyarországon is van jópár okos, tanult, tiszta ember (még itt a fórumon is akad néhány), aki átlát a szitán és nem veszi a nyugati propagandát. hajrá oroszország, hajrá oroszok. én már várom, hogy záhonyban orbán miniszterelnök ünnepélyesen bejelentse a közös orosz-magyar határt. hajrá, hajrá!
Holnap meg savazunk a borkaira azt Afrika! 😆
Szuper 🙃
Nálatok 😁
nem gyártó cég vagyunk, máshol meg úgysincs bent döntéshozó, minek szopassam a kollégákat? Maradjanak otthon, pihenjenek… ha vmi meg sos beesik, akkor megcsinálják, de erre nem emlékszem, hogy túl sok példa lett volna…
Az biztos, hogy a szombatról szóló, munkát tiltót sokan betartják, ebben nincs is vita.
Köszi! Uncsik meg nyomják níd for szpíddel... ramaty idő van így nem lesz hintapalinta... 😊