Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámokfutás? Szépen elélsz, úgy hogy faszverés közben felesleges hülyeségeken agyalsz egész nap... mi bajod neked az aktuális vezetéssel? Ne legyél már Bogyó 🙁
Én nem vagyok Viktor fan, de a gondolatra is kiver a víz, hogy ez az ellenzéknek nevezett hordalék átveheti az irányítást 🙁 ferivel az élen...
Te pont annyira vagy korlátolt a politikához, mint a COVID-hoz.
Minek. Úgy sem tudja használni már a cigi miatti érszűkülettől.
Ja, meg vágasd is le a pöcsödet és járj szoknyába!
Van ilyen opció? 😆
A lehetőséged megvan erre, ezen határig. Utána is, csak arra azt mondják, hogy nem tisztességes.
Nekem három gyerekem van és feleségem, elég régóta kondicionálom őket a helyes gondolkodásra.
A gyerekeket a gyerekkoruk óta.
A jelenlegit én is leszarom! Meg a híveit is.... 😂
van véleményem
az hogy kurvára leszarom ki a vezér
Ez sem elítélendő cselekedet, ha ezután nem mondasz véleményt az országban történtekről.
(Szerintem.)

szerk.

De, mondjál véleményt, mert az szent és sérthetetlen, hanem inkább ne várj el semmit a kormánytól, legyen az bármelyik.
Negyedórája adtam le őket, a NÉPSAVAZÁSI-t meg áthúzva átlósan! 😍
ÉN NEM SZAVAZOK MA SEM MERT NEM VAGYOK BUZI 😂
Bogyo szavazatanak reszeltek. 😆
Az a buzi, aki ma még nem szavazott a legkisebb rosszra.

A másik lapon meg az, hogy a buzik, a lippppsik, a momentumos, lmp-s, a dk-s köcsögök elmehetnek a drogos kurva anyjukba a gyerekek basztatása helyett.

:-)
veszíteni fog mindenki, bárki is nyeri a választásokat
ha o1g nyer akkor evvel a mostani nyeréssel elintézi azt hogy soha többet nem fog a politikában szerepelni
ha a másik oldal nyer akkor 4 év múlva ismét kezdheti az ámokfutást a vityusz, már ha lesz még egyáltalán kedve hozzá
Hol tartunk? nyertünk már?
Itt? Mindent is fikáznak... nincs is ezzel baj, mint ahogy mással sem. Finom ez a sör, az egyetlen márka az aldiban ami nem lengyel gyártású hanem német sör. De ugye mindenki lakjon jól azzal amit szeret. 😇
Dehát ez pet palackos. Azt itt fikázzák vagy nem?
Bogyókám 1 napja nem írtál ide a választásokra készülsz?
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, /bár nem tudom honnan/ hogy te az ellenzéki összefosára akarsz szavazni(gondolkodós) Kérlek ne tedd(ujjával nemet mutató) Ha ugyan az lesz az arány mint a békemeneten akkor te tuti a vesztes oldalra szavazol(gondolkodós)
Tartozz inkább a nyertesekhez(meghajlós)
jákob nem akarja tovább égetni a pofáját(vigyorgós) Mit keresne az eredmény várón? És ha be sem jutnak(fetrengős)
Mennyivel előzhetik Őket a 2 farkú kutyák? 🙄
Ezeket te veszed nekem.
En vagyok a penztaros. 😂
létezik jó munka
ami el van végezve, az már jó munka
a komcsi kánaán jól jönne nekem, csak sajnos nem lenne sokáig mert minden zseb üres
ha nem lenne energiaválság még tudna minket szponzorálni a jóságos eu, kicsit be kellene buzulni meg kimenteni minden maradék természeti értékünket idegen kézbe de ennyit csak megér
Persze, ott lenne neked az alapjovedelem 😂
De ezt a munka dolgot azért találták ki, hogy a szegények is el tudjak foglalni magukat… nem járhat mindenki yachtozni az Adriára meg helikopterezni 😂
Me,a zajos dotalna engem a munkamentes tarsadalom epiteseben? 😆