Neked mi a bajod? 😂
Mar megköszöntem, hogy kifizethetjük… tehát a magyar tulajdonú cégek, így az abban dolgozók sem a “nép” tagjai… értem, majd átadom a kollégáknak 😂
És akkor most mi a problémád? A népnek szól a rezsicsökkentés. A nép nem a cégek 🤷🏼♂️
Azt se írta Ini hogy kifizetné.
Kinek a hibája hogy megemelkedett az energia világpiaci ára ? Gondolom a fideszé mert hát ugye ő egy világvezető 🤷🏼♂️
Mikor volt 0% az infláció ? 😂 soha…
Tudod, az összefosás vezette feri amit eladott, azt a fidesz vissza kellett vegye. Az amit ők leromboltak, sok pénzbe került hogy felépítsük.
És nyilván ahhoz sincs semmi köze a fityisznek hogy a korábbi évek 0% inflációja mellett is folyamatosan egyre szarabb lett a forint az összes külföldi valutához képest (2013-ban 2,1 forint volt egy albán lek, ma 3 fölött van), ugye?
2020 tavaszán a baloldal zárt be mindent hónapokra a vuhaninátha miatt? Nem Orbán volt akkor a miniszterelnök véletlenül?
Szívesen átadom neked a rezsi számlát kifizetésre 😂 kb 1,5 hónapja jelentettek be, hogy cégeknek is lehet, de ez nyilván ránk nem vonatkozik, mert csak a nagyon kicsik tudjak igénybe venni, egy átlagos cég mar nem…
ismerek sok "céget", az egyikkel pár hónapja beszéltem, azt mondja eddig 20 forint volt 1kw most meg 40 forint lett, 2 éves szerződéssel
a lakossági is kb ennyi, szóval azért a rezsicsökkentést érdemes fenntartással kezelni
Mi a cégekben most is piaci áron fizetjuk az áramot és a gázt… emellett az adókból a “rezsicsökkentést” legalábbis egy részét, mert a többire hitelt vett fel az ország …. Köszönjük 😂
Meddig marad? Ameddig bírjuk finanszíroztatni az államadósság terhére 😂
Most már hányadik éve küzd a rezsicsökkentésért ?! Ez neki egy stabil pont, ha eltörli, elbukik.
Háborús bűnös? Kiről beszélsz ?
Nem inkább a kisebbségeket mészárló ukrán nacionalistákra gondolsz ? Akik mellesleg magyarok ellen rendszeresen követtek el terrorcselekményeket ? Tudom, neked ilyen téren nincs gerinced, te a magyar embert hátbadöföd ha ez az ára annak hogy nyugathoz nyalhasd magad.
Te az "olcsó gázért" - amiről egyébként NINCS hozzáférhető adat hogy mennyiért is vesszük valójában!!! - akarod egy háborús bűnös despota és a hazai NER-bűnöző haverja kezében tudni az országot?!
Tehát az infláció nem a fidesz hibája. Köszi, ezt most beismerted, ezután meg ne próbáld a fideszre hárítani hogy mi miért drága.
Ebben, leginkább a baloldalnak van szerepe, köszönd meg a liberális vezetődnek. Azoknak akik szépen pattanásig feszítették az ukrajnai háborút, vagy akik orrba szájba hozzák a migriket. A kovid lezárásokról ne is beszéljünk.
És arra válaszolj kérlek, miért jóbb legalább 3x drágábban venni az amcsi gázt mint a már meglévő kiépített orosz vezetékeken érkező gázt ?!
Hihetetlen hogy mennyi hazugságot és önszopatasr vagytok képesek lenyelni egy hamis politikai ideologia miatt
Teljesen jogos amit írsz, billegünk mint szarka a dögön ! Hol jobbra hol balra, csak a kiút táblát nem találjuk meg ebben a zürzavarban. Viszont így ismerhetjük meg saját embertársainkat és a véleményüket. Szarban a haza és térdig " tapicskolunk" benne. A társadalom pedig darabokra hullott, így máig igaz a momdás : ' hazudunk ' reggel este éjjel nappal. És ez így működik a mai napig.
Nincs olyan, hogy nem jól.. máshogy…. Mindkettő a faszoddal veri a csalánt, a másik oldalával, csak az egyiket te élvezed , Bogyó nem 😂 én meg egyiket sem 😂 ha így nézzük, ti vagytok nyeroben, mindegy mi történik 😂
Ezt mar leírtam többször, te is tudod 😂
A kés élén táncolunk, egyelőre ez Viktornak vhogy még megy, ügyes balerina… a másik komcsi csapat meg csak a medve táncot ismerte eddig…
Mar megköszöntem, hogy kifizethetjük… tehát a magyar tulajdonú cégek, így az abban dolgozók sem a “nép” tagjai… értem, majd átadom a kollégáknak 😂