Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked mi a bajod? 😂
Mar megköszöntem, hogy kifizethetjük… tehát a magyar tulajdonú cégek, így az abban dolgozók sem a “nép” tagjai… értem, majd átadom a kollégáknak 😂
Jajj 😂😂😂
Kérlek mondd azt is hogy Putyin fizette az ukránokat hogy lőjék az orosz kisebbséget 😂😂
Azokra a terrorcselekményekre gondolsz, amiket az orosz titkosszolgálat pénzelt?
https://www.karpatinfo.net/202...
És akkor most mi a problémád? A népnek szól a rezsicsökkentés. A nép nem a cégek 🤷🏼‍♂️
Azt se írta Ini hogy kifizetné.
Kinek a hibája hogy megemelkedett az energia világpiaci ára ? Gondolom a fideszé mert hát ugye ő egy világvezető 🤷🏼‍♂️
Mikor volt 0% az infláció ? 😂 soha…
Tudod, az összefosás vezette feri amit eladott, azt a fidesz vissza kellett vegye. Az amit ők leromboltak, sok pénzbe került hogy felépítsük.
Úgyhogy nono nono 😂
És nyilván ahhoz sincs semmi köze a fityisznek hogy a korábbi évek 0% inflációja mellett is folyamatosan egyre szarabb lett a forint az összes külföldi valutához képest (2013-ban 2,1 forint volt egy albán lek, ma 3 fölött van), ugye?
2020 tavaszán a baloldal zárt be mindent hónapokra a vuhaninátha miatt? Nem Orbán volt akkor a miniszterelnök véletlenül?
Bocs 3 hónapja és csak június végéig…. 10 fő alatti cégek… 😂 úgyhogy rájuk is csak 6 hónapig vonatkozik…. 😂
Szívesen átadom neked a rezsi számlát kifizetésre 😂 kb 1,5 hónapja jelentettek be, hogy cégeknek is lehet, de ez nyilván ránk nem vonatkozik, mert csak a nagyon kicsik tudjak igénybe venni, egy átlagos cég mar nem…
nono

ismerek sok "céget", az egyikkel pár hónapja beszéltem, azt mondja eddig 20 forint volt 1kw most meg 40 forint lett, 2 éves szerződéssel
a lakossági is kb ennyi, szóval azért a rezsicsökkentést érdemes fenntartással kezelni
Lewinsky kisasszonnyal nincs ugyanilyen? 😂
Ez egy hatalmas baromság. Látszik ennyi eszed van.
Mi a cégekben most is piaci áron fizetjuk az áramot és a gázt… emellett az adókból a “rezsicsökkentést” legalábbis egy részét, mert a többire hitelt vett fel az ország …. Köszönjük 😂
Meddig marad? Ameddig bírjuk finanszíroztatni az államadósság terhére 😂
Ahogy gondolod.....
Most már hányadik éve küzd a rezsicsökkentésért ?! Ez neki egy stabil pont, ha eltörli, elbukik.
Háborús bűnös? Kiről beszélsz ?
Nem inkább a kisebbségeket mészárló ukrán nacionalistákra gondolsz ? Akik mellesleg magyarok ellen rendszeresen követtek el terrorcselekményeket ? Tudom, neked ilyen téren nincs gerinced, te a magyar embert hátbadöföd ha ez az ára annak hogy nyugathoz nyalhasd magad.
Ja, és miért vagy benne annyira biztos, hogy Viktor esetleges győzelme után is marad a "rezsicsökkentés"?
Te az "olcsó gázért" - amiről egyébként NINCS hozzáférhető adat hogy mennyiért is vesszük valójában!!! - akarod egy háborús bűnös despota és a hazai NER-bűnöző haverja kezében tudni az országot?!
Tehát az infláció nem a fidesz hibája. Köszi, ezt most beismerted, ezután meg ne próbáld a fideszre hárítani hogy mi miért drága.
Ebben, leginkább a baloldalnak van szerepe, köszönd meg a liberális vezetődnek. Azoknak akik szépen pattanásig feszítették az ukrajnai háborút, vagy akik orrba szájba hozzák a migriket. A kovid lezárásokról ne is beszéljünk.

És arra válaszolj kérlek, miért jóbb legalább 3x drágábban venni az amcsi gázt mint a már meglévő kiépített orosz vezetékeken érkező gázt ?!
Hihetetlen hogy mennyi hazugságot és önszopatasr vagytok képesek lenyelni egy hamis politikai ideologia miatt
Teljesen jogos amit írsz, billegünk mint szarka a dögön ! Hol jobbra hol balra, csak a kiút táblát nem találjuk meg ebben a zürzavarban. Viszont így ismerhetjük meg saját embertársainkat és a véleményüket. Szarban a haza és térdig " tapicskolunk" benne. A társadalom pedig darabokra hullott, így máig igaz a momdás : ' hazudunk ' reggel este éjjel nappal. És ez így működik a mai napig.
Mi mindent lopott el ? Te biztosan ebben az országban élsz ?!
Nincs olyan, hogy nem jól.. máshogy…. Mindkettő a faszoddal veri a csalánt, a másik oldalával, csak az egyiket te élvezed , Bogyó nem 😂 én meg egyiket sem 😂 ha így nézzük, ti vagytok nyeroben, mindegy mi történik 😂
Ezt mar leírtam többször, te is tudod 😂
A kés élén táncolunk, egyelőre ez Viktornak vhogy még megy, ügyes balerina… a másik komcsi csapat meg csak a medve táncot ismerte eddig…