A Főni megmondta, zsidó-keresztény ország vagyunk….
Szombaton sabbath van 😂
Én még akkor sem hívom be a kollégákat, ha ledolgozós szombat van, maradjanak otthon, pihenjenek. Szabit sem kell kivenni…
Nagyon szívesen leülök egy sörre és egy vidám beszélgetés keretében elmondom, mit, miért, hogyan… nem egy fórumon fogom kitárgyalni… 😉
Az elektromos autót leírtam miért érte meg cégre megvenni, miért jön ki pozitívba… ha nem érted, nem érted.
Panaszt tőlem meg nem hallottál, láttál, egyszerű tenymegallapitasok voltak.
Azt, hogy ez másokban hogy csapódik le, nem veszem a lelkemre, mert nem érdekel…
Egy felől panaszkodsz, másik felől hogy hát az nem is baj… ezért olvasni sem szeretem az írásaidat. Az is baj ha van pénzed új kocsira az is ha nincs. Te ajándékba kapsz mindent az új kocsihoz, neked pénzt termel az új kocsi. De ha valaki más vesz új kocsit, annak hatalmas bukta az új kocsi.
De hogy pozitív dolgot is mondjak, KIVA-s lehettem az adózásban, mert felemelték a forgalmi határt. Egyedül osztalékot nem vehetek ki, de azt eddig sem tettem, úgyhogy nem érvágás….
januárban kötötték meg a szerződést 2 évre
pár hete mondta
nem sok ember van ott se igaz áram sok kell mert műanyagokat olvasztgatnak, külön trafója van a cégnek
Szeretem, amikor osztják az észt 😂 ettől ez még így van, indulj el a forrástól….
Tényeket irtam le, nem irtam hogy bármi problémám lenne…
alkalmazkodom a komcsi rendszerhez, bárki is legyen az, akár a Fidesz, akár a másik, mert nem tehetek mást, 15 kollegám van, az 15 család…
Gyerek vagy még, elfogadom, ilyen az élet…
Na itt most annyi a betű amire már nincs időm, vége a forúmra szánt kakiszünetnek, kell menni tovább dolgozni.
Mert ugye én nem várom el hogy az állam dolgozzon belyettem mint itt néhányan 🙄🙄
Ez az igazsága ellenére is egy rendkívül szélsőséges példa.
És majd a háború után ki is fog derülni a bíróságokon, hogy jogellenes is volt - tudom, nem vigasztalna.
Amúgy meg a saját véleményem szerint, könyörögve adják majd vissza.
Szombaton sabbath van 😂
Én még akkor sem hívom be a kollégákat, ha ledolgozós szombat van, maradjanak otthon, pihenjenek. Szabit sem kell kivenni…
Az elektromos autót leírtam miért érte meg cégre megvenni, miért jön ki pozitívba… ha nem érted, nem érted.
Panaszt tőlem meg nem hallottál, láttál, egyszerű tenymegallapitasok voltak.
Azt, hogy ez másokban hogy csapódik le, nem veszem a lelkemre, mert nem érdekel…
Azok hisztiznek az eu támogatásokért is.
Jól mondom?
Az pihenésé, tudhatnád.
https://9gag.com/gag/aKmW71Z
pár hete mondta
nem sok ember van ott se igaz áram sok kell mert műanyagokat olvasztgatnak, külön trafója van a cégnek
Tényeket irtam le, nem irtam hogy bármi problémám lenne…
alkalmazkodom a komcsi rendszerhez, bárki is legyen az, akár a Fidesz, akár a másik, mert nem tehetek mást, 15 kollegám van, az 15 család…
Gyerek vagy még, elfogadom, ilyen az élet…
Legfeljebb kevésbé fáj az egyik, mint a másik.
Mert ugye én nem várom el hogy az állam dolgozzon belyettem mint itt néhányan 🙄🙄
A PPP konstrukció!
Az volt az igaz lopás.
És majd a háború után ki is fog derülni a bíróságokon, hogy jogellenes is volt - tudom, nem vigasztalna.
Amúgy meg a saját véleményem szerint, könyörögve adják majd vissza.
Vastagot.Kibirod.
Edzeni a hidegre jöhetsz hozzám. 😂