Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz! 😂 nem tudom mi az összefüggés de egy két embert leszámítva az én ismerősi körömben csak ilyen retardált argus ivó meg cigiző emberek akarták a baloldalt. Mintha lenne összefüggés, kicsit alkoholista embereknek nem tetszik a fidesz 🤷🏼‍♂️
Egyébként érdekes, a kőművesem pont ezt mondta csak más szavakkal. Úgy, hogy ő magát a másik csoportba sorolja, magát hibáztatja a sikertelenségeiért. Jó srác, nem.iszik, szépe dolgozik, boldogulhatna jobban is.
Ti egybiteseztek folyamatosan engem, de odáig egyikőtöknek sem terjed az értelmi képessége, hogy aki (már) nem fityisz-hívő, az nem kizárólag gyurcsányista lehet...

Bár jobban belegondolva, egy olyan bandától, amelyik azon hisztizik hogy az ukránok nácik, aztán valamelyikük örökké a kurucinfót linkelgeti, ilyen bonyolult logikai feladványokat valóban túlzás is lenne elvárni.
Szerinted egy zajos kormany alatt latott volna EU penzt?
Túrót, szerintem egyik kutya, másik eb. Csak a morális magas ló követelése zavar, bármelyik oldaltól.
Nem jól látod. Bogyó csak az eu pénzeket várja mankónak de még az argusra is alig jut belőle 😁
Mondom, aki az elmúlt 12 évben nem tudott stabil két lábra állni, magában keresse a hibát!
Ha mar felfele nem is. 😂
Azt bazdmeg előre 😂 😂 😂
Mese nincs el.kell ismerniük. Ilyen győzelemre nem.számitottak.ott se, de nem lehet megkerülni.
A szeretet mondatja veluk a tragyaval etetett gomba,kersztrejtvenyt se tudnak megfejteni,reggel tizkor reszegek,buta agymosott birkak,csak az m1 en elnek stb?
Kíváncsi leszek a Külföldi reakcióra. 😉
Mert te behuztad az osszegogasra?
Engedd el. Ha oda szavaztál, te vagy a gyűlölködő, értsd meg.
Nincs ebbe semmi sértö. Aki.most az összefogásra voksolt az ferit támogatta.
Vagy te is azt gondolod a felesége nem jár haza?
Nem ül be....pont most fejtegetik hogy vélhetően visszavonul a politikától ráadásul a szar dobálás most fog kezdődni az összefogáson belül. Az értékelőn csak a családja volt ott, mindneki kihátrált már mögüle.
Lázár is szarrá alázta
Ha neked valaki ilyen becsületsértőt írna hogy a Ferire szavaztál, te boldog lennél?
Kerdes marad polgi vagy beul a parlamentbe?
Faszául kielemzik mzp-t. Bukott de nem kicsit
Megy továbbképzésre Gyuribácsihoz. 😂
Költöznek az.országból.......de mindenki.maradjon, ne sirjanak 😆
Aszongya a gyökér viktor rettegett 😂
Bazmeg ez satuhülye. Szsrintem még bizonytalan se volt hisz a közvéleménykutatók már jósoltak.
Zajos minndent jol csinalt,mas a hibas.
Panelek puffogtatása.......miért nem nyertünk......
GD profilja.