Igaz! 😂 nem tudom mi az összefüggés de egy két embert leszámítva az én ismerősi körömben csak ilyen retardált argus ivó meg cigiző emberek akarták a baloldalt. Mintha lenne összefüggés, kicsit alkoholista embereknek nem tetszik a fidesz 🤷🏼♂️
Egyébként érdekes, a kőművesem pont ezt mondta csak más szavakkal. Úgy, hogy ő magát a másik csoportba sorolja, magát hibáztatja a sikertelenségeiért. Jó srác, nem.iszik, szépe dolgozik, boldogulhatna jobban is.
Ti egybiteseztek folyamatosan engem, de odáig egyikőtöknek sem terjed az értelmi képessége, hogy aki (már) nem fityisz-hívő, az nem kizárólag gyurcsányista lehet...
Bár jobban belegondolva, egy olyan bandától, amelyik azon hisztizik hogy az ukránok nácik, aztán valamelyikük örökké a kurucinfót linkelgeti, ilyen bonyolult logikai feladványokat valóban túlzás is lenne elvárni.
A szeretet mondatja veluk a tragyaval etetett gomba,kersztrejtvenyt se tudnak megfejteni,reggel tizkor reszegek,buta agymosott birkak,csak az m1 en elnek stb?
Nem ül be....pont most fejtegetik hogy vélhetően visszavonul a politikától ráadásul a szar dobálás most fog kezdődni az összefogáson belül. Az értékelőn csak a családja volt ott, mindneki kihátrált már mögüle.
Lázár is szarrá alázta
Bár jobban belegondolva, egy olyan bandától, amelyik azon hisztizik hogy az ukránok nácik, aztán valamelyikük örökké a kurucinfót linkelgeti, ilyen bonyolult logikai feladványokat valóban túlzás is lenne elvárni.
Vagy te is azt gondolod a felesége nem jár haza?
Lázár is szarrá alázta
Bazmeg ez satuhülye. Szsrintem még bizonytalan se volt hisz a közvéleménykutatók már jósoltak.