Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor te MZP-re szavazol ma 😆
Ki a fene akar?
Mindig csodalkozom mikor jomunkat kivannak.
Olyan nincs! 😂
Nem terveztem sokat izzadni 😆
Még mindig nem akarsz dolgozni? 😆
Az MHM is ellenzék 😂 úgyhogy még nem….
Még pár óra és eljön a tejjel- mézzel folyó kánaán
Na? Nyert az ellenzék?
Juhuk vdeok elott gyutt be duplan,volt kikapcsolhatatlan,szakmanyban,fizetett hirdetes.Tuti nem fideszes. 😂
En is,de holnap kimeneteltol fuggetlen veszek egy lapatot bogyo felirattal. 😂
Nem tudom, mi ez az Ez Van feltöltő, életemben nem találkoztam ilyen videóval 😂 most se kellett volna 😂 Kubatov irányítja a Mi Hazánk kampányát? A szemetet nem viheti ki…. 😂
Van egy másik videó, ami eszembe jutott a reggeli kávé mellett, mikor YouTube videókat néztem, a március 15-ei prideon mikor azt mondta a Főni, hogy Kossuth és mindenki 1848-ban békét akart… most pedig szembejött egy videó, ahol a 2018-as választási győzelem bejelentésekor a Kossuth nótát énekelték 😆 jól tudtam, egy szó sincs benne stratégiai nyugalomról ellenben harcba/háborúba/ hívó nóta. Valszeg a Főni disznóvágásról érkezett és sokat ivott 😂 nem tudom milyen pálinka lehetett, de én is kérek… 😆
Na mindegy, megyek lassan lehuzom a két x-t, meg szavazok, hogy ki a buzi és stratégiai nyugalommal várom a végeredményt 😂
Hivatalos ellenzeki kampanyvideo kerem. 🤔
Ez mekkora hülyeség 😂 most megnéztem, kár volt 😂
Dehat a videon az van...... 😆
https://mandiner.hu/cikk/20220...
Kezdödik már a cirkusz....
Lofaszt
Nincs pénzem másik motoros ruhára így nincs zabálás. Meg aztán gyenge kis gyöszökkel gurulok. 😊
Nekem is az ugrott be, amit a többiek írtak 😁 művelt olasz erre mondja: antipasto 😁 de jobb magyar éttermekben is szokás, hogy kihoznak ilyesmit, amíg készül a főétel.
de azért jól néz ki, én még picit sütöttem volna.
Fésüld ki, nekem elég vacsira. 😂
Ennél több szokott a szakállamban maradni 😂
Rakat függő. De meg is tanultam rendesen tükörből tolatni. 😉
Előre mentél vagy hátra? 😂
Ini szerint a targoncások is, már nem az a beosztásom. 😇
Jah… meg még lesz egy “ ki a buzi” népszavazás is 😂
Én vadkörtével agyaztam most ki a bőrös malacnak…. Nem röfög 😂
Holnap berakjuk az x-t, hatra dőlünk és megnézzük ki szopatja tovább a népet 😂