Nem tudom, mi ez az Ez Van feltöltő, életemben nem találkoztam ilyen videóval 😂 most se kellett volna 😂 Kubatov irányítja a Mi Hazánk kampányát? A szemetet nem viheti ki…. 😂
Van egy másik videó, ami eszembe jutott a reggeli kávé mellett, mikor YouTube videókat néztem, a március 15-ei prideon mikor azt mondta a Főni, hogy Kossuth és mindenki 1848-ban békét akart… most pedig szembejött egy videó, ahol a 2018-as választási győzelem bejelentésekor a Kossuth nótát énekelték 😆 jól tudtam, egy szó sincs benne stratégiai nyugalomról ellenben harcba/háborúba/ hívó nóta. Valszeg a Főni disznóvágásról érkezett és sokat ivott 😂 nem tudom milyen pálinka lehetett, de én is kérek… 😆
Na mindegy, megyek lassan lehuzom a két x-t, meg szavazok, hogy ki a buzi és stratégiai nyugalommal várom a végeredményt 😂
Nekem is az ugrott be, amit a többiek írtak 😁 művelt olasz erre mondja: antipasto 😁 de jobb magyar éttermekben is szokás, hogy kihoznak ilyesmit, amíg készül a főétel.
de azért jól néz ki, én még picit sütöttem volna.
Mindig csodalkozom mikor jomunkat kivannak.
Olyan nincs! 😂
Na mindegy, megyek lassan lehuzom a két x-t, meg szavazok, hogy ki a buzi és stratégiai nyugalommal várom a végeredményt 😂
Kezdödik már a cirkusz....
de azért jól néz ki, én még picit sütöttem volna.
Holnap berakjuk az x-t, hatra dőlünk és megnézzük ki szopatja tovább a népet 😂