A fél óra futás szerintem egy másik félóra plusszal jár együtt.
Ahol gyerek is van, pláne ha kicsi, pláne nem megy a véleményem szerint. Meg aki korán kezd.
Azt elhiszem, hogy aki otthonról dolgozik, vagy kitartott hülye kurva, annak van erre energiája és ideje.
futni reggel kell, a napközbeni futás csak hobbi, az esti futás meg teljesen hiábavaló
ismerős hölgy is mindig este futott örökké görcsölt utána, rászoktattam a reggeli futásra, a segge sokkal jobb lett és görcs sincs azóta
ellenben az esti súlyemelés fasza csak utána rendesen be kell zabálni
én megértőbb vagyok a buzikkal mint az átlag magyar
igaz az az alap hogy egészen addig elvagyok velük amíg békén hagynak, de igazándiból nem zavarnak
szóval az hogy egy mesekönyvben van "rendes" királyfi aki királylányt dug meg egy "nem rendes" királyfi aki egy másik királyfit dug az sem zavar egész addig amíg megvehető-elolvasható, de nem kötelező olvasmány
szerintem a buziság kicsit túl van tolva, a népszerűsítése is és az ellenkezés is
Én ma eddig ettem egy üres 20 dekás tigrisveknit, mert amikor voltam a szavazás után a boltban és megláttam, abban a pillanatban megettem volna, meg most eszek egy 8-10 pici mandarint.
https://nyugatifeny.hu/2022/04/02/par-centin-mulott-hogy-nem-csapta-el-a-fidesz-idiota-motorosa-a-jarokeloket-nagykatan-video
Ahol gyerek is van, pláne ha kicsi, pláne nem megy a véleményem szerint. Meg aki korán kezd.
Azt elhiszem, hogy aki otthonról dolgozik, vagy kitartott hülye kurva, annak van erre energiája és ideje.
amúgy igen, a sportos élet egy csomó lemondással jár, miért pont az a reggeli fél órát ne lehetne kivitelezni?
"Úgy szeretnék zöldet hányni,
Vagy legalább megpróbálni!"
Kovács Kati után szabadon.... 😆
ismerős hölgy is mindig este futott örökké görcsölt utána, rászoktattam a reggeli futásra, a segge sokkal jobb lett és görcs sincs azóta
ellenben az esti súlyemelés fasza csak utána rendesen be kell zabálni
igaz az az alap hogy egészen addig elvagyok velük amíg békén hagynak, de igazándiból nem zavarnak
szóval az hogy egy mesekönyvben van "rendes" királyfi aki királylányt dug meg egy "nem rendes" királyfi aki egy másik királyfit dug az sem zavar egész addig amíg megvehető-elolvasható, de nem kötelező olvasmány
szerintem a buziság kicsit túl van tolva, a népszerűsítése is és az ellenkezés is