Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert teszel ilyen hulyeseget? 😂
Az a amanita phanterina az egyik, ami erre alkalmas🤔
Én elbasztam, az m1-et néztem de azt hittem az rtl 😂
Kapcsolgatom folyamat, hatalmasakat lehet nevetni ezeken a barmokon… “nekiment az üveg ajtónak de jól vannak mind a ketten” ennyi bakit mint az rtl 😂
El Bago biztosan eszik valami galócafélét,mert folyamatosan víziói voltak. 😂
Ja, zsofika amióta az ellenzék azt szajkozza hogy a vidéki olyan hülye hogy egy rejtvényt se tud megfejteni, tett be rejtvényeket az ujságjába és nyereményekkel 😅 mert a vidéki az hülye
😂
Fordulj már meg 😅
M1-et nézem nyolctól
Talán több gombát kellene fogyasztani a balosoknak. 😂Én speciel utálom a gombát.
Ja,a fidesz programjat nem lattad mert szelektiv a latasod.
Amugy szertinem az ellenzek nyomja a gyuloletkampanyt,12 eve hulyek,szemettel etetett gombak,birkak,krupliert megveheto buta parasztok stb a valasztoik.
Ilyen a szeretetorszag amit kinalsz.Ja.Ertem.
A fidesz programja 12éve előre viszi az országot. Nekik nem volt szükségük arra hogy sok oldalon keresztül hazudjanak hogy mit tennének HA…
Bogyonak mondtam,de te is mehetsz ukrajnaba,elheto,boldog orszag,es kell a munkas kez,unio tagok lesznek,es megy a penz oda az uniobol.
Nektek valo.
Itt a pont. 👍️
Kevesebb gyűlöletet? Bazz a kedves kormányod 12 éve ezt csinálja! Ahhoz képest az smafu!
De még mindig NEM LÁTTAM a fidesz programját!
És ha így is sikerül nyerni, hát gyerekek ennek az országnak itt reszeltek! Ha valakik ennyire hülyék, hogy ez az elbaszott rendszer nekik jó, akkor legyen! Remélem még a gyerekemet sikerül ebből a szarból valahogy kimenekíteni, és akkor süllyedjen az egész ország!
Epp a Vitya beszédét mutatja az rtl
RTL klub,mint buz csat. miket mutatnak,nézi valaki?
A szavazóik csak kb eddig érdekelte őket, az x-ig.
Jobban fog aludni mint bogyo. 😆
Viktorunk már ünnepel. Mondjuk egyértelmű innen már
A szavazoiknak nem jo.
Bar ok nem erdemi munkat varnak hanem azt hogy percenkent 4x orrbanozzon a kepviselojuk es 2 percenken meszaros,ner,oligarha duma legyen nem kepviseleti munka.
És, nem jó nekik ez így? Ott ülnek, kapják a milliókat a semmiért és zéró a felelősség.
Ha nem emlékezne valaki a programra
https://egysegbenmagyarorszage...
Hat nem jol csinalja?
De tenyleg a jobbiknak hoznia kellett volna......
Na tessék... a legjobban teljesitő hölgy jelölt.... majdnem hatvan százalék
Elemi erdekuk lenne egy feri nelkuli ÉRTELMES ellenzeket valahogy osszekotlani.De nem,marad ez az elmebeteg banda tovabbra is,egy schiffer fele gerincesebb embert elmarjak maguktol,de kinevelni se tudnak jobbat.
Most megint van 4 evuk jákobtol szabo timiken at a zoknihaziig mind havi 4 millaert semmit se csinalni csak kontraproduktiv lorincezest bemutatni.

Ja es igen Raks,program az lehet vót,de szar is vót,tetszettek vóna arra tobb energat feccolni,es kevesebb gyuloletet belevinni,talan eredmenyesebb lenne.
Azert na, Budapest megmutatta megint hogy a legtöbb hülye ott van…