Sok cigitől érszűkület miatt fel se állna 😂 😂 Amíg meg morzsolgatnád kis löttyedt faszodat Ági mit csináljon ????? Táncikáljon ???? 😂 😂 😂 http://youtu.be/4ixIoTKDkgc
Minden tiszteletem mellett, a fidesz szerinted nem nyalja a cigányok seggét 🤔
Szíjjártó, orbán, rogán, ilyen retkekkel szelfizik, grofó a király, a kettős mérce kézzel fogható!
Egyetlen réteg van amelyik nem számít!
A fehér, büntetlen, adófizető, magyar, heteró, dolgozó, családos!
A volt "keleti blokk" országait. Ahogy azt karácsonykor meg is mondta a nagy példaképed...
Ja, mert biztos a turizmusból meg a mikroelektronikából szedték úgy össze magukat a ruszkik hogy ennyi új fegyvert tudtak kifejleszteni és legyártani az elmúlt 20 évben, ugye?
Leírtam neked már, hogy veled ellentétben én nem egybites, két halmazállapotú vagyok. Hogy ha valaki/valamit nem szeretek, az nem jelenti egyenesen azt, hogy akkor már gyűlölöm is. A kettő szélsőség között kb. egymillió köztes állomás van.
Az eu-ban látnák szívesen?
Nem tetszett a brüsszelita komcsi zsidóknak a magyar korrupció? Hát most megtudnák, hogy akkor mi a korrupció egy négyszeres lakosságú, 6-7-szeres méretű ország korrupciója.
Szíjjártó, orbán, rogán, ilyen retkekkel szelfizik, grofó a király, a kettős mérce kézzel fogható!
Egyetlen réteg van amelyik nem számít!
A fehér, büntetlen, adófizető, magyar, heteró, dolgozó, családos!
Marad neked a gyongyike.
O nyulja le a penzt kalocsan. 😆
Annak meg oka van, hogy mindenki utálja őket!
Kinosan ugyel meg a latszarta is hogy ne lepjen fel tamadolag.
Egy segghulye makáko is latja.
Ez suket propaganda szoveg.
Ja, mert biztos a turizmusból meg a mikroelektronikából szedték úgy össze magukat a ruszkik hogy ennyi új fegyvert tudtak kifejleszteni és legyártani az elmúlt 20 évben, ugye?
https://t.me/intelslava/24114?single
Nem tetszett a brüsszelita komcsi zsidóknak a magyar korrupció? Hát most megtudnák, hogy akkor mi a korrupció egy négyszeres lakosságú, 6-7-szeres méretű ország korrupciója.
:-DDDDDDDDDDD
Viszlát dollár, petroldollár.