Egyébként Zsófika kedvesen elmosolyog, mindenhol ott van, küldi.az ujságot amivel tele van minden hónapban, ellátogat a falvakba, beül rétest enni valamelyik mamikához......
De az igazi erősség a környéken a szomszéd kerületbwn Tállai.......
ez így igaz, amíg itt él köztünk a másik oldalnak esélye sincs, max akkor ha a mini diktárort elviszi a szívinfarktus, mert utána a fidesz is cafatokra hullik
Lazán. Ő a mi fidesznyikünk. Rá szavaztam mert az ellenlábast jol ismerem, nem értem mit keres a politikában. Most rántották bele de nem.nekivaló.
Viszont megőriztem a hagyományt, sose szavaztam a fideszre, most se 🙂
Akkor bogyo nyert,nem lesz itt a kodruta asszony,nem csukja le a velejeig rothadt es korrupt gyongyiket,igy meglesz a fizeteskiegeszitese a m hazinliberalnackonknak. 😆
bátran merem állítani hogy sokkal okosabb a zajostól
az hogy mennyivel lett volna több szavazat azt nem tudom, ha a feri bohócot annak idejében a dunába lövik lehetett volna esélye, mondjuk akkor az egész másik oldalnak több esélye lenne
Nem lett volna jobb. A bolgár bálna átlátszó,karigeri satuhülye arra csak a főváros szavazott volna. Talán ha valahonnan ausztráliábol befogadnak egy bennszülöttet lett volna több esélyük.
De az igazi erősség a környéken a szomszéd kerületbwn Tállai.......
Viszont megőriztem a hagyományt, sose szavaztam a fideszre, most se 🙂
Nem kene. 🤔
az hogy mennyivel lett volna több szavazat azt nem tudom, ha a feri bohócot annak idejében a dunába lövik lehetett volna esélye, mondjuk akkor az egész másik oldalnak több esélye lenne
szerintem a bukás legalább harmad része miatta volt
Akkor az valahogy így nézhet ki