én már készülök a recesszióra rendeltem a biciklimhez új láncot meg defektmentes külsőket, aztán biciklivel járok pecázni, valahol van a padláson egy függőágyam megkeresem és tesztelem hogy kibír-e még mert vagy 15 éve nem láttam már
szóval éljen a baloldal és lángoljon európa 😂
ja és rendeltem egy ilyet: https://ferfiakjatekboltja.hu/...
lebeszéltek a jobba célról(1060-195) mert idióta vagyok és úgy is eltörném 😂
választásokig talán meg is jön 😉
Uhhh,ez azert erdekes vedelem es picit nekem izzadsadgszagu.
Techno azt mondta a nyelvtorveny reagalas a 14 evi orosz agressziora.
Tehat te ugy gondolod hogy a februar 21.-ei ukran nyelvtorveny parlamenti elfogadasa reagalas a februar 27.en beszivargo kicsi zold emberkek tetteire?
Ha feltalaltak az idogepet nem biztos hogy nyelvtorvennyel kellen szarakodni?
Az "aham"-al kezdődő hsz-em, neked szólt.
Sajnos az is vonatkozik rád, hogy "De te is olyan vagyol mint az itt jelenlévő "társaid", kimazsolázzátok a kényelmesnek tűnő kérdéseket, válaszokat s arra reflektáltok............valamilyen szinten. 🤔"
Na, megyek aludolni. 😔
Mondjuk ahhoz hogy a "vitatott legitimitású" (magyarul elcsalt) népszavazást végre tudják hajtani, előbb a zöld emberkéknek el kellett foglalniuk a Krím-félszigetet, ami bizony februárban történt:
"On February 27, at 4:20 local time, sixty pro-Russian gunmen seized Crimea's parliament building and Council of Ministers building. They were said to be professionals and heavily armed.[39] Thirty broke into the building initially, with a bus carrying another thirty and additional weapons arriving later.[40] The gunmen were unmarked but raised Russian flags." https://en.wikipedia.org/wiki/...
2014-ben a Krími Autonóm Köztársaság orosz vezetői kinyilvánították az ún. Krími Köztársaság függetlenségi szándékát Ukrajnától, amit egy vitatott legitimitású népszavazás március 16-án nagy többséggel megerősített. Orosz közlések szerint a népszavazáson részt vevők 95,7 százaléka tette le voksát az Ukrajnától való elszakadás mellett, míg a maradásra csupán 3,2 százalék szavazott. Valamivel több mint egyszázaléknyi szavazat érvénytelen volt.[11] Március 16-án, a népszavazási eredmények közzététele után, Vlagyimir Putyin elnöki rendelet értelmében „figyelembe véve Krím népeinek akaratnyilvánítását a 2014. március 16-án tartott referendumon” Oroszország szuverén és független államként ismerte el a Krími Köztársaságot, amelyen belül Szevasztopol város különleges jogállással rendelkezik. Március 17-én az elnök a moszkvai Kreml György-termében soron kívüli beszédet intézett a parlament mindkét házához a félszigetnek és Szevasztopol városának az Oroszországi Föderációhoz csatlakozása iránti kérelmével kapcsolatban.[11]
Március 18-án az orosz elnök jóváhagyta Krím csatlakozását célzó szerződéstervezetet.[12]
Kapálózol 😗
Mi köze volt a kárpátaljai magyaroknak az eseményhez?
Mert sok intézkedés, cselekmény célzottan őket érintette!?
Valamint a 2014-es "orosz agressziót" is hajlamos vagy (vagytok) egyetlen szempont (a kényelmes:) szerint szemlélni 😁
De te is olyan vagyol mint az itt jelenlévő "társaid", kimazsolázzátok a kényelmesnek tűnő kérdéseket, válaszokat s arra reflektáltok............valamilyen szinten. 🤔
"Viszont a nyelvtörvényt, amit most minden könnyesszemű aggódó hajlamos elfelejteni a kárpátaljai magyarok tetleges üldöztetésével egyetemben, bizony az ukrán nacionalisták követték, követik el!" ennek esetleg van köze a 2014. évi orosz agresszióhoz?
Aham.
A történelmet tanulmányozva, az öregek elbeszéléseit hallgatva bennem is egy olyan kép alakult ki, hogy kényszerből tették!(irónia, mert nálad nem lehet tudni)
Gondolom azért gyilkoltak civileket, erőszakolták lányainkat, hurcolták el férfiainkat, hogy megússzák a gulágot!?
Feltételezem a XXI. század uniójában is ezért van még mindig érvényben a cseheknél és a szlovákoknál a Benes dekrétum?
Biztosan ezért koboznak el földeket a szlovákok, ezért hozták az ukrán nyelvtörvényt, ezért nézi tétlenül a magyarok üldözését az ukrán kormány (melynek polgárait mi most befogadjuk), ezért hoz olyan intézkedéseket a zunijós román kormány, mely bünteti az anyanyelv használata miatt az őshonos magyarokat, hergelik a tömeget, katonai temetőnkben, miközben nálunk a románoknak önkormányzata, TV adása, meg támogatandó populációja van, az Isten tudja még hány kisebbséggel egyetembe, beleértve az élősködő cigányokat is.
Feltételezem ez az oka annak is, hogy a szerbek, a zunijó kapujában ezért vegzálják a vajdasági magyarokat!
Ismétlem,történnek ezek, a XXI. században, az unió hallgatólagos engedélyével!
Talán a horvátoknál disztingvált a helyzet és az osztrákok sem igen basztatnak senkit a magyarsága okán!?
Szóval ne csak nézz, hanem láss is!
Ja,a lenyeg hogy a mondandot a jelenlegi narrativahoz igazitsuk.
Az azov is a telexindex szerint mar csak szelsojobbos csoport,es azon belul is csak egy toredekuk a szelsojobb,a tobbiek csak hazafiak.
A csapat jele sem a Das Reich 2. SS pancelos divizio jele picit elforgatva,hanem egy szlav miszikus jel.
Es hat veletlen kerultek hazaszeretbol az ukran nemzeti garda allomanyaba tankokkal es tuzerseggel felszerelve. 😂
Biztos azért, mert az összesnek az volt minden vágya hogy ezt csinálhassa...nyilván semmi köze nem volt a dologhoz annak, hogy ha nem teljesíti a parancsot, akkor jobb esetben élete végéig csákányozhatja a fagyott földet Szibériában...
Csak úgy elmondom, mert láthatóan nem vagy képben!
A 48-as szabadságharcot nem az oroszok verték le, vagyis az orosz vezetés, ez igaz, de akik legyilkolták a honfitársainkat azok között jócskán akadt kozák, vagyis ukrán is!
Az 56-os forradalmat nem az oroszok verték le, hanem a zsidószovjet vezetés!
A gyilkosok között pedig volt ukrán, orosz, mongol, azeri, meg a tököm tudja milyen retkek!?
Viszont a nyelvtörvényt, amit most minden könnyesszemű aggódó hajlamos elfelejteni a kárpátaljai magyarok tetleges üldöztetésével egyetemben, bizony az ukrán nacionalisták követték, követik el!
Tőlem sosem fogsz olyat olvasni, hogy az oroszokat méltatom, vagy védem, viszont a tényeket szeretem és ezt a szart most nem elsősorban a ruszkiknak köszönhetjük!!
Az antiszemitizmus tényét pedig sosem tagadtam!
Ismerve a történelmet, elnézve a jelenkort, nincs is más választásom!
De olyat sem állítottam soha, hogy minden zsidó rohadék, viszont a rohadékok között igencsak felülreprezentált a számuk!
Csak ez az évtizedes agymosásnak "hála", ma már nagyon nem PC és kínosan néznek arra aki ki meri mondani!
Én elmondom. Egyiket sem szeretem, de kifejezetten irritál az, amikor egy rohadt buzi, Irak, Vietnám, Líbia, Korea, Afganisztán, Szíria, Nagaszaki, Hiroshima, Grenada, Abu Ghraib és más mocskos történés elkövetője akarja megmondani, hogy miről-mit kellene gondolnom.
Ha az orosz-ukrán háborút Peru meg Norvégia által diktált értékrend szerint kéne elrendezni, akkor másképp gondolnám, de így, azt kell mondanom, hogy az össze jenki rohadjon el, aki meg beszopta az uszításukat, az meg velük együtt.
Megint azeu. Te tényleg azt hiszed hogy a kibaszott eu egy tizmillos ország nyomorát fogja.nézni ott is a tied aki ölbetett kézzel várja a csodát? Esélytelen......
De ha nem ők.nyernek az idióta jobbikod fog beleszólni az életedbe. Hogy egyszer az o1g vinné már fel a vérnyomásod rendesen mert mást nem látsz. Bármilyen szar lesz az kurvajó mert nem fidesz. Azok majd eladhatnak megint mindent külföldre elherdálhatják az országot ki lophatják a szemed de ujjongva eszed a szart majd. Szerencse hogy erre kicsi az esély.
szóval éljen a baloldal és lángoljon európa 😂
ja és rendeltem egy ilyet: https://ferfiakjatekboltja.hu/...
lebeszéltek a jobba célról(1060-195) mert idióta vagyok és úgy is eltörném 😂
választásokig talán meg is jön 😉
https://www.portfolio.hu/gazda...
Techno azt mondta a nyelvtorveny reagalas a 14 evi orosz agressziora.
Tehat te ugy gondolod hogy a februar 21.-ei ukran nyelvtorveny parlamenti elfogadasa reagalas a februar 27.en beszivargo kicsi zold emberkek tetteire?
Ha feltalaltak az idogepet nem biztos hogy nyelvtorvennyel kellen szarakodni?
Sajnos az is vonatkozik rád, hogy "De te is olyan vagyol mint az itt jelenlévő "társaid", kimazsolázzátok a kényelmesnek tűnő kérdéseket, válaszokat s arra reflektáltok............valamilyen szinten. 🤔"
Na, megyek aludolni. 😔
"On February 27, at 4:20 local time, sixty pro-Russian gunmen seized Crimea's parliament building and Council of Ministers building. They were said to be professionals and heavily armed.[39] Thirty broke into the building initially, with a bus carrying another thirty and additional weapons arriving later.[40] The gunmen were unmarked but raised Russian flags."
https://en.wikipedia.org/wiki/...
Nyelvtorveny:
https://index.hu/belfold/2014/...
Krim:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kr%C3%ADm
2014-ben a Krími Autonóm Köztársaság orosz vezetői kinyilvánították az ún. Krími Köztársaság függetlenségi szándékát Ukrajnától, amit egy vitatott legitimitású népszavazás március 16-án nagy többséggel megerősített. Orosz közlések szerint a népszavazáson részt vevők 95,7 százaléka tette le voksát az Ukrajnától való elszakadás mellett, míg a maradásra csupán 3,2 százalék szavazott. Valamivel több mint egyszázaléknyi szavazat érvénytelen volt.[11] Március 16-án, a népszavazási eredmények közzététele után, Vlagyimir Putyin elnöki rendelet értelmében „figyelembe véve Krím népeinek akaratnyilvánítását a 2014. március 16-án tartott referendumon” Oroszország szuverén és független államként ismerte el a Krími Köztársaságot, amelyen belül Szevasztopol város különleges jogállással rendelkezik. Március 17-én az elnök a moszkvai Kreml György-termében soron kívüli beszédet intézett a parlament mindkét házához a félszigetnek és Szevasztopol városának az Oroszországi Föderációhoz csatlakozása iránti kérelmével kapcsolatban.[11]
Március 18-án az orosz elnök jóváhagyta Krím csatlakozását célzó szerződéstervezetet.[12]
Szerintem mielott kinyilatkoztatsz nezz utana.
Mi köze volt a kárpátaljai magyaroknak az eseményhez?
Mert sok intézkedés, cselekmény célzottan őket érintette!?
Valamint a 2014-es "orosz agressziót" is hajlamos vagy (vagytok) egyetlen szempont (a kényelmes:) szerint szemlélni 😁
De te is olyan vagyol mint az itt jelenlévő "társaid", kimazsolázzátok a kényelmesnek tűnő kérdéseket, válaszokat s arra reflektáltok............valamilyen szinten. 🤔
A történelmet tanulmányozva, az öregek elbeszéléseit hallgatva bennem is egy olyan kép alakult ki, hogy kényszerből tették!(irónia, mert nálad nem lehet tudni)
Gondolom azért gyilkoltak civileket, erőszakolták lányainkat, hurcolták el férfiainkat, hogy megússzák a gulágot!?
Feltételezem a XXI. század uniójában is ezért van még mindig érvényben a cseheknél és a szlovákoknál a Benes dekrétum?
Biztosan ezért koboznak el földeket a szlovákok, ezért hozták az ukrán nyelvtörvényt, ezért nézi tétlenül a magyarok üldözését az ukrán kormány (melynek polgárait mi most befogadjuk), ezért hoz olyan intézkedéseket a zunijós román kormány, mely bünteti az anyanyelv használata miatt az őshonos magyarokat, hergelik a tömeget, katonai temetőnkben, miközben nálunk a románoknak önkormányzata, TV adása, meg támogatandó populációja van, az Isten tudja még hány kisebbséggel egyetembe, beleértve az élősködő cigányokat is.
Feltételezem ez az oka annak is, hogy a szerbek, a zunijó kapujában ezért vegzálják a vajdasági magyarokat!
Ismétlem,történnek ezek, a XXI. században, az unió hallgatólagos engedélyével!
Talán a horvátoknál disztingvált a helyzet és az osztrákok sem igen basztatnak senkit a magyarsága okán!?
Szóval ne csak nézz, hanem láss is!
Az azov is a telexindex szerint mar csak szelsojobbos csoport,es azon belul is csak egy toredekuk a szelsojobb,a tobbiek csak hazafiak.
A csapat jele sem a Das Reich 2. SS pancelos divizio jele picit elforgatva,hanem egy szlav miszikus jel.
Es hat veletlen kerultek hazaszeretbol az ukran nemzeti garda allomanyaba tankokkal es tuzerseggel felszerelve. 😂
Baszomsok ukri volt benne.
A 48-as szabadságharcot nem az oroszok verték le, vagyis az orosz vezetés, ez igaz, de akik legyilkolták a honfitársainkat azok között jócskán akadt kozák, vagyis ukrán is!
Az 56-os forradalmat nem az oroszok verték le, hanem a zsidószovjet vezetés!
A gyilkosok között pedig volt ukrán, orosz, mongol, azeri, meg a tököm tudja milyen retkek!?
Viszont a nyelvtörvényt, amit most minden könnyesszemű aggódó hajlamos elfelejteni a kárpátaljai magyarok tetleges üldöztetésével egyetemben, bizony az ukrán nacionalisták követték, követik el!
Tőlem sosem fogsz olyat olvasni, hogy az oroszokat méltatom, vagy védem, viszont a tényeket szeretem és ezt a szart most nem elsősorban a ruszkiknak köszönhetjük!!
Az antiszemitizmus tényét pedig sosem tagadtam!
Ismerve a történelmet, elnézve a jelenkort, nincs is más választásom!
De olyat sem állítottam soha, hogy minden zsidó rohadék, viszont a rohadékok között igencsak felülreprezentált a számuk!
Csak ez az évtizedes agymosásnak "hála", ma már nagyon nem PC és kínosan néznek arra aki ki meri mondani!
(Legalábbis ahogyan olvastam erről.)
Ha az orosz-ukrán háborút Peru meg Norvégia által diktált értékrend szerint kéne elrendezni, akkor másképp gondolnám, de így, azt kell mondanom, hogy az össze jenki rohadjon el, aki meg beszopta az uszításukat, az meg velük együtt.
De ne érezzétek feszélyezve magatokat, nyugodtan marakodjatok. 😂