Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van, amint a balherés isteneid épp jót akarnak neked: 😂
https://magyarnemzet.hu/belfol...
Tévedtem, már nem működik az O1g-webshop....
Nem mai találmány - neten lehet rendelni! 😆
Mondjuk ezért a kurva anyádat neked is meg annak is aki készítette!
Az uniós "vezetők", jó kollaboránsok módjára, kiszolgálják azokat akik be akarják dönteni mind az országokat, mind azok pénzügyi és ipari infrastruktúráit, hogy a romokra felépítsék bogyó, szép új világát, egy közös pénzzel, hatalommal!
Tudom,tudom, már megyek s veszem is fel!
Bogyó kérlek, mi a jó abban a németnek hogy a szankciók miatt ennyibe kerül az üzemanyag?
Mi a haszna a szankcióknak ? Miért szopatja le európát az unio? Ki fog ebből nagyon meggazdagodni ?
...meg hatósági árszabott benzinből akar készletezni a vén zsidó - sokat tanult Pipitől! 😅
Hogy?
Halara rohogteted?
Semmi gerinc nem szorult beled.
Ha ezzel is az Orbán-kormányt gyengíthetem.... 😂
Es vagy olyan göreny hogy meg mindig orosz gaz mellett melegedsz?
Van pofad marcius 15 re keszulni?
Kopd mar le magad.
352
23 fok, szép egyenletesen mindenütt - azt szeretjük! 😍

A gáztározókban még bőven van matéria, nyárig kihúzzuk vele.

Jut eszembe: műanyag kannába (fehér polietilén) adnak most benyát?
Van pár 20 literes blankám a padáson, csurig kéne önteni őket "akcijjós" 95-össel. 😆
Ne bántsd már, most mondta, hogy a kurva O1G alatt havi 360 ezret kapott kézbe némi otthon rajzolgatásért - sajnáld már egy kicsit 🤔
Egyébként a társaság sötétebbik feléhez: bármi esemény van, a Zemberek menekülnek a biztos(nak vélt) valutákba, meg az aranyba, ez a forgatókönyv, és ezen valszeg sokat kerestek egyesek megint - a nép meg ráfizet - megint 😅 de a birkát ezért tartják.
Az arany ára is kb a duplája az évvel ezelőttinek.
Persze tudom, ezért is O1G a hibás 😂
Már a múltkor írtam, setét vagy ta a nagypolitikához... most módosítom a kijelentésem: A nagypolitikához IS! 😁
Egyébként ha az jelenik meg a Zindexen, hogy mi barátiak lettünk, akkor meg az lenne a bajod...
Ja és kérdés.
Hány fok van nálad a lakásban most?
Megy a gázkazán,cirko,konvektor tökmindegy?
Igazabol hulyebb vagy mint a ruszki katonacsizma.
A keszenkapott narrativat nyomod veg nelkul.
Amugy csakszolok ruszkiban a benzin most is 160 forint. 😆
Ennyit ernek a szankciok.
A Führer pávatánca, hazaárulása nem sokat ért:

https://index.hu/kulfold/2022/...

Mégis bevezetjük a rubelt?
Cseppet se feljetek.
Bogyo be lesz sorozva az ujonnan alkitott k.u.k hadseregbe.Es zsupsz kaukazusban fogja öldösni a fasiszta muszkakat.Mindezt egy jogallamisagi eljaras keretben az europai ertekek vedelmére.
De hogy az .50 es BMG-t vegig ő cipeli allannyal egyutt az kurvaisten.
Elintezem neki ha addig elek is. 😆
Nem baj, a Bogyó féle sötét elméket ilyenekkel lehet befolyásolni.
Én egyébként kezdek félni, annyi a barom ebben az országban és annyira nyomja a média, hogy kezdek esélyt látni a kormányváltásra. A harmadik munkánkat mondják le, mind a 3 család azt mondta kezd félni, hogy váltás lesz és annak a pénznek fontosabb szerepe lesz a következő években…
Mondjuk ilyen szar árfolyamnál nem kellene… mondjuk nem is lehet, mert olyan messze vagyunk a bevezetés feltételeitől, mint még soha 😂
Április 4.-én. 😂
Dehogynem,próbáld ki,simán menne neked. 😂
Áááá... Onnan már nem lenne fer utálni a kormányt... 😅