Az uniós "vezetők", jó kollaboránsok módjára, kiszolgálják azokat akik be akarják dönteni mind az országokat, mind azok pénzügyi és ipari infrastruktúráit, hogy a romokra felépítsék bogyó, szép új világát, egy közös pénzzel, hatalommal!
Tudom,tudom, már megyek s veszem is fel!
Bogyó kérlek, mi a jó abban a németnek hogy a szankciók miatt ennyibe kerül az üzemanyag?
Mi a haszna a szankcióknak ? Miért szopatja le európát az unio? Ki fog ebből nagyon meggazdagodni ?
23 fok, szép egyenletesen mindenütt - azt szeretjük! 😍
A gáztározókban még bőven van matéria, nyárig kihúzzuk vele.
Jut eszembe: műanyag kannába (fehér polietilén) adnak most benyát?
Van pár 20 literes blankám a padáson, csurig kéne önteni őket "akcijjós" 95-össel. 😆
Egyébként a társaság sötétebbik feléhez: bármi esemény van, a Zemberek menekülnek a biztos(nak vélt) valutákba, meg az aranyba, ez a forgatókönyv, és ezen valszeg sokat kerestek egyesek megint - a nép meg ráfizet - megint 😅 de a birkát ezért tartják.
Az arany ára is kb a duplája az évvel ezelőttinek.
Persze tudom, ezért is O1G a hibás 😂
Már a múltkor írtam, setét vagy ta a nagypolitikához... most módosítom a kijelentésem: A nagypolitikához IS! 😁
Egyébként ha az jelenik meg a Zindexen, hogy mi barátiak lettünk, akkor meg az lenne a bajod...
Igazabol hulyebb vagy mint a ruszki katonacsizma.
A keszenkapott narrativat nyomod veg nelkul.
Amugy csakszolok ruszkiban a benzin most is 160 forint. 😆
Ennyit ernek a szankciok.
Cseppet se feljetek.
Bogyo be lesz sorozva az ujonnan alkitott k.u.k hadseregbe.Es zsupsz kaukazusban fogja öldösni a fasiszta muszkakat.Mindezt egy jogallamisagi eljaras keretben az europai ertekek vedelmére.
De hogy az .50 es BMG-t vegig ő cipeli allannyal egyutt az kurvaisten.
Elintezem neki ha addig elek is. 😆
Nem baj, a Bogyó féle sötét elméket ilyenekkel lehet befolyásolni.
Én egyébként kezdek félni, annyi a barom ebben az országban és annyira nyomja a média, hogy kezdek esélyt látni a kormányváltásra. A harmadik munkánkat mondják le, mind a 3 család azt mondta kezd félni, hogy váltás lesz és annak a pénznek fontosabb szerepe lesz a következő években…
https://magyarnemzet.hu/belfol...