Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És te pont ott nyaraltál, és seggbe kúrtak.... Hát ez pech, motoros tezsvírem. 😂
Ez csak egy utolso.
Remelem felfogtad.
https://www.szeretlekmagyarors...
legyen pdf
de valami hivatalos irat
engem is érdekelne
91-tol napjainkig meg a kabuli merenylet utani dronos busszuban is hullottak a nepek.
Volt is indexes cikk belole.
Eleg szelektiv a memoriad,akkor nem bildidler a biden tuti. 😂
Az azert nem volt nyero hogy otthagytak mindent afganban,ahhoz kepest bakfitty amit a ruszkik ukranban elszornak. 😂
Mikor irtott népet amerika a fenti országok közül bármelyikben is?
Hogy szeretnéd ? Pdf vagy jpg ?
Mutass már olyan szerződést, ahol ez le van írva!
Szerintem rájöttek hogy jobb háborút gerjeszteni aztán mindegyiknek fegyvert eladni. A tenger másik oldala meg ugyis messze.van.
Amikor telibe nekialltak abbol egy 84 milliard dollaros fegyverbiznisz lett a kinaiaknak,csak az elado nem az usa volt hanem a talibok. 😅
Táncolni is fog, hogy elfeljtsétek milyen volt mikor tehette volna amit most mond?
olyan szerintem sosem volt 😂
Azonkivul.
Hamar itt a putyin kebelbaratja,pincsije.
Van egy massziv haderofejlesztes,az mely orszagok zsebebe vandorolt?
Hova adta a penzt a pincsi?
Putyinnak?
Energiahordozokat honnan a budos francbol kene vennunk?
A relative szomszedbol kesz vezeteken vagy a vilag masik felebol 8x dragabban?
Ugy hogy az usakok is putyintol veszik az urant,a merkel meg a vezeteket is megepittette veluk.
A legzobb nyugger eu politikus millio euros fizuert ul az orosz allami cegek iranyitotatanacsaban.
A nemet szocdemek jo resze,az nem budos?
De úgy hogy levertek mindenkit aztán hazamentek mert nem volt kit ütni?
közvetetten szinte mindenhol
Amugy ez az amerika nyert már valaha valahol is? Nagasakit ne számoljuk ide mert az is bedől az atom.nélkül.......
Az nem volt fontos mer egyiket se tudja hol van és nincs benne se putyin se orbán 😁
Ez orommel tolt el.
De figyii,elkummantod a valaszt.
Tehat az amerikai irak,sziria,afgan misszio es koszovo bombazasa ami jogtalan.Na azoknal mennyire voltal hevesen tiltakozo?
Mar a nepirtas meg egyebek miatt?
Tőled én már most is nagyon szenvedek néha. 😍
Remelem bejon majd a 4. 2/3 es sokaig szenvedsz mielott megpusztulsz. 😆
ezt beveszed? mert az üzemanyag tényleg "elfogyhat" nem ismerem az ottani viszonyokat lehet olyan mint románia volt 20 éve hogy alig van benzinkút, de ha el is fogy nem hinném hogy gondot okozna pár száz tartálykocsit összeszedni pár napon belül
de az hogy az akku is tönkrement sok-sok gépben csak úgy menet közben az vicc kategória, talán egy szőke női klubot evvel meg lehet etetni de olyat akinek van gépjárműve nehezen
Ráértek, olvassatok!

https://nyugatifeny.hu/2022/03/05/most-lett-elege-marki-zay-peternek-nagyon-beolvasott-orbannak