Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted mennyivel tartasz elorebb ha bige es leisztinger zsebebe megy?
Putyin és Orbán miatt fogunk szopni mint a torkosborz, nem az EU miatt én nem zajos miatt.
Mondjuk a finnek 15 evet kotlottak egy europai atomeromvon.
Es 8,6 milliard euro lett.
Ha el tudjuk zavarni Viktort, akkor legalább a "szokásos" EU-s pénzeket megkaphatjuk - valamelyest enyhítene a nyomorunkon. Feltéve persze ha nem a "Lőrincék" zsebébe vándorol a fele-háromnegyede...
Neterelj büdősbogár.
Gazfogyasztasra?
Europa momentan magan sem tud segiteni. Az elszabadult energiaarak oket is meg fogjak viselni - hat meg minket. Illetve hat azokat, akik gazzal operalnak.
A Vityatol ne varj jellemes huzast. Ugyanakkor ha el is lesz zavarva aprilisban, ketlem, hogy attol megoldodik a helyzet.
2-3 hónapon belül? 😂

Paks2-be 7 éve toljuk a százmilliárdokat, és egyelőre csak egy bazi nagy gödör van ott. Még teljeskörű engedélye sincs tudtommal.
Mondanal alternativat.
Most,kb 2-3 honapon belul?
Hát a szerencsétlenségbe neked talán annyi a szerencséd, hogy ez az utolsó teled (óranézegetős) Őszre vagy annyi lesz a gáz ára, hogy ki sem tudnád fizetni a 900 eurós fizetésedből vagy nem is lesz már egyáltalán. (kezeit széttáró) De téged ez már nem érint mert addigra úgy is elpatkolsz (kezeit széttáró) 7 hónapra való üzemanyag neked már elég lesz(gondolkodós) Úgy, hogy feleslegesen ne töltsd tele a 20 literes kannákat elég lesz ha tele tankolod a kocsit (fetrengős)
Te kurva nagy tévedésben vagy... én pl. teljes mértékben kiállok az "európai irányelvek, értékek" mellett, csak az szerintem nem az, amit a mai európai baloldaliak képviselnek.
O1G még kitart, szerencsére. Ha véletlen átveszi a brancsod a gyeplőt, majd megtudod, mik az "európai irányelvek, értékek" 😫
hát most azt kellene.(meghajlós) néhány hónapon belül megsoxorozódna a pénzünk rubelban(meghajlós)
De olyan mértékű az oroszoktól való függésünk, hogy mi leszünk a legnagyobb szarban Európában pár hónap múlva. És igen, CSAK az EU fog tudni (valamelyest) segíteni rajtunk, feltéve hogy "szeretett" diktátorunk felhagy a kétkulacsos politikájával, vagy sikerül őt elzavarnunk április elején. Ha európai segítség kell, akkor ki kell állnunk teljes mellszélességgel az európai irányelvek, értékek mellett.

A ma délelőtti "tőzsdei játszadozás" bebizonyította, hogy egyetlen hónap alatt ki tudják végezni a magyar gazdaságot, ha éppen úgy akarják. Remélhetőleg a Führer is "vette a lapot".
Nem a felelost jeloltem meg benned, azt tisztazzuk. Csak a helyzet ellentmondasossagara mutattam ra.
"Demokrata", mi? A demokrácia kifejezés megcsúfolása.
Egy ekkora ország, mint a miénk, mindenképp függeni fog valakitől... hidd el, a liberális nyugati polgáraid pont ugyanúgy leszarnak téged, mint az oroszok 😁
A csehkatid se a te jólétedért gründol, hanem a sajátjáért - pont, mint a jelenlegiek 😁 csak mellé még a hazafiasságnak a szikrája sincs meg a "baloldaliakban"
https://demokrata.hu/magyarors...
Paks 2-nek, orosz gáznak egyelőre Putyin tett keresztbe, nem én. Maradjunk ennyiben.
Milyen ideologiaval?
EGYETLEN zsigeri narrativaja van: O1G

Az eletszinvonalara negativan hatna, ha se Paks II, se orosz gaz nem lenne a jovoben, de nem latjuk be. A kognitiv disszonancia mar csak ilyen.
2500 ft a vörösréz, megérte várni
volt itthon vagy 40 kiló
sárgaréz csak 1300 úgy tűnik az tölténynek nem jó
gyors beváltottam bojlira
az legalább érték 👍️
Aranybogaram,te kitől akarsz totálisan függeni?
Tudom azunio,de baszki még saját maguknak se tudnak elég energiahordozót összekaparni.
Nem komoly a panasza, új autó, bagó/sör, lesz új robogó is, de legyen is neki mert megérdemli! Keményen megdolgozik érte, mint ahogy mindannyiunk... 😇
Az a vicces, hogy folyton az anyagiakon sírsz, de mikor kiderül, hogy a balos köcsögeid ippen a te faszoddal (is) akarják verni a csalánt akkor jössz az ideológiával! 😂
😍
Bogyó Druszám a SM kis zajoskája, mert jó fel tudja baszni itt sok ember buciját... 😂 😋 🙉
Mármint hogy az oroszoktól való totális függést szeretnék csökkenteni?